Hahaha😂så sant !

Vær gode mot hverandre, ikke kast vonde ord etter en du egentlig er glad i. Det sårer så mye, at tårene kommer.men jeg kan tilgi selv de mest sårende ord, om det ikke skjer igjen❤️

ønsker alle en fin søndag ! Takk til dere som følger meg! Det betyr alt, fordi jeg har planer når vi blir mange nok😃 jeg er utrolig stolt av bloggen min! Til slutt kom jeg inn på den også .ikke lite lett alltid❤️Til dere som ikke liker bloggen, ikke les den! Den er ment for gode mennesker som ikke kritiserer alt og alle! Et fristed for tanker, og følelser! Nyt søndagen ! Følger med 2 linker til you tube under🌹🙏🏻Love! På tide for meg å legge meg litt på spikermatte 💚utrolig hva den gjør med kroppen ! Nå må tlf lades☀️Prates! Er det noe som helst er min mailadresse:annecathrinenor@gmail.com❤️Love!

Ble en fantastisk jente-kveld i går med 5 damer/jenter som hadde en morsom kveld! Herregud for en gjeng 😂😂

Ble litt prating, uansett ønsker jeg dere alle en fin søndag😀

Aner jeg en blond MrDepp her? Ser bra ut denne !

god morgen,er kaffen din klar ?

kaffe,havregrøt,og en iskald flaske med vann!

innlegget mitt ble borte igjen,men prøver på nytt :) sitter her og er ferdig med frokost,veide meg hos mamma for litt siden,og veide 88kg,det går veldig sakte,men det er mindre enn 90,2. så det går greit syntes jeg.første målet er jo 85 kilo.

god morgen,forresten ! hvordan går det med deg i dag? jobb? ferie ? har du kaffen klar til en liten "prat" da? koslig om du har tid til det :) jeg og gutta er hjemme noen dager,gutta drar jo å bader med venner,og koser seg ! jeg tenkte vi kunne ta en tur på camping senest 19 juli,og forhåpentligvis ha fint vær,og få med min datter også.

det er jo så fint der da,med bading,strand,basseng,cafe,minigolf,grillings og kos.

da skal jeg være aktiv(om jeg holder meg frisk) svømme vær dag,og være mye på stranden!

deilig å våkne tidlig i dag,slo opp øynene kl 6.30,og lagde meg mat og kaffe.

et litt kjøligere drag i luften i dag.det er jo spådd regn,lyn og torden i kveld,og det hadde kommet godt med,om det regnet litt snart ! mange tørste trær og blomster,for ikke å snakke om bøndenes jorder.

i dag kommer min eldste datter,og mitt barnebarn hit,vi skal kose oss sammen med gutta :) det blir koslig ! 

jeg driver jo med endel alternativt,og lurte på om dere har hørt om den hippe "no poo" trenden? altså at man slutter å vaske håret? ja noen gjør det så dramatisk,men det finnes også anndre alternativer til å vaske håret på enn shampoo.kjøpe -shampoo,er ikke bra for håret,og ikke minst hodebunnen.den tilfører masse farlige stoffer som noen daglig gnir inn i hodebunnen,den tørker veldig ut,om man vasker håret vær dag.noen syntes det er ekkelt å ikke vaske håret,kun bruke litt balsam,og kun vaske det i vann.jeg syntes ikke det hørers ekkelt ut,det høres lurt ut,så jeg har slengt meg på denne trenden.jeg tar vær morgen kaldt vann i håret,og stort sett bare det.jeg bruker shampoo innimellom,men ikke så ofte lenger,og nei.håret blir ikke fett.det blir rent,og lukter like godt,som om man skulle brukt shampoo.så altså "no poo" er et ganske spennende "forsøk for meg iallefall.

jeg er ikke noe fan av sterke kjemikalier på noe vis.men tenker med gru på alle hårfargene jeg har tatt.men gjordt er gjordt.det er som det er.

det at man ikke får skrudd tiden tilbake,gjør at man bør tenke litt mer på valgene man gjør.om man gjør ting litt gjennomtenkt,kanskje man slipper å angre på så mye?

men for guds skyld,eller heller din egen skyld,vær spontan i livet ditt også,dra på turer, gi litt mer blaffen i planlegging,iallefall om man skal ha ferie.

og ikke tenk så mye på hva andre mener.du kjenner selv i magen,om du gjør de riktige tingene.og om du ikke gjør de riktige tingene alltid,om du sårer noen etc,så finnes det to utmerkede metoder som hjelper mot det<>

en unnskyldning,og en klem !

jeg ønsker ikke å såre andre,men jeg kan ønske de et liv langt borte fra meg,om det føles ukomfortabelt å ha de rundt meg.

noen mennesker må jeg ha på en viss avstand,og det er helt ok.jeg bruker ikke energi på å hate så mye.

ikke på å klage så mye heller.det hjelper jo ikke.

om jeg skulle sitte her,og hate en eller flere personer,er det like dumt som om jeg slår meg selv,og håper at de får vondt.for hat tærer på hjerte og sjel.

man bør ikke bruke opp sin egen energi,på mennesker som ikke fortjener den.jeg snakker generellt nå,jeg hater ingen.

men jeg kan mislike så sterkt,om noen gjør mine kjære noe vondt,og da kan jeg kjenne hat,og konfronterer de.

hvorfor jeg kom inn på dette nå,er jeg litt usikker på,men jeg skriver jo om alt mulig,og hopper litt fram og tilbake når jeg skriver,ja det er jo meg da :)

jeg håper dere får en fin dag,og til dere som er syke,så sender jeg tonnevis med klemmer,og ønske om god bedring ! love !