Torsdag 3 januar 2019

god morgen ! Her var gutta tidlig oppe , de er på vei til skolen begge to, og kl er snart 8.00. Torsdag er jo en ypperlig dag, og begynne på skolen på, etter en ferie😊da er det jo bare to dager til helgen! Myk overgang!

 Nå skal jeg sette meg ned med en kaffe , og lage en liste over de kommende dagers gjøremål. Så er jeg igang her!

skriver mer om litt :)

ja da har det blitt kvelden , kl er 22.16.

store deler av formiddagen har jeg sovet . Totalt uten energi, men nå på kvelden har jeg faktisk  søkt på 6 leiligheter på Finn.no, så håper jeg å få komme på visninger! 

Så da har jeg igrunnen gjordt litt likevel ⭐️

I morgen kommer min kjære mor-Åse , hun trenger jeg som litt støtte, til å se hvor jeg skal begynne! 

Når jeg har fått container på gården , kommer jeg nok til å spørre om noen av mine venner på Facebook , kan hjelpe meg!  Ang den «Aventen» blir det selvsagt mat og brus, evnt øl eller vin😃og koslig selskap ! 

hvis noen har lyst og tid til å hjelpe meg litt gjennom dette , så hadde jeg blitt utrolig glad ! Vi kan jo skravle , ta pauser , spise , og ha det hyggelig gjennom arbeidet ! Jeg skal ordne litt i helgen , og kommer nok til å spørre dere om hjelp til uken. Om noen av dere har tid og mulighet, og lyst til å hjelpe meg så blir jeg lykkelig! Folk er redde for å spørre om hjelp , jeg også. Men jeg tar sjangsen og gjør det alikevel. Det hadde gått så mye fortere med hjelp 😊

ha en riktig god natt alle sammen ! Love🌎

Ikke la noen holde dere tilbake 🍸

Annacath i farta 😘

Onsdag og vært på A-hus og tatt bilder av min høyre skulder,jeg trodde jeg skulle på ortopedisk akuttpoliklinikk også,men har tydeligvis oversett en mail,så det på papiret mitt stemte jo ikke.8 januar skal jeg dit,og da blir det sannsynligvis operasjon.

før 20 januar, må jeg få tømt 2 boder.og båret ned litt av tingene mine i leiligheten,og malt 3 vegger.

jeg vet ikke hvordan det skal gå til,men jeg tipper at jeg klarer det,selv om jeg ikke vet hvordan.

når man blir presset opp i et hjørne,må man komme ut av det hjørnet på en eller annen måte.

jeg burde hatt en container,om jeg haddde klart det,må jeg krype til korset og be om hjelp til å bære opp fra bodene,og til å kaste masse søplesekker opp i containeren.

det føles rart og be om hjelp,men det er min eneste sjangse for å få det til.om noen sterke menn og kvinner kan hjelpe meg å tømme bodene mine.

innen den 20 må leiligheten se innbydende ut.kreativ er jeg så det skal gå greit.

store gjennomsiktige bokser blir handlet inn i dag,slik at jeg får båret ned en del ting,viktig at leiligheten ikke ser overfyllt ut til visning,og fotografering.

så i skrivende stund er jeg litt handlingslammet,men det varer ikke lenge,jeg tvinger meg selv til å handle.det er muligheten jeg har.

jeg tror jeg må begynne med en oversiktelig liste,skrive ned i rekkefølge hva som må gjøres, og krysse av for vært punkt.

det er sikkert fryktelig kjedelig for dere å lese om mine utfordringer, så mye som jeg skriver om de. det er det som er i hodet mitt nå for tiden, pluss at jeg er så ubeskrivelig trøtt.

jeg har lett for å bli trøtt og utmattet,når det blir litt for mye for meg.

kroppen min vil ikke helt være med på alt dette som må skje så fort.

det som virker så uovervinnelig,fordi et menneske alene uansett styrke,vil ha problemer med å tømme 2 boder,male 3 vegger,rydde alt, ettervært pakke alt,for senere å få flyttet alt til der vi skal bo.

jeg har vel sagt det før, at når vi er ferdige med å flytte,da skal jeg bli så ubeskrivelig glad. jeg er heldig som har mine sønner som kan hjelpe meg.men tror likevel at jeg trenger etpar voksne til.

ja da har jeg latt min frustrasjon fått utløp,det føltes veldig godt,å få slengt det ned på papiret(i bloggen heter det selvsagttonqueout)

sitter med kaffen min i stua,og fyrer i ovnen.jeg glemte å lukke vinduet i natt,så det var 17 grader her inne :) 

nå er det oppe i 22 grader, og det føles deilig når den gode varmen kommer så godt fra ovnen.

å ha muligheten til å fyre med ved, og vedbriketter er helt nydelig. jeg kommer til å savne den ovnen ekstremt mye.

det er jo lov å håpe at det er en ovn i min neste leilighet,men det er slett ikke sikkert.

nå har jeg satt på vannet på ovnen.

jeg skal koke ris,som jeg siden skal steke,når jeg legger risen i stekepanna, putter jeg 3-4 egg oppi,og blander det godt sammen.putter oppi litt mais,og andre grønnsaker oppi,så  blir det mektig og god frokost,evnt lunch,eller middag :) lært av min eldste sønn,og hans kjære ! gutta elsker det !

hva har dere tenkt å bruke dagen til da ..uansett hva dere skal gjøre,så ta dere tid til å ta dere noen minutter med stillhet,og pust rolig med magen.

jeg får mer og mer forståelse av hvor viktig det er å puste riktig,tømme hodet for stress,før man tar fatt på sine gjøremål.

jeg skal sette meg ned å skrive en liste,og få nøstet opp alle avtaler jeg har.

få system i hva jeg skal gjøre.

da vil det se litt mere oversiktelig ut,og jeg vil tro det vil få meg til å føle meg bedre rustet til å starte med alt.

det at jeg må holde høyre skulder helt i ro,er bare å blåse av.

jeg kan holde den i ro når den er operert. ikke før.

så da vet jeg hva jeg skal starte dagen min med :) skrive liste !

så håper jeg at dere har klart å holde dere på beina,uten å få benbrudd,og det som værre er.det er skøytebane ute nå.det skumle er at det er strødd, men det har lagt seg is over grusen.så vær ekstra forsiktig folkens .

ta godt vare på hverandre,vær rause,gode,og blide,verden og vi som er i den,trenger det !