Inspirert av fantastiske Liv, så tok jeg også litt husarbeid, mens jeg hørte på John Lennon❤️

Du har så rett liv❤️Husarbeidet går mye bedre med ekte musikk! Takk for tipset😀love!


Endelig❤️ Nitrokaffe med isbiter🙏🏻

Er det bare meg, eller detter sugerøret nesten alltid ned i starbucks koppen ??😂😂om dere sier at jeg har sugerøret feil vei, så detter det ned den andre enden også😃true story..😘

På jakt etter ny serie? Kiss me first, er en ungdoms-serie, som er utrolig spennende!

Traileren på kiss me first! En blanding mellom virkelighet og spill, og hvor spillet blir en svært ubehagelig virkelighet! Anbefales!

I dag er jeg en litt sliten blogger😊

hei ☕️ I dag  er jeg rett og slett en smule sliten og trøtt. Vet jeg har endel å gjøre i morgen, tror det blir en tidlig kveld🌎 nå blogger jeg, og lager middag, samtidig😄 alltid vært en multitasker!

ser helt ok ut i leiligheten vår heldigvis, ryddet i dag tidlig , å det er jeg glad for nå!

deilig med en kopp rett i koppen sjokolade-drikk. Bare å tilsette varmt vann, da sparer jeg melken, til barnas frokost☕️ For et glass melk, en kaffe latte, og en brødskive er standar frokost for min ene sønn. Min andre sønn drikker ikke melk, fordi han tåler det ikke. Blitt uvel, rett og slett. Personlig drikker jeg ikke melk, bortsett fra en liten dert» i kaffen innimellom😊 så min andre Sønn får juice, liten kopp kaffe, og en brødblings! Men de liker middag aller best! 

Nok om mat. Jeg burde kanskje gå en god tur ,siden jeg er så trøtt! 

Men i dag velger jeg sofaen, fordi det blir endel gåing i morgen vet jeg! 

Kanskje jeg skriver litt mere etterpå, middagen er strax ferdig! Ha en fin ettermiddag og kveld! Love!💜

I dag har jeg lånt tre artikler på nett, ikke fordi jeg er lat,og ikke gidder å skrive selv, men fordi dette syntes jeg var så spennende, at jeg ville dele det med dere😊🙏🏻

Er du en Introvert eller en ekstrovert person ? Denne artikkelen fanget min oppmerksomhet😊og jeg, AnnaCath, er uten tvil introvert

Our Blog

 

For det første så tror jeg ingen er fullstendig introvert eller ekstrovert. De fleste er en kombinasjon av begge deler, men med sterke kjennetegn, til en av sidene.

De store sosiale forskjellene, er at introverte får energi av å være alene, mens ekstroverte personer får energi av å være sammen med andre.

Grunnen til at jeg velger å dele ”ti tegn på at du er introvert”, er fordi en del mennesker ikke forstår hva det innebærer å være introvert, i et samfunn som generelt belønner det å være ekstrovert og utadvendt.

1. Du går gjennom faser av ensomhet og sosial aktivitet.

Det kan gå i perioder der du hele tiden henger med dine venner og finner på spennende aktiviteter. Men så trenger du tid til å restituere. Du ”forsvinner” fra radaren – gjerne i et par uker av gangen, før periskopet tilslutt bryter overflaten igjen.

Introverte liker spesielt å analysere, filosofere og dagdrømme. Dette gjøres best i stille og trygge omgivelser. De er bevisste på sine egne tanker. Er nysgjerrige og stiller mange spørsmål. Introverte liker å observere andre fra et tredjepersons perspektiv.

2. Du kan være festens midtpunkt, men du trenger tid til å varme opp.

Selv om du kanskje ikke liker å være i sentrum for oppmerksomhet, føler du deg mest komfortabel, i situasjoner der du har et kontrollert miljø.

Du liker ikke å dele privat informasjon, eller å dele din livshistorie den første timen, etter å ha møtt noen nye mennesker. Du har heller ikke et ønske om å uttrykke dine følelser til personer du ikke kjenner.

Introverte liker å snakke med andre ukjente, men bare ikke like mye som de fleste andre ekstroverte.

glasses-213156

3. Andre sier du er for intens.

Introverte har en tendens til å hoppe i den dype enden med begge føttene. Blir de engasjerte, så ønsker de å ha en tankevekkende samtale.

En introverts sinn er hans lekeplass – noen ganger helt bokstavelig. Derfor er introverte kontroversielle, direkte og skaper indre verdener for seg selv, der de lagrer erfaringer, minner og imaginære refleksjoner.

Introverte kan tilbringe flere timer til bare å rote rundt i minneskuffen og å reflektere og gjennomgå gamle opplevelser.

Deretter forsøker de å tilegne seg kunnskapen og bringe den videre til seg selv og andre. Alt dette kan oppleves som ganske intenst for andre.

4. Du legger merke til detaljer og har klare definisjoner.

Introverte legger ofte merke til detaljer, som andre ikke nødvendigvis ser eller kommenterer. Dette kan muligens oppleves som litt overveldende for motparten til tider.

Du vet godt selv hva du liker og hva du ikke liker. Det du ikke liker, misliker du som oftest. Introverte personer har klare definisjoner på hva de er villig til å bli med på og ikke. Dette får deg til å mislike ting, hendelser og situasjoner når du finner en detalj du ikke liker.

5. Folk sier du har en ”gammal sjel”

Introverte har en tendens til å være analytiske, noe som gjør de ”klok utover sine år”.

Introverte observerer, føler og tar til seg informasjon. De tenker, reflektere og analyserer, før de snakker. Noe som fører dem til ofte å komme med vise og dypttenkende argumenter og samtaler.

Ofte kan innadvendte tendenser bli sett på som modenhet og visdom. Introverte liker også å se og tenke på det ”store bildet”.

beer-681807

6. Du er en kreativ sjel

Du er kreativ av natur og elsker kreative yrker. Introverte er ofte flinkere til å kommunisere skriftlig enn i en muntlig situasjon.

De beste kreative stundene kommer når du har tid til å være alene med dine indre tanker. Har du vært aktiv for lenge, ønsker du helst å stenge av, og å være alene med dine tanker.

Introverte blir slitene av sosiale sammenhenger og bruker mye energi på å gi av seg selv. Blir du stille og trekker deg tilbake i sosiale lag, er det for å spare energi. Skribenter og forfattere er som regel introverte personer.

7. Du er en lojal venn

Introverte mennesker har en tendens til å bli lojale og livslange venner. Siden introverte personer får energi fra seg selv, og ikke fra andre, er det lett å være ærlig og å stå opp for sine egne meninger. Og deretter dele de med venner.

Og den dagen du endelig klarer å åpne deg for andre. Blir du som en ”åpen bok” og deler som regel alt for mye informasjon på en gang. Introverte liker å holde sine personlige liv for seg selv. Men kommer en annen person på innsiden til en introvert person, vil han sannsynligvis få mer personlig informasjon, enn det han selv egentlig ønsker. Noe som igjen kan føres til intense og dypttenkende samtaler.

8. Du svarer sjeldent telefonen.

Introverte er som regel ikke limt til telefonen. En god bok kan fort svelge unna flere timer av dagen. Når noen ringer eller sender deg en SMS, vil du som regel vente med å svare, til du selv er klar til å ta kontakt.

Introverte liker som regel å gjøre ting i sitt eget bestemte tempo.

9. Du vet hva du liker.

Introverte personer vil heller være ekspert på få og spesielt interesserte områder og temaer, enn å prøve ut alt. Derfor er introverte svært fokuserte på arenaer som kun betyr noe personlig for dem. Dermed utelukker introverte andre fokusområder, som kanskje er i direkte motsetning, av hva venner og familie setter pris på.

Derfor vet du ofte hva du vil og hva du ikke vil, selv om du ikke nødvendigvis er redd for å prøve ut nye ting. Men, du vet som oftest hva du vil prøve ut og hva du helst vil unngå.

10. Du er balansert.

Introverte er som regel balanserte personer som kan sjonglere mellom å være utadvendt, innadvendt, sosial og usosial.

Det gir deg en mulighet til å kunne koble av og på, uten å bli utbrent.

Christian Valsvik

Litt om å være ekstrovert.tror nok jeg er litt av begge to, men har flest likheter med å være introvert 😊

ekstrovert

 

Ekstrovert, personlighetsbeskrivende uttrykk, brukt i Carl Gustav Jungs typelære om mennesker hvis livsenergi er vendt utad. Ekstrovert er det motsatte av introvert.

Ekstroverte mennesker er sosiale, pratsomme, kontaktsøkende, ikke så redde for å dumme seg ut, og de liker nyhet og variasjon.

I moderne forskning, for eksempel av H. J. Eysenck og McCrae og Costa, har dimensjonen ekstrovert–introvert vist seg å være av det mest sentrale og grunnleggende for beskrivelse av mellommenneskelige forskjeller i personlighet.

Jeg har lånt tre artikler fra nettet i dag, da jeg syntes dette var interresant😊

GetzooLosophy

Hagen, huset og livet fra scratch

Introvert er ikke innadvendt

Å lese Henriette Liens «Ensom på innsiden» førte til applauderende provokasjon. Vet ikke vår opplyste, samhandlende verden at det er slik nærmere halvparten av befolkningen har det. Å være introvert eller ekstrovert handler om hvor du henter energien din fra, får påfyll, lader batteriene. Å følge sin egen sti føler jeg er gjennomførbart helt til du trer inn i skole eller arbeid. Vi ser hvor den japanske kulturen er på vei, hvorfor ønsker vi å fremelske en slik kultur som vil at alle skal være, kunne og klare det/den samme. De fleste ledere kurses til kunnskapen om menneskelig differensiering – velger de å ikke benytte denne læren fordi de ikke har forståelse for det motsatte av sin egenskap? Eller er det ubeleilig å legge tilrette for to mennesketyper? Eller verre; tenker de provosert at de selv har jo måttet tilpasse seg, så da får medarbeiderne gjøre det samme…

La mennesker bruke sine beste egenskaper og la deres sterkeste sider skinne.

 

 

En typisk ekstrovert person lader batteriene etter en slitsom arbeidsdag med å invitere til trivelig besøk eller gå ut og spise med gode venner. En typisk introvert henter seg inn ved å kose seg hjemme for seg selv med en hobby utført i eget, godt selskap. Det er viktig å skjønne at dette ikke betyr utadvendt og innadvendt, du finner utadvendte introverte (skravler i vei med kunder og venner, men lader batteriene når denne får være for seg selv) og innadvendte ekstroverte (som elsker å ha folk rundt seg, men ikke føler behovet for å delta med mye mer enn tilstedeværelsen). En introvert er sosial på alle måter lik en ekstrovert, men trenger å hente energi alene. Ekstroverte som har vært alene for lenge trenger å hente energi ved å møte folk igjen. Og selvfølgelig trenger vi alle begge deler, men spørsmålet er hva som tapper deg for energi og hva får deg til å føle deg bedre når du er skikkelig sliten.

Det er merkelig at arbeidslivet ikke er lagt opp bedre for halvparten av befolkningen. Selv om ekstroverte kanskje betrakter introverte som litt egoistiske, grunnet sine ymse avslag til sosialt samvær, så er disse sosiale aktivitetene valgfritt for enkeltindividet, til forskjell fra de fleste bedrifters krav til gjennomføring av arbeidshverdagen i åpne landskap med team-arbeide og kronisk mingling. Visse jobber må være slik, men ikke alle.

 

Be yourself

 

Å sette mennesket som bedriftens viktigste ressurs og tilrettelegge for å oppnå økt trivsel, motivasjon, produktivitet og resultat må være til interesse for alle parter. Tenk så flott å spille på alle dine medarbeideres ulike, beste egenskaper. Vi kan utfordre komfortsonen på fritiden, mens alle våre sterkeste sider får fritt utløp på arbeidsplassen. Det vil jeg stemme på.

Strongest suit

 

Følg meg gjerne: Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail to someone

Denne fantastiske samtalen, er verd å høre på❤️

Varm rett i koppen sjokolade-drikk, og vaniljeyoghurt i vinglass 😊

Disse store yoghurt - begerene, koster ca 12 kroner, og ser veldig delikat ut om du serverer i vinglass❤️

Ny uke!

hei dere! Jeg begynner virkelig å kjenne på økonomien når det nærmer seg måneds-slutt! Er kaffen deres klar? Jeg har vært i butikken å kjøpt deilig varm rett i koppen sjokolade-drikk , og koser meg med den! Deilig på høsten det!

jeg hadde 4 bæreposer med tomflasker i dag, og 60kr utenom. Jeg fikk 99,- for panten! 

er du en som panter, eller en som kaster tomflasker ?  

Jeg vet mange kaster tomflasker , og da kaster man penger, og ødelegger miljøet enda mer, så jeg forstår ikke de som kaster plastflastflasker.

samme som om jeg skulle kastet ca 100 kr i søpla i dag, siden det var det jeg pantet for😱 og dere vet de store vanilje-yoghurtene på butikken ?de er så mye billigere ennå de små! Det jeg pleier å gjøre, er å kjøpe etpar store bokser vanilje-yoghurt, helle de litt mer enn halvfulle i vinglass, og servere til familien.det ser så delikat ut! Om man har noe bær eller frukt liggende , kan man jo legge litt pynt på toppen? Ypperlig  mellom-måltid, kanskje med en frukt ved siden av? 

Jeg ønsker dere ALLE en god dag vidre! Ta utfordringer på strak arm, med løftet hode ! Du er bra nok❤️Love !

Finn fram barnet i deg😄

Hjemme-SPA

Gir velvære og gode samtaler❤️

Deilig body-scrub❤️

Vademecum kan byttes i munnskyllevann ❤️

Søndag❤️

god søndag! Våknet med like vondt i hodet i dag! Jeg puster rolig, jeg er positiv og sterk ! Fordi jeg tror at universet, er et ekko av oss selv. 

Jeg kommer aldri til å gi meg på min styrke , og positivitet. Og en indre ro, slik at ting og situasjoner ikke ødelegger for meg! 

Alle behøver jo ikke føle det sånn, og de fleste vil ikke heller, og flott at dere er dere selv, og at vi alle har frihet til å mene, tro, og være den vi er. Sålenge vi ikke skader andre.

jeg hadde et rørende oppmøte i leiligheten min i går. 8 stk kom for å hygge seg med kaffe, og litt mat hadde jeg også❤️

Så overraskende kom min yngste datter.

jeg gjorde istand til hjemme -SPA, vi koste oss, og hørte på musikk, og Hadde gode samtaler❤️ Uten penger, fikk vi et perfekt SPA. Jeg Hadde etpar ansiktsmasker fra før, resten laget jeg. La delikate håndklær på bordet, stearinlys, kluter , en bolle med agurkskiver også sitronskiver i. Til å skylle hendene. Man kan koke opp vann og dampe ansiktet. Det åpner porene. Bøy deg over dampen med et håndkle over❤️ Så kan du tørke ansiktet forsiktig. Klappe med en klut.ta en pad med olivenolje på, la det virke godt, og skyll ansiktet i kaldt vann, om du ikke har ansiktsmaske fra butikk.

så fotbad : ta varmt godt vann i en balje. Tilfør litt munnskyllevann, det virker friskt , og renser, tilsett også olivenolje, eller det du har. Matolje babyolje etc.

så var det kroppen: en god scrub er: kaffegrut( trakt deg en kanne kaffe, og bruk kaffegruten etterpå, ta det i en bolle, bland med rikelig med olivenolje, gå i dusjen, dusj deg godt. Slå av dusjen, og gni scru’ben på kroppen . Gni den godt inn i sirkler. Ikke spar på olivenoljen i blandingen . Skyll godt etterpå❤️ 

Vil du lysne håret bittelitt? 

Ta sitron i håret, ta en turban over, la det være i håret så lenge som mulig! Skyll godt, og bruk en balsam. ( first price  koster ca 8 kroner for en stor flaske) la den virke en stund og skyll godt!  Dette er et deilig Sundt lav-budsjett SPA. Strø gjerne om deg med roseblader, og bare nyt❤️

Annacath❤️

En sang til dere alle, spesiellt til jentene mine❤️

You are beautiful in ever singel way..but words Can bring you down❤️ Dont listen to this negative words❤️

Hvor langt ned kan vi grave?

Som liten og egentlig i voksen alder , har jeg lurt på hvor dypt kan vi grave? Se videoen om slike ting interesserer deg også!

Litt interresant 😀det er fortsatt mulig å bo langt unna andre mennesker! At jorden er overbefolket er jo viden kjent, men ta en liten titt på de stedene det er ubeskrivelig god plass!

Klesvasken kan henge ute på en fin dag som dette😊både sol og litt vind! Ypperlig😊

Hipp hurra for verdens beste mor-Åse❤️

Dagens tur!

På veg til mor-Åse i dag tidlig, med grønn plante, kryssord, og bursdagskort😀

Bokbind og hverdag 😊

23 august, min kjære mor har bursdag❤️

hipp hurra for min kjære mor som har bursdag i dag! 

Jeg har vært hos henne å gitt henne, og min kjære tante, fotmassasje , å ansikts-rens😀 tenkte det var en behagelig bursdagsgave ! Mødre skal man ta godt vare på! 

Jeg skal på foreldre-møte i kveld, så var koslig med et formiddags-besøk hos mamma og Ellen! 

Håper alt er bra med dere alle! Har dere tid til en kaffekopp? 

Jeg var på foreldremøte i går også, og jeg er utrolig imponert, over den flotte Jessheim Vidregående skole ! For et fantastisk bygg! De forventer MYE  av elevene, og det er jeg så glad for. Dette skal være så nær arbeidslivet som mulig, og her nytter det ikke å komme litt forsent( uten dokumentasjon) 

jeg liker disiplinen der ! 

Der blir man voksen, og lærer seg alt (nesten) hva voksenlivet har å by på! 

Utrolig imponert. 

Nå må min sønn få konsentrere seg om skole, slik at han følger opp dette. Noe jeg vet han vil gjøre💕

min andre sønn trives utmerket i 9 klasse, på den fineste ungdomsskolen jeg vet om❤️

Og det virker om min datter trives på ny skole også💕

gleder meg til å prate litt mer med henne om hvordan hun trives💕

syntes det er spennende når barna har blitt så store! Jeg håper resten av dagen deres blir toppers😀 sender klemmer til de som trenger det!

Gi litt faan av og til😀

som videosnutten prøver å formidle, alle disse herlige oppløftende ordtakene, vi omgir oss med vær dag!  Vi klarer ikke å være så positive vær eneste dag! 

Husk nå på at: å være sliten, oppgitt, sint, lei seg, det er livet det også ☕️En stor del av det også ! Jeg vil ikke legge mine slike følelser over på andre. Rope, kjefte etc

men jeg og dere alle har også behov for å føle annet ennå pur lykke vær dag! 

Alle følelser er lov å ha🌎☕️

Ville bare minne dere på det❤️ Lykke er som små streif av vinden, sinne er som et rasende uvær, og tristhet er en tom og vanskelig følelse! Men vi kan ikke kjenne lykke, uten å ha hatt endel stormer i oss også🌹

ITS OK, to NOT be OK!

Og det er sant! Jeg har skrevet mye her på bloggen min, om å starte dagen harmonisk, om å ha en fin dag, om å være sterk og selvsikker, men det omvendte! Altså å ikke føle seg bra, ok, lykkelig, fornøyd med seg selv, eller noe positivt. Husk at det er like viktig og minst like naturlig !

Skrive på morgnen i fred og ro😊

Starbucks på strømmen storsenter.☕️

 

hei ! Skrev et innlegg i stad, som jeg klarte å slette uten å mene det. Irriterende👀

ja, i dag blir det foreldremøte på Jessheim VGs.

blir spennende å få høre litt om min sønns skole, og sikkert litt om linjen han har valgt.

jeg har tatt en opp kaffe latte tidligere i dag, men venter gjerne på at du lager deg en kopp kaffe 😀☕️☕️

Jeg kjøpte en «kaffe latte to go» på starbucks i går. Følte meg sliten , og i dårlig form. 

Dette var da starbucks på strømmen storsenter! Damen var hyggelig, effektiv, noe som betyr mye, når man har det små-travelt, og egentlig bare vil ha kaffen sin.

lokalet virker hjemmekoselig og lunt, kaffen var god, så masse stjerner i boka til Starbucks på strømmen. Rask betjening, hyggelige, bra kaffe, og effektive ! 

Håper dere fortsetter sånn😊🌹

jeg stod opp 5.50 i dag, for å sjekke at min sønn hadde hørt klokka, og at jeg filk skrevet litt i bok-prosjektet mitt. Og det er godt å få gjordt litt på morningen, så får jeg tid Til andre ting litt senere! Så håper jeg dagen deres blir god! Love❤️!

 

Ny dag! Og nye ting å gjøre ! 😀


ZARA Fall Winter . .skaper debatt

Dette har jeg pratet om lenge, hvem som kommer først med skautet? (Hijab) trodde det ville bli H&M, men det ble altså Zara🌹blir spennende å se!

Skaut som mote skaper debatt☕️

hei ingen søvn i natt heller! Sitter å ser morgen-nyhetene.

og får vite at skaut er på vei inn i motebildet.

det var en del debattanter der, med delte meninger.

noen mener det er et hån mot de muslimske kvinnene.

vi har da hatt skaut før?

vi må jo få lov å bruke Skaut?  Det så kjempekult ut, det er kleskjeden Zara som bruker dette i sin kolleksjon.

rart det ikke har kommet før, spør du meg! 

Jeg ser ikke noe rart med dette. Skaut er da virkelig et heilnorsk hodeplagg! 

Og vi har da plukket litt ut fra andre land før? 

jeg blir halt slapp av alt som må diskuteres i vårt kjære land!

men diskriminerende er det ikke🙏🏻No way!

har ikke sovet i natt, så må hvile meg litt.skriver mere senere😊


Så mange har hodepine på forskjellige måter, her beskrives noen av de.verdt å lese, om du sliter mye med hodepine !

ADVERTISEMENT

Noen av min fantastiske gale herlige familie😂😀

Hverdag😊

Først vekkerklokke , så et stort glass med vann, så strekke seg godt ut på «spikermatte», tar godt på magemuskler, så litt enkel yoga til slutt. Litt glad musikk på you tube, og jeg kjenner meg mykere i kroppen, og sterkere mentalt ☕️

God morgen☕️☕️Kaffen klar?

god morgen ! Da har min yngste sønn også begynnt på skolen , småtrøtt men spent gikk han avgårde i sta 😄☕️☕️

Jeg har en yndlingskopp, kaffen smaker ekstra godt i den💕

og det er fordi min yngste datter laget den til meg i barnehagen 😊

jeg har lagt ut etpar videoer jeg fant på you tube i dag. En virkelig flott snutt, som viser oss forbløffende ting og steder!

og en som går på en mann som forteller oss om ganske så utrolige ting.de fleste vil stille seg undrende til. 

Jeg syntes det var spesiellt og utrolig interresant! 

Jeg vil dele de videoene med dere, ikke alle vil bli like entusiastiske som meg😃

men Vi er alle ulike individer, og lar oss fasinert  av ulike saker.

jeg ønsker dere en god start på uken❤️Love!

Dette er fantastisk interresant. Noen vil finne det uforståelig, og noen vil forstå hva han mener☕️Hva med deg?

Gøy å se ting som er forbløffende, og som vi ikke har sett før😊

Godnatt ❤️

Nå skal jeg lese litt,så er det tidlig opp i morgen! Annacath😀

Annacath

Vi har hatt en herlig stund hos mor-Åse, så godt å være med henne, min kjære tante , og alle de andre, og kose oss med nydelig god gammeldags lapskaus❤️

Hør på denne. Blås i om det høres litt voldsomt ut innimellom. Hør på disse ordene om at vi innimellom. Kjenner at vi føler på en sterk lyst Til å gjøre noe bra. Sitter vi der å lar følelsen skli forbi? Ofte gjør vi det. Disse få sterke minuttene vi kjenner at vi vil Noe !! Gjør det når du har følelsen i deg . Reis deg opp å fullfør den tingen som føltes viktig for deg! Ikke sitt å vent til lysten går over! Ikke la hjernen din ski over til likegyldighet ! Når følelsen kommer, da er du klar! Hva du enn kjenner at er viktig for deg !

Vakker musikk og sang💕

For you 🙏🏻

god søndag , kan jeg si i dag ! Jeg sitter med et glass vann og en frisk smoothie , med mine morgen-tanker ❤️ Jeg syntes det er så godt å ha en rolig morgen-stund, før dagen starter ordentlig 💕

jeg vet jeg har pratet veldig mye om å være gode mot hverandre , om å unne hverandre å ha det godt.

jeg har et enormt behov, for at alle skal forstå hvor viktig det er!

vi vil ikke at våre kjære skal ha det vanskelig! Vi vil ikke at gode mennesker skal ha det vanskelig ! 

Det er lett å ha et rent godt hjerte.

jeg forstår ikke hvordan det er mulig å ikke forstå det.

alle småkrangler, vi behøver ikke like alle. Det er helt naturlig . 

Men løft opp godhet , glede, latter, varme for hverandre ❤️

Vær der for hverandre!

det vil gi deg selv så mye også !

søndag, en deilig dag! 

I morgen begynner min sønn på skolen også. Min kjære varme snille sønn! Og litt rampete også da😃på en herlig måte! Jeg må takke dere alle IGJEN!!

snart nærmer det seg 3.500 mennesker som er innom bloggen min! Og det er en veldig god følelse. At vi tar kaffen sammen? Har du kaffe koppen din der? 

Jeg må gå å lage meg litt kaffe jeg🌎 da sitter vi på en måte og roer ned litt, før dagen starter ordentlig! Det har blitt sånn at jeg blogger litt på morgenen eller dagen( innimellom på kvelden) 

men jeg må ha tid til å jobbe med boken min også 😀😀

kanskje ikke rart jeg får betennelser i høyre armen min! 

Men den boka skal utgis. Det er målet jeg alltid har hatt, og nå er jeg på vei, i full fart mot det målet. Det kjennes veldig bra ut🙏🏻

Har dere noen mål? Små som store, er det deilig å ha et mål. Noe man bevisst jobber for å oppnå . Så vil jeg si deg en viktig ting! Omgi deg med positivitet , med mennesker som vil deg vel. ❤️Ha en riktig god søndag 🌎

 

Vann og smoothie ❤️Deilig start på dagen, før meditasjon og motivasjon-stund❤️

Kos dere i gråværet 🙏🏻

Ikke noen sak med regnvær, når jeg har fåttt denne flotte regnjakken av min kjære datter❤️Takk Emilie❤️

Når det er grått og trist ute, er det deilig å gjøre det litt koslig rundt seg inne❤️Nyt søndagen deres🌎🙏🏻

Ha en dag du blir glad du fikk! Å starte dagen med en nydelig morgen meditation som dette er en gave for meg❤️

For meg er det godt, å stå opp tidlig, og starte dagen med å fylle meg selv med et rolig positivt sinn, og en avslappet kropp. Jeg kan gjøre alt, følelsen ! Love !❤️

da er høsten her, med skolestart og matpakker, vekkerklokker, og forpliktelser. Litt deilig etter 2 måneders ferie😊

dagens tanker er litt om selvtillit , og hvor viktig det er å være positive mot hverandre! 

La oss starte hjemme. Søskenkrangler finnes alltid, det er helt naturlig det. Men søsken beskytter hverandre, og backer hverandre opp, når de ikke er små barn lenger. Det blir mer vennskap når de blir eldre.

det er helt herlig å se! 

Ang selvtillit , gi hverandre masse! Både ungdom og voksne! 

Ikke vær smålig, og tråkk ned, de som er rundt dere! Vær gode! 

Og pass på deres egne, ikke let etter feil hos andre. Det er bare en trist egenskap. 

Og til dere som blir tråkket på: prat med noen om det. For det er nemlig ikke greit. 

Jeg legger ut en video fra you tube. Om en jente som fikk brannskader da hun var mindre.. hun har alltid brukt mye sminke og parykk.

vakker! 

Men hun følte for å bare være seg selv❤️ Så hun inviterte en gutt hun var litt forelsket i, og på direkte video, bad hun han om å tørke av henne sminken, og ta av henne parykken. Den videoen kommer jeg til å vise dere. Hun er modig!

og hennes sanne jeg, uten hår eller sminke, er enda vakrere! Fordi hun er helt seg selv .

sårbar og vakker. 

Å vise sitt sanne jeg er så fantastisk ! Å være det ekte mennesket vi er! 

Så håper jeg dere tenker over disse ordene, som er til de unge også. 

Vær et godt menneske mot de rundt deg. Så håper jeg ALLE får en fin kveld og natt❤️Love !

En rørende film, om denne flotte jenta, som så gjerne vil vise sitt sanne jeg ❤️

hei ❤️ Da er det ikke lenge til skolestart. Så her leter vi etter blyanter, passere, gradeskiver, linjaler i alle former og fasonger ! Slike ting er det jo ingen grunn til å kjøpe nytt av. Bare å putte alle linjalene i oppvask-maskinen , så er de så gode som nye! Må ha noen blyanter, og litt bokbind😊

og man mangler jo alltid tape! 

Bruker grå-papir, det syntes barna er kulest, da kan de tegne på selv, evnt klistre-merker. Bare å bruke fantasien . Få reklame i de kule butikkene, klipp ut merkenavnene( fila etc) og lag merker av de. 

Og man MÅ ikke ha ny sekk vært år. Min eldste som bor hjemme fikk i fjor, da hadde han hatt den i 4 år. Så da trådde en snill bestefar til. 😊

jeg liker å ordne til skolestart. Min yngste sønn stiller i nytt hipt antrekk i år. Alle barna får like mye, men de får jo ikke ting samtidig! Det ville vært veldig dyrt ! De får ettervært som de trenger det.

min eldste som bor hjemme, har jeg på 3 år nesten ikke kjøpt noe til.

han er en sparer, og bruker så lite penger som mulig ! 

Så han kjøper sine klær selv😊 kanskje med et bidrag på etpar hundre. 

Jeg selv når jeg var barn, var som min yngste sønn, rett på butikken når jeg fikk penger! Og min bror var som min eldste sønn som bor hjemme. Sparte og sparte:)

da får man kjøpt litt dyrere ting.

så har vi selvsagt disse slangene i paradiset da, som tro det eller ei, påstår at jeg gjør forskjell på barna, og at min nest eldste sønn(av alle 5) får mest . At jeg bryr meg mest om han. De ser ikke hverdagen, hvor mye han har spart. 

Så det såret til å begynne med, men ikke nå lenger. 

Det er endel tåpelige mennesker der ute folkens 😀 eller handlingene deres er tåpelige, heter det vel.

husk bare, ta det med et smil, og tenk at de sliter selv. Så det er egentlig synd på de. Så får vi håpe de får de godt. Inni seg engang.

smålighet vil alltid finnes, men det er DU som velger m hvordan du skal ta det!

veldig godt å få litt ut av systemet😄😃

jeg er treg i dag! Man blir treg av å skulle ordne ting med en arm😃

i dag skal jeg gjøre noe med disse smertene iallefall. 

Høre med kommunen om de har et billigere alternativ enn vanlig fysioterapeut . 

 

For akkurat nå har jeg ikke råd til det. Og jeg burde vært hos en. 

Været ser ok ut i dag, jeg klarer ikke å skrive mere, men har utrolig lyst. 

Halve dette innlegget har jeg skrevet med venstre hånd. Eller tastet da😊det tar litt lenger tid når jeg er høyrehendt. 

Så ønsker jeg ALLE absolutt ALLE en fin dag! Skal lage litt mat nå til de tre ungdommene som er her, og meg💕 ha en morsom dag!  Og  jeg har 5 verdifulle diamanter , de er forskjellige, men like verdifulle❤️De er mine 5 barn, og jeg elsker de like mye❤️Love !

Utrolig mange festlige filtere på Snapchat nå😃og selvsagt er jeg så barnslig at jeg må prøve alle sammen!

Jeg har lett etter en koslig serie en stund. Og heldigvis fant jeg denne på Netflix . Gleder, sorger, trist, morsom, kjærlighet, bunnløs sorg. En fantastisk drama -serie jeg anbefaler , kanskje spesiellt for oss damer!

En serie det er vanskelig å stoppe å se på!

Her var det virkelig endel gode råd, jenter!

Til dere som bruker slik sminke, se denne, han har helt rett!! Ikke fyll på like mye overalt. Du kan se selv😊

Blir ikke mye skriving her, på etpar dager folkens !

Vær glade i hverandre, og vis det!

Ha en fortsatt fin dag, kveld , å natt ❤️

Må hvile armen. Men prøver å få inn litt vær dag på bloggen❤️Tusen tusen takk, for at dere besøker bloggen min! Det betyr utrolig mye for meg❤️

Er du ikke i lydbok-modus ? Hør på litt vakre toner da vel😊

siden jeg ikke kan skrive noe særlig pga armen min, har jeg satt inn 3 lydbøker😊 for de litt store barna, for oss voksne, og en for de små❤️Ha en fortsatt fin kveld 💕

Lydbok for de litt større barna🌹spennende å høre på når man har lagt seg😀

En veldig bra bok av Jo Nesbø❤️Sønnen! En lydbok for dere voksne😊

En liten eventyr stund for de små 😊kanskje du kan høre på sammen med barnet ditt? Eller barnebarnet ditt?❤️

Lykke er å høre på eventyr med de små barna❤️

En varm kopp med te- musikk❤️

god søndag❤️ Hadde nesten glemt den følelsen av å våkne, så er det litt småkaldt faktisk! Måtte sette litt «lunk» på ovnen faktisk! Finnne fram varme tøfler, varm deilig vaniljekaramell-te, og en Paracet for den høyre armen min.direkte-sending fra NASA på you tube , se spenningen ved oppskytning, og separering på vei mot sola! Jeg syntes det er så utrolig spennende ! Om det gjør meg til en Nerd, ja da kan jeg godt være en😀 egentlig koslig å sitte med teppe rundt seg, og se at vinduene er fulle av regndråper😍 og det har blitt litt lindre her inne nå, 22 grader inne, deilig passe syntes jeg! Det var 19 når jeg våknet, og iskaldt på gulvet , ikke rart siden både veranda-døren sto oppe, vinduet var også oppe.

jeg er en person som liker «ny luft» inne. Altså jeg lufter ofte. Jeg klarer ikke «innestengt luft», som du finner i noen hjem som aldri lufter. 

Dette er jo virkelig dagen for husarbeid. Men jeg må la armen hvile noen dager! Jeg har fått betennelse-dempende medisiner av legen, men jeg får så vondt i magen av de, så det kan jeg ikke ta. Jeg bad spesiellt om noe som bare snillt mot magen,men får like vondt i magen, så jeg tør rett og slett ikke å ta de!

så det blir Paracet , og en smertelindrende krem, pluss å prøve å holde armen i ro en Stund😊

har dere tid til å kose dere med varm kaffe eller te i regnværet da? 

Skal lage en deilig te-kopp til min ene sønn som har vondt i halsen! 

Vaniljekaramell- te, er selvsagt ikke like sunn som f.eks grønn te,men det blåser jeg i 💕

må kose seg litt også. Men nå streiker armen, så ha en fin dag alle sammen🙏🏻☕️Love!

Søndag og regnvær=vaniljekaramell-te og kormo-kjeks☕️

Meg og Shadow🌹

litt Små -slapp, har på NASA- live sending på you tube, og finner det beroligende og fascinerende !

armen min skal dere få slippe å høre om vær dag, men den er grunnen til at jeg slapper av litt🙏🏻

I dag skal vi ha hjemmelagede burgere(tusen takk mor-Åse) de er fantastisk gode !

og med masse grønnsaker, hamburger-brød og dressing, så blir det et nydelig måltid❤️

Middags-tid om ikke så altfor lenge. 

Syntes det var deilig å være litt lat nå, så jeg tenkte å fortsette med det litt til 😂

og lese litt i en bok , og lage meg en kopp te, etter middagen !

jeg bruker alltid lengst tid på salaten. Jeg finhakker den så mye jeg kan! Salat agurk og løk, hakket i bitte små biter☀️

Om du er frisk, syk, lat, eller energisk, jeg ønsker dere alle en nydelig dag🙏🏻

Gjør vondt i armen å taste nå, så vær deg selv, du er god nok ! Love❤️

Her kan dere følge NASA live! Og se jorden fra verdensrommet😊

Syntes det er litt fascinerende !


tusen takk for at dere leser bloggen min❤️

Jeg er så takknemlig!

She Find a way..

Min vakre Shadow ❤️

heisann🙏🏻 Må si jeg er fornøyd med ny frisyre i dag!  Deilig med pixie cut! Jeg elsker det! Satt inn bilde her , men jeg har ikke ordnet meg, her går det i no make up for sommern! 

Ikke det at jeg bruker så mye ellers heller, har ikke det store behovet for masse sminke mer, er fornøyd med meg selv som jeg er!

det er en fin egenskap jeg har faktisk .og jeg er ikke flau over å si det heller😊😊

JEG ER FORNØYD MED MEG SELV ! 

Er du fornøyd med deg selv? Hvis ikke, hvorfor ikke ??

Når du blir glad i deg selv, så føles alt mye bedre! 

Og jeg er den jeg er, og det er jeg glad for! 

Å akseptere seg selv helt og holdent, gir også veldig gode signaler til våre unge☕️

Og Gudene vet at våre unge trenger gode forbilder, at foreldre og de rundt, viser at vi er oss selv, og stolte av det!

for kroppspresset nå er helt vanvittig! Det var det når jeg var ung også. 

Jeg ble ikke fornøyd med meg selv , før jeg ble godt voksen.

og jeg skulle ønske jeg ble det når jeg var yngre også . 

Jeg skulle ønske ungdom kunne være glad i seg selv, og ikke være utspekulerte mot hverandre ! Men mobbing og dårlig selvbilde vil nok alltid finnes😌

men la oss begynne med oss selv! Vær fornøyd❤️Ha en fin dag! I natt skal barnebarnet mitt sove over🌹hun kommer i ettermiddag! Det blir koslig🙏🏻Love!

Veldig fornøyd med min kort-korte Pixie frisyre ! Jeg er så fornøyd med frisørene på cutters!

I dag har jeg vært på cutters på strømmen storsenter, og klippet meg pixie-kort💜veldig fornøyd!

Slå av TV før du legger deg, og hør på denne Guidede meditasjonen når du har lagt deg❤️En fordel med ørepropper😊

Love Life ❤️

Min sønns sommerjobb! Stabler ved😊han har begynnt å få en rytme på det nå🙏🏻

Heisann! Da er min yngste sønn igang med sin første sommerjobb. Man blir glad når man har barn som takker ja til hardt arbeid , så de får kjenne bittelitt på arbeids-livet. Man skjønner at de begynner å bli store, når man vet de er «på jobben»

hvor ble tiden av ? Jeg hadde sånn stål-kontroll på de når de var små. Nå er det en annen måte, å være mamma på, når de er ungdommer.

de må passes like mye på, men på en helt annen måte. 

Hvor skal de? Hvem er de med? Når skal de komme inn om kvelden? 

Arbeidsfordeling hjemme..

jeg syntes jeg og barnas andre hjem får d bra til nå. Jeg har kun hatt et par små hendelser, og jeg vet om foreldre som sliter så mye, at de sitter oppe om natten å venter på sin ungdom som ikke holder løfter om å komme hjem tidsnok, og gjør andre ting enn det de sier at de skal , sent på natta.

det går som regel bra. Det blir jo folk ut av de fleste😊

men jeg har likevel gitt sterk reaksjon på, når løfter ikke har blitt holdt, så det viser seg at har vært lurt! 

Hvor og hvordan er selvsagt privat. Jeg kan ikke brette ut min families privat -liv på bloggen.

uten at jeg er noen ekspert, så gi klare beskjeder, og gi klare reaksjoner på brutte løfter. Det er en veldig grei regel! 

Ellers skinner sola i dag! Og jeg må henge ut tøyet, vaske mere tøy, og ikke gi etter for lysten til å rydde i rotet mitt hjemme.

jeg må holde min høyre arm i ro , noen dager til. Leon bærer tøy opp og ned til kjelleren , Herman tar søpla, og jeg tar oppvask -maskinen 🌹så får det bare være rotete litt til. ☕️

Jeg legger ut noen lydbøker til dere. Har dere sett det?  Sett på spill , så får dere høre hele boken😊 er ikke det litt deilig da? Alkymisten er en så bra bok, at jeg syntes alle skulle ha hørt den. Lest den, eller hørt den som lydbok. Dere kan fritt høre på den, på min blogg ! Ha en fin dag alle sammen ! Love❤️

Her er en lydbok for de litt yngre kanskje ?

Sett i ørepropper, senk skuldrene, og legg mobilen ned ved siden av deg! Lukk øynene og nyt en god bok😊

Her kan du lytte til hele boken❤️Veldig fin bok🙏🏻Kos dere, å lytt på Alkymisten av Pauli Coelho❤️

Nyt å hør💜 over 4 timers lytting til en nydelig bok!

Vakre fugler fra Buddy 💕Strømmen.

Meet Mr. Bones😊

Vurderer du en kort pixie cut ? Det ser SÅ utrolig bra ut på de fleste !

Noen Celeb women med heelt kort hår! Elsker det!

Så enkelt og gøy! Hvis du ser bort fra ALL bruk av grill og ild, nå som det er så tørt! Herlig!

Med kraft og styrke , vi kommer ikke utenom at disse ordene er sanne ord!

Shadow syntes han er utrolig tøff her, viser klør og DET blikket 😘😘

Ha en fin dag! Oprah er en så inspirerende kvinne ! ❤️

Heisann mine kjære mennesker!  Sitter med knekkebrød, hvitost, og vann🌹og nå skal jeg kose meg med kaffen min! Det er altså pulver-kaffe, men den er så nydelig! Nescafé Azera Espresso☕️💕 men først må jeg drikke opp vannet mitt.

nøye med det😀😀

mye vann om morgnen , føler jeg at «renser systemet» litt!  Ovnen er satt på, min datter har lyst på rundstykker, så det skal hun få! 

Jeg skal smøre på meg litt smertestillende krem på min høyre skulder, og la armen få hvile i fatle, når jeg har gjordt de tingene jeg MÅ. 

Jeg tynnet ut håret mitt med uttynnings-saks. Ble mye lettere! Jeg har så MYE hår, kort , men MANGE hårstrå , så det ser fort rart ut, om det blir for tykt.

det blir finest om en frisør skjærer i det litt, så hårstråene går sånn mykt sammen, og gjør det lettvint og pent! 

Men det har jeg ikke råd til nå, desverre ! Ikke noe utskeielser over hodet, eller under hodet , for den saks skyld (saks skyld😂😂 slap-stick humor, teite Annacath)

hvis en frisør har sååå lyst til å gjøre meg glad, ved å ta finnishen på håret mitt, så bare hyl ut! Jeg kan massere dine skuldre som betaling😀

men dere? Nå må jeg fixe litt rundstykke ! Love ❤️

betaling ! Er god på skuldermassasje! 

Venter på kaffen...

Snart er kaffen klar ☕️☕️

Takknemlighet❤️

den betennelsen i høyre skulder og arm irriterer meg grønn!! Men hjelper det å bli irritert? Absolutt ikke! Så hva hjelper? Å spørre andre om hjelp! Det skal man ikke være så redd for! 

Jeg har satt Linda og Leon til å vaske tøy og hente tøy i kjelleren i dag, og Ella tok uoppfordret å vasket buret til Rambo . Jeg har støvsugd, og tenkt at når jeg nesten ikke klarer å bruke den høyre armen min, så forstår jeg hvor ofte jeg trenger den!!😊

tenk så mye vi tar for gitt. 

Jeg må si jeg føler meg takknemlig over alt som virker!  Og sålenge det er meg og 4 ungdommer i huset, så er det jo en selvfølge at så store «barn» hjelper til. Og der er jeg heldig ! Det er aldri et nei å høre, når jeg ber om hjelp. De er helt fantastiske alle sammen 💕

at jeg ikke får gjordt alt det jeg har lyst til, er kjedelig! Og ja, jeg tillater meg selv å være dritt lei av å ha vondt! Møkk-lei er jeg! 

Å få lov å føle det sånn er greit, men jeg er som sagt utrolig glad for alt som er godt i livet mitt, og det er mye! 

For ikke å snakke om MANGE! 

Og hva i all verden skulle jeg gjordt uten alle de gode menneskene i livet mitt ? 

Dere betyr ALT for meg! 

Og er det ikke godt at vi er i hverandres liv? 

Så om man er dritt-lei av at en kroppsdel ikke funker, at man har vondt , og ofte vondt,

så det å sette fokus på det positive, er sååå viktig for meg. 

Så håper jeg dere alle får en god og fin kveld vidre😊

Av og til må man bare tenke at.okay..jeg må legge opp dagen slik jeg klarer det😀

har Vært en rolig, men veldig koslig dag❤️Min nest eldste sønn er på kino nå, min yngste sønn har vært å badet, og min yngste datter er her med meg! Mange er på ferie, men hender d er godt å ta det litt med ro også. Vi har gjordt mye koslig jente-ting da, og gutta og min datter er jo mye med hverandre❤️De er så gode! 

Jeg må hvile meg litt nå. Har en betennelse i høyre skulder, som blusser opp noe veldig innimellom! Og de siste dagene har det smertet mye, og akkurat nå, må jeg bare ta det helt med ro. Har tatt en Paracet og en Ibux , og smørt på en krem som skal hjelpe mot smertene. 

De dagene jeg blir slått i bakken av smerter, er vonde, men det er livet det også, livet er stort sett noe vidunderlig, livet og menneskene jeg bryr meg om, menneskene jeg kan prate med, ha det gøy med, som gir livet mitt farger, og gleder! 

😀

er godt i gang med boken min, jeg orker ikke å rettskrive alt,jeg må få boken unik og bra, så kan rettskrivingen taes etterpå.

har vært en tur hos mamma, og min kjære tante i dag da! Koslig å være i Hagen der. Med nydelige blomster , sammen med datter, og barnebarn .

så har jeg laget en god pasta rett i dag, som falt i smak hos barna. Deilig! Tror jeg må hente meg litt mere😀

jeg må nok la armen hvile litt, Det kommer fra skulderen, men verker ut i armen , sikkert utrolig kjedelig å lese😂

jeg har sovet godt å lenge et par morgner nå, er sikker på at treningen på spikermatta gir en god effekt på søvn også, og den type trening virker utmerket på magen! Og det er jeg glad for. 

Så skader det ikke at jeg drikker mye vann, og  har i meg sunne ting.

jeg liker livet mitt på den måten nå. Jeg syntes jeg lever det Sundt nok, og det er en god følelse🙏🏻 

Nå MÅ jeg hvile armen min❤️Love !

Sommer💜

Den vakre hagen❤️

annacath. Me, myself, and I .

Les en bok 😀

Les bøker! Om du er hva du spiser, så påstår jeg at du blir hva du leser ! Les gode bøker som gir deg en lærerik historie , en fantasy historie, dikt, uansett! Jeg tør påstå at det som står skrevet mellom bokpermene, er så viktig. Hva vi velger å lese , beskriver vel også litt av hvilken personlighet vi har. Uansett, les bøker! Man kan aldri lære for mye! 

Og selvsagt.. vi lærer ikke bare av å lese bøker! Neida, langt ifra!  Vi lærer av livet, vi lærer av feil, og seire, vi lærer av livet, så husk å lev det!!😊🙏🏻 Ikke sitt å planlegg hele livet, for da får du ikke levd det, eller hva?

Poenget mitt, er at du må ikke lese akkurat disse syv bøkene, men les de bøkene dere syntes er lærerike!

Det heter seg at du er hva du spiser, mulig noe i det. Men tenk på bøkene du leser! Hvor mange bøker jeg har lest , som har forandret noe i meg på en positiv måte, boken gir deg en historie,du lærer noe, pulsen senkes, det er bra! Velg deg iallefall 3 have 2 read books ! En bok som fenger DEG!

På tur i dag❤️❤️

Fredags- tur i skogen❤️

Dagens lillle innlegg! Velkommen!

Et lite innlegg

August måned😊