KVelden allerede !

Heisann! Bra med dere folkens? Noe er feil med bloggen. Tar omtrent 20 minutter å skrive noen linjer. Håpløst.

i dag har vi fått hjemmelagede nydelige hamburgere av Ellen☀️Så fikk vi tilbehøret av mamma❤️ Hvitløksdressing, salat agurk og burgerbrød❤️Vi så på den spanske grøsseren «Veronica « i natt. Utrolig bra og skummel, var vi alle enige om! 

Egentlig liker jeg beste drama, actionserie fiction , psykologiske thrillere, og Veronica falt jo litt under dennekategorien. Får skrive mere når ting virker her! Love!

Har kost oss på Oslo-tur i dag💕 det skal vi gjenta!

Deilig forfriskende drikke i varmen ❤️


Sovemusikk❤️

jeg har brukt litt tid på bloggen i dag.men alt har blitt borte.det er så utrolig irriterende.

nå har jeg Ella nora,linda leon malin og herman her,ikke noe gøy å blogge da.da vil jeg gjerne være litt sosial.

 

har gått litt tid nå,og gutta er ute med venner,og min datter skal snart ut med venner.

venner er så viktige i den alderen,og være med familien er også viktig i denne ungdoms-alderen.

føler vi har funnet en måte å kombinere venner og familie på som fungerer for oss.

det har vært mye familie-tid etpar dager,og å være ute med venner nå,er helt greit.

vi har hatt det så kjempehyggelig når vi har vært sammen alle sammen.

må godta og gjerne like også at de koser seg ute med venner,om sommerkvelden,eller dagen.

jeg er så heldig at jeg har hilst på ,og pratet med nesten alle vennene til gutta,og i går hadde min datter besøk av en av sine nye venninner,alltid koslig å hilse på.

det er veldig mange forskjellige og gode måter,å være mammaer  og pappaer  på.

man må aldri tro at man sitter på fasiten til alle andres barn,å ungdom.da er man slett ikke klok.

men en ting er vel vi som er engasjerte foreldre enige om

og det er at likegyldighet er noe av det værste en forelder kan være.

likegyldig om hvor barnet er,og når de kommer hjem.

vi har vel alle også forskjellige rammer på det med klokkeslett.det er helt greit,det som ikke er greit,er å slett ikke bry seg om når din ungdom kommer hjem.

vi bør virkelig bry oss.

og vi som bryr oss,bør også ha en viss tillitt til ungdommen vår.

om de kommer hjem til avtalt tid,er det ingen vits i å ta helt av å tro de har gjordt det værste.

så lenge man har en god tone med sin ungdom,bør man også vise litt tillitt.

det fungerer godt for meg.det har ikke vært tull og tøys annet enn etpar ganger,så jeg syntes jeg er utrolig heldig,i motsetning til de som ikke får til en dialog i det hele tatt.

 

nå må jeg ta et tak i huset,med klesvask,og rydde litt.

er så ubeskrivelig trøtt etter natten,med varme,og en gjeng plagsomme fluer :)

er så vidunderlig å ha min datter her.begge døtrene mine har vært sammen i dag også.de koser seg virkelig sammen.sønnene mine også selvsagt, det er like viktig at de koser seg sammen med oss.

vi må ikke glemme de flotte sønnene,selv om vi innimellom har jente-kvelder,får de også selvsagt ha guttekvelder.

som blir i en annen setting,men like hyggelig tror jeg.

gjerne filmer,spilling,popkorn,høre musikk og kose seg.

skriver muligens litt mere etterpå.:) love!


Tja.. bare tanker i varmen 🌎God morgen ❤️

god morgen 🌹kl er litt over 8, og den beste tiden, å blogge på. Nok engang tusen tusen takk til dere som leser bloggen min, dere begynner å bli mange! 

I dag får jeg besøk av barnebarnet mitt i noen timer😍det er så koslig! Har du hentet kaffe, eller te-koppen din da? Bare å gjøre det, det skal jeg gjøre! 

Så blir det en morgen -prat! 

Nå virker bloggen min mye bedre! Jeg gikk inn å sjekket alt som hadde med bloggen å gjøre, og trykket på det om føltes naturlig å trykke på. Da er det å bare våge å trykke. Voksne mennesker er ganske redde for å trykke feil på teknologi. Det er stort sett ikke så veldig vanskelig😊 man blir jo veiledet av maskinen , med mindre det er noe veldig feil med pcn, tlf, etc.da bør man selvsagt la de «proffe» ta seg av det😃

som sikkert kan være en av dine barn, eller barnebarn 😃 min yngste sønn er den som fixer teknologi her i huset, han har lært masse av min eldste sønn! Min yngste datter er også den som fixer det meste! Flinke barn med andre ord! Skulle gjerne tatt en Oslo-tur snart. Har ikke tuslet rundt i Oslo i hele sommer❤️ Men å gå i gå gata i lilletrøm om sommern er nydelig også. Er veldig glad i Lillestrøm❤️ Nå tror jeg jammen jeg skal legge meg på  «spikermatta» litt! Det er selvsagt ingen ordentlig spikermatte, men et slags brett med pigger på, som treffer spesielle punkter i ryggen. Jeg prøvde den i går, og det var å utrolig godt! Den heter magic back support! Da gjør jeg det mens jeg mediterer! 🌎ha en fin dag! Og til dere om er syke, sender jeg mange gode klemmer! Love❤️

Morgen meditasjon ❤️

Pust rolig og godt, konsentrer deg kun om pusten din❤️

Fantastisk å ligge på en stund ❤️

Jeg liker kvelden❤️

jeg, sitter med huset fullt av gode mennesker ! Min sønn har besøk av sin kjære venninne, og min andre sønn er på overnatting hos sin kjære! Så har vi besøk av 2 herlige mennesker til🌹

i dag har jeg, min mor, og herlige tante, vær å tuslet rundt i butikker, og du verden så mye morsomt vi fant. Vi var borte en god stund! Vi har det godt og gøy sammen i familien min, og det er kjempekoselig at min tante har kommet langveis fra, og skal være hos mamma en stund! Dagen i dag har virkelig vært god!

helsemessig så som så, men sitter ikke akkurat å dveler ved mine vondter😀 vi har spist reker på verandaen i dag, og kost oss , når den værste heten hadde roet seg☀️☀️

Folk får bare le, men når jeg får penger neste gang, skal jeg handle inn farris, og vann uten bobler, og endel mat på boks, så jeg har det i boden. Ikke spør meg hvorfor😊jeg har alltid vært forberedt på det værste, og håpet på det beste. Skader ikke å fylle boden med litt farris flasker , og mat med lang holdbarhet. 

Ser ikke på meg selv som noen «prepper» men som sagt,liker å være forberedt ! Pappa er jo oberstløytnant , og jeg var jo litt i militæret med han mens jeg var barn,jeg fikk med meg mye lærdom derfra! 

Så får nå folk mene hva de vil 😀

jeg har ikke fått noen Mail, fra noen, der jeg spurte om noen er ensomme, og at vi kanskje kunne fått til noe der..kanskje er det ingen ensomme som har vært innomhus blogen min? Eller kan det være litt skummelt å åpne seg for en «fremmed»?

dere må iallefall vite at jeg forteller aldri noe vidre, som er sagt i fortrolighet . Derfra får jeg bare si at: ta kontakt om dere ønsker! Om ikke la det være.men om du er i tvil, skriv til meg, tror ikke du-dere vil angre på det. Det gjelder selvsagt alle aldre, og om alle situasjoner ❤️ Min blogg handler mye om å bry seg! 

Husk det mine kjære lesere❤️ Og tusen takk nok en gang, for at dere leser bloggen min🙏🏻 Ønsker dere en riktig god natt😊love! Frokost❤️

Mye styr med å komme inn på siden min😱

hei! Har vær utrolig vanskelig å logge inn på siden min den siste tiden! Bruker iallefall en halvtime på å komme inn. Må finne ut hva som er galt. 

Har fått satt inn en behagelig meditasjons video til dere! Har selv meditert, å fått i meg vaniljekaffen min❤️ I dag skal vi få besøk av mitt barnebarn noen timer, og mine sønner, som er onkler til denne sjønne jenta, syntes det er så koslig å ha besøk av henne😊siden jeg sliter med denne siden nå, må

jeg få noen til å hjelpe meg med dette. Om jeg skriver et ord, så kommer andre bokstaver opp. Noe er veldig feil. Ha en nydelig dag alle sammen! Vær gode mot hverandre! Karma ser de fleste uttalelser, å gjerninger❤️ KLem fra meg🌹

 


Fra mitt kjøkkenvindu😃et godt sted å meditere🙏🏻

Unne seg 10 minutter😀

Lukk øynene ❤️Pust rolig inn gjennom nesen, godhet, kjærlighet..pust det vakre og gode inn, og husk pust godt ut gjennom munnen , pust negativitet og sorg ut gjennom munnen ! Gjerne gråbrune farger ❤️

Med min eldste datter, å mitt barnebarn❤️Ser på dyrene på Buddy😊

Litt små ting fra Normal😃


Hei! Der fungerte det! Det er så kjedelig for nå har jeg prøvd å komme inn på min egen blogg i 30 minutter, så da er man på en måte lei, før man begynner å skrive! Men jeg blir selvsagt aldri lei av å «prate» med dere da!😀har vært ute på strømmen med min eldste datter, og barnebarnet mitt. Vi har vært i dyrebutikken, for det syntes jo de minste barna er helt topp! Rotter, marsvin, fisker etc. Hun ville ikke gå derfra😊men vi tok en tur på Normal, så lille vennen fikk tegneark og farger av mammaen sin, og stempel av mommo(meg) 

jeg kjøpte noen småting, men ser på kvitteringen, at det gikk helt greit😀

var så koslig å være med de litt, de har jo vært på ferie❤️

Jeg må innrømme at jeg ikke har gått tur enda, har ikke rukket enda, så får ta det når jeg har vasket tøy, og vasket kaninbur,og kattedo. Må gjøres det også ☀️Dyra liker å ha deg rent rundt seg de også! 

Greit å få gjordt sånne ting om dagen , og bokskriving. Høres ut som en kjedelig dag for noen kanskje, men bokskrivingen ser jeg faktisk på som en jobb. 

Sitter dere inne i varmen? Ferie? Hjemmeferie, syden, fjellet , ser mange kosete seg! Og det unner jeg dere virkelig❤️

Så kommer tankene til meg, de tankene som dreier seg om de som er alene i varmen, de som ikke har noen å dra å bade med, eller voksne som ikke har noen å ta en cafe-tur med, som ikke har noen å le med, eller prate med. Som gjerne har lyst. Det er ingen skam, for all del, og det kan gjøres noe med også! Du kan for eksempel skrive en mail til meg, jeg forteller ingenting vidre. Mail adressen min er : annecathrinenor@gmail.com. Akershus, Oslo området, iallefall så dere evnt kunne komme til Lillestrøm . Ikke sitt for dere selv, om dere ønsker å komme dere ut😊 noe koslig kan vi kanskje finne på. Noe som ikke koster mer enn en buss, eller togbillett, eller en kjøretur for dere. Kanskje dere er fler, å kan stifte nye bekjentskaper ? Gå litt utenfor komfort-sonen, om Det jeg skriver passer for deg! Ta kontakt , og skriv en mail til meg i dag🌹så håper jeg dere alle får en fin og god dag! Ta godt vare på hverandre, by på dere selv, spre glede og godhet❤️Love!

Vi så mange humler på turen vår i går❤️Det er et positivt tegn😊

AnnaCath

Pray for family and friends ❤️

håpet er lysegrønt , har jeg hørt, så derfor skriften. Min sønn har ikke blitt værre , så han holder Seg i ro noen dager til med variert sunn kost, og rikelig med drikke , å hvile! 

Jeg og mamma har vært en tur hos Liens hjerterom, og fått nydelig hjemmelaget mat, som Mimmi har laget, og jeg fikk rikelig med god og sunn mat hjem til gutta mine. Min yngste sønn  har vært på myrdammen og badet. Og min nest eldste sønn har prøvd å gå en tur, for å kjenne om formen har blitt bedre. Den har ikke det, men ellers ikke værre! Vi passer godt på han . Jeg har vært hos Liens hjerterom å feiret litt bursdag på forhånd. «R» har bursdag den 25 juli, og det var et nydelig selskap med herlige personer! Jeg sitter  her med ansiktsmaske , og nyter litt egenpleie❤️Min sønn Sover i stua når han er syk, og jeg på rommet hans. Om dere alle får en god natt, hadde jeg blitt så glad ! Love !

Bø !! Nå trengte jeg litt egenpleie😊


Masse vakre humler på vår tur i dag! Syntes dette bilder var så herlig❤️

Søndag, har gått tur 2 timer, så på bursdag senere i dag !

hei i varmen! Har gått en vidunderlig tur! Med min kjære! Min sønn føler seg fortsatt veldig dårlig,men nå har hans bestefar sagt at det blir volvat neste, om ikke det blir bedring snart. Det er alt jeg vil skrive om den saken.

i dag skal jeg i bursdag hos Liens hjerterom og feire Rogers 54 års dag! Det blir koslig! 

jeg kan ikke få fullrost morgen-turene våre nok. 

Det er noe med, når man legger seg om kvelden, så våkner jeg gjerne ved 3 tiden, og 5-6 tiden om morgnen pga varmen, eller drømmer. Når jeg våkner ved 5-6 tiden, er jeg sulten, og tar meg et knekkebrød, og litt kaldt vann . Jeg pleier å være så trøtt at jeg legger meg igjen til 8 tiden . Da bør jeg opp for å sjekke at alt er bra med min sønn, henge opp tøy, bytte i oppvask -maskinen , og ta litt kaffe, vann, og gjøre meg i stand til gå-tur. Jo tidligere vi får gått, jo bedre føles det! Gå og se, lytte,det er en fantastisk måte å gi seg selv energi på. Om jeg ligger for lenge, blir jeg tung i hodet, og det er ikke så lett å starte dagen for sent. Så denne nye vanen, er jeg så glad for at Roger, og jeg har  begynnt med disse gå-turene våre! 

boken min har gått litt langsomt de siste dagene. Men det har vært andre ting som har vært viktigere. Man må huske å prioritere riktig.

jeg skal snart ta fatt på den igjen. Men da kan det ikke skje så mye rundt. Om jeg står opp kl 07, vil jeg ha tid til å skrive litt på boken, før gå-tur , og meditasjon, og etter det kommer litt huslige ting, som jeg egentlig ikke tar så alvorlig i varmen 😃som sagt, klesvask , og oppvask skal være i orden, men litt støv, og rot, er ikke et stort problem😀det overser jeg elegant, og bruker tiden på andre hyggeligere ting ❤️☀️

Jeg har fått det bedre i kroppen min gjennom meditasjon , gåturer , endring av kosthold etc. Det føles godt å ha startet på en ny vei i livet❤️ Ha en nydelig dag alle som en !

Deilig med tigerschampi, ris, og grønnsaker❤️

da har jeg og sønnene mine spist masse deilig mat! Nå er det snart natta for min del, våknet kl 03.15 i natt med følelsen av at noe var veldig galt. Så ekkelt å våkne urolig! Sjekket med Leon, han sov , og pustet rolig. Ingen ting var galt. Jeg måtte lage litt te, for å roe meg. Detox tea fra pukka, er alltid godt☀️Pappa har vært innom  oss i kveld. Det var koslig å se han igjen! Jeg skrev feil alder på han i forige innlegg! Han er faktisk «bare 81 år» og har gått 12 mil på 4 dager. Ikke et gnagsår engang! Skikkelig sprek ! Jeg kjenner at jeg snart skal sove❤️Prøver med vekkerklokken igjen kl 8 i morgen tidlig! Orker ikke ordne med oppvask maskinen, og vaskemaskinen før i morgen🌹 vi prates! Love!

gode råd for meditasjon ❤️ Ha det rolig rundt deg, eller ha natur-lyder rundt deg! Har du ikke mulighet til å være i naturen, er det nydelige naturlyder på you tube. Jeg har lastet ned en her lenger ned på siden. Sitt godt, gjerne med håndflatene vendt utover. Lukk øynene og pust rolig inn grønn frisk farge gjennom nesen. Eller pust kjærlighet , godhet, positivitet rolig gjennom nesen. Jeg bruker farger .. men lukkede øyne puster jeg inn en frisk grønn farge, å jeg puster grå, brun ekkel masse ut av munnen. Som om du puster ut både sykdom, negativitet ut av munnen. Gjør dette gjerne vær morgen❤️ Det gjør veldig godt for meg iallefall😊

Summer sounds❤️❤️Godt å meditere til

Varmen vil vedvare sier de vise☀️

hei ❤️Det er ikke morgen lenger, men har hatt litt å gjøre. Er ved min eldste sønns side. Dette vil ta litt tid. Men det skal vi klare. Skriver ikke mer om det.noe er privat❤️ 

Godt vi har det nye viften! Tenk min far ringte meg i stad. Han har gått Nijmegen-marsen i 40 år. 16 mil på 4 dager. Han er 86 år, og går nå «kun» (som han sier) 12 mil på 4 dager! Dette er intet annet enn fantastisk! 

Han er en fantastisk mann på alle områder❤️

Det er jammen min mor også. Vår kjære mor-Åse og jeg er utrolig knyttet til hverandre ! Hun er et så hjelpsomt og godt menneske! 

Jeg elsker virkelig foreldrene mine! 

Jeg elsker hele min familie, så mye, og føler meg heldig som har de alle. Det er mye mye kjærlighet i familien, og det er veldig godt å vite! 

Solen skinner, og det skal visst bli varmere.Årstidene  er blitt Ekstreme. De sa på nyhetene at været , heten hadde «satt seg fast « og ville bli værende i flere uker. Det samme kan skje om vinteren at ekstrem kulde vil holde seg unaturlig lenge over oss. Naturen har blitt annerledes, sier de «vise».

vi får ta et været vi får ! Husk nå endelig å ikke stress❤️Drikk mye, husk å spise, å ikke push kroppen altfor mye i varmen. Hvis du er flink Til å drikke, å spise, tåler du mer selvsagt ! 

Jeg har valgt å gå vær dag, og jeg skal gå en  tur, så snart mitt barn føler seg litt bedre🙏🏻

Jeg skriver mere siden, etterpå! Love!

Yoghurt med linfrø😊

20 juli, nitro-kaffe og frokost❤️

hei😃☀️Sovet godt?  Har du kaffen din ved din side ? Det har jeg! Nitro-kaffe med isbiter , som er så frisk og avkjølende!

i natt kom myggen på besøk. Ikke rett i koppen, men den «spiste» rett fra kroppen😀

og jeg klør ! I dag blir det kino! Mamma Mia har kommet med film nr 2, og det vil jeg ha med meg min mamma på! 

min nest eldste har besøk av en god venninne! 

Jeg har også hatt overnattingsbesøk, og det var superkoslig! Så 6 stk har sovet her i natt. Vi hadde spekemat i går kveld, og det er god mat i varmen🙏🏻

Så håper jeg deres dag byr på mye fint! Love! «Prates» etterpå❤️

True story.


Så tørt det er i skogen nå!

Hei igjen ❤️ I dag har vi voksne gått tur, ble litt senere enn før, siden jeg betalte regninger først.  Mine gutter er ute med venner☀️☀️ Det er absolutt det de liker best! Og ordet Nordkisa har fått en stor betydning for en av mine sønner😃 det beste i verden er å se at barna har det bra! 

Beklager det korte, og litt «mutte» innlegget i går! 

Det hele handler om forventninger, og jeg har STORE forventninger til meg selv , og er streng mot meg selv ! 

det var en bursdag jeg hadde tenkt jeg skulle få til noe på helt for meg selv , så fikk jeg ikke til . Men siden bursdags-«barnet» ikke visste om planene mine, så gikk det jo greit😀

jeg må slutte med å bli skuffet over meg selv, om jeg ikke får ting til akkurat Som jeg vil.

jeg har bedt til Gud (noe som er ganske naturlig , når man er kristen) 😀

jeg ber selvsagt aldri om å få noe, ting etc. Jeg Ber for andre, men også for meg, om han kan hjelpe meg å være så konsentrert, at jeg klarer målene mine, som bok-utgivelse, og en hel del andre ting,  jeg føler at svaret ble at jeg skal tidlig opp, ut på tur, skrive i boken, blogge, sortere regninger, slik at jeg har full oversikt(noe jeg ordnet i går kveld) og IKKE være så streng mot meg selv! Jeg har selv sagt fristen min her på bloggen min til 26 mai 2019. At innen den tid, vil formen være ekstremt mye bedre, og ja jeg vet jeg må jobbe for det❤️Da skal boken være utgitt. Det for holde med det! Etpar mål til, som jeg foreløpig vil ha for meg selv😃

og leve vær eneste dag til fulle! Ingen stress, mye samhold, og slik jeg ønsker å leve livet( med mine barn i det, selvsagt) mine barn er alltid med når jeg ser framover også. Jeg har hjertet fullt av mamma-kjærlighet❤️Og det er virkelig noe ❤️

Sitter å nyter en iskald nitro-kaffe med store isbiter i!  Heeelt nydelig ! 

På turen i dag , ser jeg tydelig hvor tørt det er blitt. Konsekvenser av varmen. Men som tidligere sagt, så har naturen en tendens til å heale seg selv ! La oss håpe at det ikke går for langt. Naturkatastrofer , er litt i tiden, både pga av forskning , men også i media i form av filmer.  

Verden er i en vanskelig situasjon, ingen tvil om det, både når de gjelder kriger( jeg tror nok at det alltid vil være kriger) og når det gjelder miljø. Det som er noe dritt , er at folk skjønner ikke at vi må snu på mange punkter, vi kan ikke bare tro at alt ordner seg selv . Det ordner ikke seg selv. Skjønner dere det? Hvorfor er vi likegyldige? Vi har barn , som igjen skal få barn..hvilke holdninger viser vi , ang å ta vare på miljøet, jorden vi lever på. Foreløpig kan ingen app fixe dette.

men for all del, ikke la meg ødelegge en nydelig dag, jeg måtte bare undre meg litt❤️

Jeg sier som den fantastiske rektoren på Marikollen, at teknologi er framtiden, men vi trenger dere, dere som er framtiden vår! Ungdommen vår! Finn ut ting, forsk på ting som kan hjelpe! Jeg vet dere kan. Og vi voksne kan hjelpe også. Vi har så mange fantastiske unge mennesker! Slutt å bare klag på de, slutt å tro at de bare driver dank! For det vet jeg at de fleste ikke gjør❤️ Ta videregående på alvor, og sikt dere inn på målet dere ønsker og nå ! Love!

Tusen takk kjære mor-Åse for gode kaker!

da nærmer det seg kvelden igjen , og jeg kjenner at jeg er takknemlig som har mamma som laget så gode kaker. Og at Mimmi Roger og Jeanett kom. 

Alikevel vil jeg få gitt Leon en bursdag til, når familie kommer hjem fra ferie☀️ Jeg håper dere koser dere alle sammen❤️ Jeg har for en gang skyld ikke mer å skrive om. Bortsett fra at i morgen er en helt ny og fresh dag! 

Solen skinner ennå på verandaen❤️Kl 20.20

Inspirasjon❤️

Trenger du inspirasjon i livet? Denne er spennende❤️

Gode smaksprøver i naturen❤️

god morgen alle sammen! I dag er min ene sønn 16 år, og det er fantastisk! 3 år igjen å være ten-åring, og er årene går fort! 

Nå er det videregående , og han går mot voksenlivet med faste skritt! 

Ferie-tiden, og varmen gjør meg litt sløv. Men deilig med varmen, men hva skjer i naturen vår, når det blir slik varme over lang tid?  Norsk institutt for natur-forskning sier dette:De forventede konsekvensene av klimaendringene er dårlig nytt for naturen, som foretrekker at det meste holder seg «sånn passe».

— Naturen elsker gjennomsnittlighet, sier Ødegaard.

Det skjer jo nesten aldri, derfor er det er risikabelt å være for spesialisert.

Et eksempel er bjørkemålerne som har hatt voldsomme bestandsutbrudd de siste årene, og som har tatt for seg av den nordlige bjørkeskogen.

— Bjørka tåler et år eller to med målerangrep, men når det blir flere år på rad så dør skogen, sier han.

Elvestrekninger stengt på grunn av lite vann

Det er ikke bare på land at naturen merker varmen. Varmere vann og lite nedbør påvirker også fisk.Laksen blir gjerne stående og sture hvis det blir for varmt vann i elva. Foto: Tor Næsje/NINA

— Det mest alvorlige er at det blir mindre vann i elvene. Det fører til at laks samler seg i hølene, sier Ingebrigt Uglem, forskningssjef ved akvatisk avdeling i NINA

— Lav vannføring fører også til høy temperatur. Det stresser fisken, og kan føre til utbrudd av sykdommer.

Varmere vann i elvene kan også føre til at fisken tåler fang-og-slipp dårligere.

Den lave vannføringen har også ført til at flere elvestrekninger nå er stengt for fiske, blant annet i Surnavassdraget og Gaula.I Orkla er det innført såkalt lett fiske (fluefiske), og Trønderenergi har fått lov til å redusere minstevannsføringa i elva i sommer for å sikre at de har nok vann til å sørge for god vannføring til vinteren.

— Det er viktig at det ikke blir helt tørt i elva i vinter, for da, for da kan rogn og ungfisk dø, sier Uglem.

Satser på normale temperaturer neste år

Heldigvis er naturen stort sett svært tilpasningsdyktig for svingninger i været i det lange løp.

— Så lenge det ikke er mange år på rad med veldig spesielt vær, så greier naturen som regel å ta seg godt igjen, sier avslutter insektforsker Frode Ødegaard optimistisk.

 

for å fortsette, så er det helt utrolig hva naturen selv kan ordne opp i. Så lenge vi ikke blander oss altfor mye inn, å kludrer det til.

naturen er visere enn oss.

iallefall når det gjelder seg selv ! 

Vi mennesker må også være sterke! Vi får også hard medfart i livet, noen mer enn andre. Noen ganger kan livet virkelig være  en prøvelse, og noen ganger så ubeskrivelig vakkert, sårt, vondt, godt, ja livet er naturen. Og oppfører seg ikke alltid som forventet! Men vi må møte det som kommer❤️ Husk hvor mye det betyr HVORDAN du møter livet. Husk at gråt, fortvilethet, sorg, og smerte, er viktig VIKTIG, å få utrykke, når noe vondt skjer, like viktig som at glede, latter, lykke, harmoni, godhet, og styrke er viktig når vi møter dette!  Naturen er naturlig, og dypt i våre røtter, så ER vi naturen, en veldig stor del av oss❤️Ha en fin dag ! Love!


Problemer med søvn, prøv sovemusikk, rolig på, den spiller i 10 timer. Det hjelper for mange! Lykke til❤️

Enormt varmt ute i dag også☀️☀️

hei☀️☀️Ble ikke noe morgen-innlegg i dag, så får skrive litt nå.

våknet av Thunder & lyn ved 3.30 tiden i natt, men jeg er ikke den eneste som får lite søvn i varmen! Virket ikke fristende å gå tur i dag,  men bare jeg kom meg avgårde, så var jeg glad jeg gikk. Angrer aldri på å komme seg ut å gå. Det er ENDELIG bevist at å gå, er en utrolig god måte å komme seg i form på. Jeg har aldri vært noen jogger, ikke som yngre heller. Men å gå har jeg alltid likt. Jeg nyter å gå. Så har vi vært på Nordkisa i dag, og pratet med en herlig dame, som jeg likte fra første sekund ! Dere vet den følelsen man får når man møter nye mennesker, så skjer det innimellom at man liker personen med en gang. Sånn var det med henne! En herlig, klok, nydelig, og raus dame! Og herlige barn ! Min yngste sønn har sovet der i 2 netter på rad, og har kost seg så mye ! 

Nå tenker jeg på at min nest eldste sønn blir 16 år i morgen! Så jeg skal vekke han på ekte bursdags-vis❤️ Og må være kreativ, å finne på noe! Jeg pleier å klare det ganske bra! 

Så får vi satse på at han blir fornøyd med dagen sin! 

Det er viktig at det blir en dag han husker! 

Folk er på ferie, så må bruke hode litt, å håper planen min på gruppen på Facebook blir bra. At dere som er på den gruppen, hjelper meg med det som står der❤️

bursdags-frokost er i boks, så tenker jeg ut noe i kveld😀

vet dere , nå er jeg sååå trøtt, at om jeg hadde lagt meg ned nå. Hadde jeg sovnet momentant😃

får ordne opp i litt tøy, det blir mye skittentøy i varmen faktisk! Men det tørker jo på null komma niks på verandaen i denne varmen! Litt smårydding venter jeg med til det har blitt litt kjøligere i kveld! 

Men absolutt mye bedre temperatur her, etter at vi fikk tårn-viften i stua. Den hjelper enormt! 

Syntes tiden går så fort i ferien, dagene bare fyker avgårde! 

Dette ble ikke noe spesiellt innlegg. Er nok litt for trøtt! Men husk da kjære dere! At i ferien må dere gjøre Noe som er lystbetont for dere! Noe litt utenom den vanlige rutinen. Hva dere liker å gjøre, vet bare dere! Sett av litt tid til å slappe av fra det daglige man alltid gjør når det ikke er ferie! Kos dere❤️Kommer sterkere tilbake, med bedre innlegg ettervært😊love!

 

Wise❤️

Tenkte å legge meg , og håpe på å sove en god natts søvn🙏🏻

Litt av sommern inn i stua😀

Prøv det, jeg bare ber dere prøve det, om dere vil❤️

hei😊sitter med vanilje-kaffen min, og små-tripper, for jeg skulle gått tur kl 10.men ikke verdens undergang at jeg går 12 i stedet. Dårlig med søvn, men er sikker på at det blir en fin dag alikevel😊 hvordan man starter dagen er helt avgjørende for hvordan dagen blir, jeg ble så fascinert av denne munken som snakket om dette. Han lyste av lykke og han hadde helt klart et lykkelig liv. Og nå vil jeg følge hans oppskrift , (noe jeg vel egentlig alltid har gjordt en del av)  jeg er meg selv, jeg velger selv om dagen min blir fin, fordi FORDI. Det kommer an på hvordan jeg tar    

Imot det som møter meg, hvordan jeg reagerer på ting som blir sagt til meg, og hva jeg gjør ut av dagen, alt kommer Jo an på det tankemessig . Nå starter min dag! Deilig med kaffe. Må henge opp tøy, så ut å gå:) jeg håper dere får en fin dag, kos dere!

Lytt til andre, når det er tid for å hjelpe noen som trenger en god lytter

da er min yngste sønn på vei til Jessheim på overnatting. Jeg hatt pratet med en utrolig hyggelig mamma, som sa at det var helt greit! Så hyggelig å bli kjent med nye mennesker, og hennes barn er selvsagt velkommen til oss også❤️ Vi bor ikke stort, men vi har stort hjerte-rom, og du verden så mange barn og unge vi har hatt på overnatting, og så koslig det er å bli kjent med barnas venner! Det blir en gå-tur til mor-Åse etterpå, så kan jeg bruke trim-sykkelen litt også😀 denne dagen startet så bra, det er rart med det der! En god start på dagen betyr mye for meg! Og det er som oftes det jeg har❤️ Jeg er veldig takknemlig over det! De få gangene jeg våkner med søvn-paralyse, de dagene er en utfordring, men de er skjeldne de dagene 🌹

litt å stri med har vi alle. Jeg hørte på en munk i stad. Jeg lærte noe viktig , når jeg hørte han fortelle. Når mennesker har mye, kanskje negativt å prate om feks sykdom, eller noe de sliter med. Aldri Avbryt de, mens de prater, selv om man ikke er enig, vil komme med kommentarer eller råd. La personen få prate heeelt ferdig, så lettes hjertet, og en healing er igang ! Fantastisk ! 

Altså dette gjelder ikke når det er flere tilstede, eller i selskap og slike ting. Vi må alle få prate om løst og fast. 

Dette er mere ment som en form for terapi, der du kanskje har et familiemedlem, venn, kjæreste, etc, som ønsker en fortrolig samtale med deg. Ta av tid tikk denne personen , om du virkelig ønsker å hjelpe, lytt, vær kun en lytter, la de få prate det ut av systemet. Og de vil sannsynligvis føle seg lettere til sinds, og du selv har medvirket til å hjelpe et menneske❤️Ble fascinert av dette, og vil benytte meg av denne formen, om noen av mine, eller om noen vil lette sitt hjerte, for meg, så vil jeg prøve å la det ble en healing-prosess❤️ Love!

Ny hårfarge i day by The way 😊😊


helt nydelig med en gåtur, hadde sekk med kaffe og vannflaske sammen med Roger. En rolig, og ikke spesiellt lang tur, men så godt det gjorde! Dette må jeg og gleder jeg meg til å gjøre i 2 uker. Jeg må ha noen «MÅ» mål, og trives jeg med det, noe jeg tror, så fortsetter jeg vidre.gode joggesko fant jeg i boden nede, med bra «dempere «så fikk ikke vondt i knærne heller😀mer energi fikk jeg også, så dette blir bra! Love !

Deilig med en tur ut, fikk med meg kjærsten , og hadde kaffe med!

Ut på tur, etter en natt på verandaen❤️

Nydelig tur-vær☀️

Ha en fin søndag❤️

Fint å lese og høre om til morgen-kaffen❤️

ja da sov jeg på verandaen i natt. Det var hardt underlag , og kanskje var jeg mer våken enn jeg sov, men det spiller ingen rolle, det var deilig likevel. Både kanin og katt var ute. Rambo i armkroken min, og Shadow ved bena mine. Ingen tegn til krangling mellom artene🌹jeg finner en liten videosnutt på YouTube vær dag, som jeg liker. Må jo lete litt, når jeg finner den jeg liker, så deler jeg den på min blogg , fordi jeg ønsker å dele det med dere. Det kan handle om kristendom, buddhisme, eller andre ting. Men fine ting syntes jeg! Lærerike opplysninger, Boost på dagen etc. Nå kunne jeg tenke meg å legge meg litt inne, men står opp istedet. Litt kaffe, og lage litt frokost til oss. Jeg håper dere får en god dag alle sammen! Jeg sender klemmer, og husk du er så unik, og verdifull❤️Love !

ja da har jeg begynnt å ordne til overnatting på verandaen :) med dyra, så kommer gutta om de vil, eller de kan låne den store sengen min ved veranda-døra, så er de jo nesten ute, og kan se på Netflix samtidig om de vil😀blir ikke mye styr da, jogamatte, og varmt teppe som underlag og en halvveis ødelagt sovepose, og teppe over meg! Noen puter, skal bli deilig! Hadde vært supert om det ikke begynnte å regne akkurat i natt da😂 får få på meg nattkjolen og myggspray❤️Love!

Snart leggetid, og jeg skal sove på verandaen 😀

Takknemlig !❤️

tusen takk for at dere leser bloggen min❤️

Jeg er snart oppe i 2.500 lesere! Takket være dere❤️ Love❤️

Summertime..❤️

Det er ikke lagt inn noen video

Litt fra Wikipedia om søvnparalyse

 Søvnparalyse, også kalt hypnagogia og søvnlammelse, er en tilstand med midlertidig, total eller delvis lammelse av kroppen (paralyse) rett etter at en person våkner eller er i ferd med å falle i søvn. Anfallet kan også medføre syns- og hørselshallusinasjoner. Beskrivelse og forklaring Rediger Nachtmahr (marerittdemonen incubus eller maren) fra 1781 er Johann Heinrich Füsslis mest berømte bilde. Etter en visning i London 1782 gjorde en gravert kopi bildet ytterligere kjent. Det er blitt tolket som en kunstnerisk skildring av et klassisk stadium under søvnparalyse, et skremmende «mareritt i våken tilstand» straks før innsovning eller etter oppvåkning med hallusinasjoner og lammelse som gjør det vanskelig å puste.[1] Fysiologisk er tilstanden nært beslektet med paralysen som oppstår som en naturlig del av REM-søvn, «paradoksal søvn» med raske øyebevegelser. Søvnparalyse oppstår når hjernen våkner fra en REM-tilstand, men kroppen fortsetter å være lammet. Dette fører til at personen er lys våken, men ute av stand til å røre seg. Personen kan også oppleve hallusinasjoner, både via syn, hørsel og berøring, samt fornemmelser og overbevisninger for eksempel om at noe ukjent er til stede i rommet. Som oftest tolker pasienten søvnparalysen som et mareritt eller en drøm.[trenger referanse] Hallusinasjoner av uvirkelige gjenstander og skapninger i et ellers kjent soverom vil støtte denne antagelsen. Søvnparalyse oppstår under REM-søvn for å unngå at kroppen manifesterer bevegelser som oppleves i en drøm, for eksempel å unngå at man rører på føttene hvis man drømmer om å løpe.[trenger referanse] Mange mennesker som opplever søvnparalyse jevnlig lider også av narkolepsi, men forskning viser også at de fleste vil oppleve søvnparalyse en eller to ganger i løpet av livet.[trenger referanse] Søvnparalysen kan vare fra noen sekunder til noen minutter, men man vil sjelden ha noe realistisk tidsopplevelse i denne tilstanden.

hei, another day in paradise for mange av dere, og det er toppers❤️ Ser mange fine feie-bilder, og godt å se at sommern er til glede for små og store ! 

Jeg har hatt søvnparalyse i dag morges. Det er ikke farlig, og kommer kun er sjelden gang, men skulle så gjerne vært det foruten! Hodet er helt våkent, men kroppen hadde ikke våknet( jeg mener virkelig) så jeg skulle stå opp å hente litt vann ved 05.-tiden, men kroppen var helt lammet.jeg prøvde å si noe, røre på meg, men det var helt umulig. Panikken kommer, jeg følte at det var noen der, strever for å røre på meg, plutselig så er det over. Det er så mareritt-aktig,men jeg er våken. Om dere vil vite mer om det, så undersøk ordet søvnparalyse . Det er timer siden jeg hadde det nå , men den ekle følelsen sitter litt i enda. Min nest eldste sønn var tidlig oppe , og har vært å klipt seg i Oslo . Klipper seg kun hos sin faste frisør, som er både billig og dyktig ❤️ Kos dere i dag❤️Love!

 

Hadde vært greit å få gå på do i fred, men neida, katta skal være med på ALT 😂🤣🤣


Morning inspiration🙏🏻

hei dere! Så godt det var å sette vekkerklokken på 7. Jeg har fått gjordt mye i disse morgen -timene! En rolig stille start på dagen er så deilig! Jeg har tatt ansiktsmaske , fotbad, neglelakk, vasket håret med en shampoo fra apoteket, så nå blir det bare kaldt vann i håret en stund. Vasker det innimellom.

jeg har blitt så opptatt av å ikke gni kjemikaliene inn i hår og hud.  Men vasker meg selvsagt!

jeg bruker kroppsvask, og hårvask  fra apoteket. Jeg er en mareritt -kunde, for jeg vil vite hva alt inneholder😂😂

nå har jeg sluttet totalt med hvitt sukker, og det føles godt! Må ha ut sukker innimellom, og bruker brunt rør-sukker. Innbiller meg iallefall at det er sunnere! Driver å lærer meg litt om hva jeg kan gjøre med min you tube kanal.gøy å lære noe nytt ! Det har man ikke vondt av. 

Mange sier: jeg kan ikke noe med data jeg, ikke lese Mail engang! Da ville jeg lært meg det! Det er like lett som alt annet man har lært seg ! Man må ikke stoppe å lære! Fordi man blir eldre. Det er ingen grunn! 

Jeg så en fantastisk inspirasjons video i dag! Den fikk meg til å tenke. En kristen video, men man må jo ikke være kristen for å forstå at dette var d mye riktig i. 

Når vi står opp, friske som syke. Prøv å tenk på hvor mye du har å være takknemlig over! Ingen klarer vel alltid å være positive, men, tror nesten videoen bør sees, og ikke minst høres! Ha nok en fin sommerdag! Love!

Denne inspirerende videoen, lot meg forstå hvor mye jeg har å være takknemlig for!

Fordelen med å stå opp kl 7, er nydelig! Ordner meg litt på morgnen, og lærer litt om hvordan jeg kan bruke you tube i blogg sammenheng. Selvlæring er interresant ! Deilig ansiktsmaske forresten ! Alohe vera

Fotbad med fotsalt og Coconut oil😊


Kos med lys, og stearinlys i uværet😊

fram med stearinlys og bøker :)

da kom endelig regnet :) og uværet ! da er det fram med stearinlys,bøker,og ut med kontakter,mulig det er litt gammeldags,men har alltid gjordt det.

trives dere i uvær og torden da? jeg liker masse regn,og vind,torden-lyden er koslig, men skvetter noe sinnsykt når det lyner !

for et par somre siden,så satt jeg med ryggen mot veranda-døren,døren oppe og tørkestativet bak meg. og det var skikkelig uvær!

så smalt det så høyt at jeg faktisk mistet hørselen noen sekunder,det kom brått en vond brennende følelse på skulderen,og tørkestativet røk det av.dæven som det smalt ! jeg ble ikke truffet,men tørkestativet ble,det var så nære,så jeg må innrømme at jeg ble en smule engstelig da.

men det pleier å rense godt opp i lufta,og det er kjempegodt, å faktisk kjenne at man puster inn litt frisk luft.

men jeg klager ikke ! neinei,det er en vidunderlig sommer,gutta har vært mye å badet,og jeg fikk badet mye i Risør,så vi har ikke noe å klage over :) så syntes jeg det er herlig å tenke på at min nest eldste sønn har hatt sommerjobb.ikke så fryktelig lenge,men en sommerjobb var det.

det er så viktig og normalt,at de får prøve seg litt,i den alderen,komme seg litt unna mamma og pappa,og gjøre nytte for seg ! kjempesundt <>

hører det rumler rundt meg,og friskt deilig vann,renner nedover vinduene.og brummingen,blir mere harde smell.

ja flaks at jeg har dere med selskap da,så slipper jeg å bli redd :O)

min ene sønn er her også,og den andre er på vei fra jessheim.spurte om vi skulle hente han i regnværet,men neida,han ville ta tog og buss <3 de="" begynner="" å="" bli="" selvstendige,og="" det="" er="">

tok meg et glass rødvin jeg,fnis..det er utrolig små glass da,så ingen fare :)

men inn i svarte gampe-ræva da !!! det var da voldsomt til torden og lyn da ! jeg får konsentrere meg om å skrive istedet!

ser på facebook at mange koser seg i syden,og det er jo ikke bare varmen,men litt gøy å komme seg litt utenlands også.

tror jeg skal begynne å spare med gutta igjen.at vi alle putter på litt penger når vi har mulighet,og sparer til en utenlandstur ! tipper om etpar år har vi råd,om alle hjelper til,og da skal selvsagt min datter være med også.

de tre yngste er jo et "kull" og trenger å være sammen på sånne ting,så man ikke skaper avstand.

de hører jo sammen! selv om min datter bor hos sin far,så hører de likevel sammen! :)

hun trives så godt,og det gjør meg glad ! husk det dere med barn,som ikke bor sammen med barnefaren,om barna vil flytte til den andre foresatte,så la de få lov.ikke vær egoistiske å tenk på dere selv.barna først ! jeg måtte bare bli vant til tanken,så nå går det så greit så :) at barnefaren har en herlig kone,gjør det også lettere! barn som fritt kan bytte på å bo litt hos både mor og far,uten å få dårlig samvittighet,skaper trygge barn.eller besøke når de føler for det selv,er utrolig viktig. 2 gode hjem,hva er vel bedre enn det,når situasjonen har blitt som det har blitt ! nå snakker jeg generellt her,noe mammaer og pappaer bør tenke på.

la barna få lov å være glad i begge.

jeg vet at noen familier ikke får til dette,og bruker barna som "våpen" for å såre hverandre.det er så stygt gjordt,for den som virkelig blir den som lider er jo barnet eller barna.

dette gjelder selvsagt så lenge barna har to "oppegående" foreldre.i noen tilfeller,hvis den ene foresatte ikke er et godt menneske,så stiller saken seg selvsagt i et helt annet lys.barna er det viktigste vi har,så la de ha egne meninger,om du ikke mener det samme selv,så vær stolt over å ha barn som tør å mene andre ting enn hva foreldrene mener !

vår viktige oppgave er å holde godt fast i den ene enden av tauet.

når de sliter,og drar i den andre enden av tauet,så skal vi alltid holde tauet godt,så de ikke "roter seg bort".

bry oss,men ikke alltid tro at de gjør det værste.back opp,pass på ,og vær tilstede !

tror den "oppskriften" er ganske god !

har tatt en skrivepause fra boken nå,og fortsetter litt mere i morgen.

blir mye skriving,det er jo det jeg liker,klarer nesten ikke å slutte.

men nå er vel min yngste sønn snart her,så da legger jeg bort skrivingen litt !

ha en riktig så fin kveld.love!

Nyt dagen ! Love !

Herlige familien min! Må ha bilde av min far og eldste sønn også ❤️

Summer-flowers❤️

God morgen !

 god morgen til dere! Her er yoghurt og kaffe inntatt , og en ny dag er foran oss! Hva skal du bruke den til? Planer, eller tar du det som det kommer? Lar humla suse er det vel et utrykk som heter😊

jeg skal ta det vanlige, altså oppvask , og klesvask tar ikke ferie, og det er jo litt dumt da😃bok-prosjektet mitt gjør seg heller ikke selv, tenkte det tok tid å skrive bok, men at det tok så mye til, visste jeg ikke. Det å skrive er greit nok, men å sjekke faktaopplysninger etc, det er en ordentlig jobb jeg har begitt meg ut på. Men jeg liker det, og det er det viktigste! Tenkte å få tatt noen fine bilder i dag,det er en kjempekoselig hobby! Så må jeg få kommet meg en tur til legen. Har en stor  kul på venstre albue, som er greit å sjekke, sikkert bare en vanncyste, men greit å ta nå sjekk !

er det en smule kjøligere i dag tro? Ser at det er skyer iallefall 😃 moder natur trenger litt vann! Kom heldigvis litt nedbør i går! 

Sitter å titter ut på det vakre været,og ser at ALLE husene er malt grå. I mange nyanser, og for all del grå hus er stilfullt og fint, men må alle være grå? Det blir for trist altså!  Dere vet disse fargerike husene ved middelhavet, i København , i Brazil for den sags skyld ! Blir dere ikke glade av å se alle fargene? Gule, grønne, røde, ja tilogmed rosa og lilla, som en eksplosjon i farger❤️Jeg elsker det, og misliker at vi i sameie må ha grå boliger ! At vi må ha fargekoder, at alt skal være likt. Hvorfor?

jeg liker at både hus og mennesker er fargesprakende😀

fargerike personligheter, 

ikke alt grått, likt, og etter min mening trist😌

uansett, ha en nydelig dag! Love!

Sove godt ❤️

Da er viftene på, vinduene oppe, veranda-dør oppe! Må ha luft

hei til dere som er våkne, jeg ligger på sengekanten med en stor flaske iskaldt vann. Jeg har den ved min side heter det vel:) min nest eldste sønn har lagt seg, Silje som er på besøk har lagt seg, vi har spist kylling og pasta i dag som Eva har laget, den var supergod! 

Min yngste sønn er på overnattingsbesøk.jeg sto jo opp så tidlig i dag, så jeg fikk gjordt noen trenings-øvelser, det gjorde godt.

må være flink å ta de øvelsene vær dag, og drikke masse vann. Jeg heller vann i brusflasker og legger de i kjøleskapet så det blir iskaldt og godt! 

Jeg har fått skrevef litt i boken min, men ikke nok, må ha etpar-tre sider til før jeg sender inn til forlag. Jeg er egentlig så trøtt at jeg ikke får skrevet noe fornuftig😊 sender Ole lukkeøye vidre, så dere får en god natts søvn 🌹love !

Vakkert ute ❤️

Ha en nydelig dag ❤️

Morgen-inlegg❤️

da ble det å stå opp tidlig i dag! Våknet av meg selv kl 6, så det passet jo fint! Fikk i meg kaffe, og tatt hode under kjøkkenkrana, for å våkne. Egentlig er det utrolig godt å stå opp tidlig, før de andre! Har vært på Gardermoen en tur,og er nå på vei hjem. Sola skinner som vanlig! Så deilig å ha blitt vant til å ha det varmt vær dag! Helt nydelig! Det blir aldri for varmt for meg om sommeren, det blir heller aldri for kaldt for meg om vinteren😊motsetninger er bra! Må være fornuftig nå, å skrive  2 timer på boken. Jeg må gå igjennom litt, og den er vel snart klar til å sendes til et forlag for å sjekke interressen for hva jeg skriver om.behøver ikke ha hele boka ferdig, før man sender det man har skrevet til forlagene, og hører om de er interessert i å lese vidre eller ikke. Jeg legger ikke mye følelser i det, da kan man bli så utrolig skuffet. Så jeg regner med det værste, og håper på det beste😀hva skal dere i dag da folkens? Gjør noe som gjør deg glad. Jeg tror det alltid er noe å være takknemlig for❤️Snart hjemme jeg nå☀️Sender klemmer, og gode tanker din vei! Love!

På veg hjem fra Gardermoen 😊

Ikke bare sunn mat når vi koste oss😀😀men av og til kan vi bare spise noe godt faktisk !😀

Noen få tanker bare.

 sitter i den intense varmen, etter å ha hatt det koslig med mine sønner.2 av de😊 god mat, herlige samtaler, jeg liker å prate med de, det er viktig og bra, og kjempekoselig å prate sammen! Viktig i en familie det, og kunne prate om både alvor, og morsomme ting! Jeg føler meg så heldig som har akkurat de barna jeg har❤️ Og det gjør vel de fleste mødre tenker jeg. Vi har lekt litt med tanken på å flytte, men det er foreløpig bare noe vi har vurdert, og sannsynligvis blir vi her. Men litt framover, hvem vet ? Som jeg sa i forrige innlegg, det skader aldri med et miljø-bytte❤️Men som sagt, vi bare leker med tanken! 

Det er det som er så fint, at det er lov å tenke litt høyt sammen😃 i morgen skal jeg dra kl 8 på en avtale, og når jeg kommer hjem, vil jeg veldig gjerne ta med gutta ut på bading! Myrdammen, Nordby-tjernet, ta med picknick kurv , og kose oss!  Jeg har litt jeg må gjøre i huset, så jeg får vel bare hoppe i det! Dagen har vært strålende! Kos dere vidre , om noe er vanskelig eller leit, sender jeg varme klemmer! Love !

Sooo true❤️

God hjelp med å lage frokost hadde jeg i dag også 😊

Vi var ute i regnværet i går😊utrolig deilig !

Ute på mor-Åses veranda, med 4 generasjoner☀️

hei på dere! I natt har vi hatt overnattingsbesøk, og det har vært superhyggelig ! Ble som vanlig en lang kveld 😊jeg syntes det er lov når det er sommerferie❤️ Vi er 4 generasjoner ute i Hagen til mor-Åse nå, og koser oss ! God middag har vi fått også. Dette blir et mini-inlegg, siden jeg vil være sosial med familien min! I kveld kommer et lenger innlegg, med noen planer jeg har, ang meg, og de barna som bor hjemme. Vi skal ha et lite familie-møte i dag. Noe som er viktig for oss. Det er som sagt tanker, og planer, jeg føler at vi må røre litt på oss Geografisk snart. Jeg legger selvsagt ikke ut ting som gjelder barna, Men tror det er Sundt å bytte litt miljø, innimellom.vi «prates « senere da folkens😃 nå koser vi oss i sola!  Kos dere på ferie, eller hjemme! Love !

god morgen :)

søndags-tanker,vaniljekaffe,og tann-problemer,tannlegeskrekk,og historien om det.

der er dere :) så koslig ! koser meg med vaniljekaffe,kl er over 12.30,likevel er jeg litt trøtt.jeg lurer på om det er pga  bekymringen jeg har? dere vet nok ikke om den bekymringen.men jeg kjenner den hele tiden.

for ca 17 år siden,begynnte det nesten umerkelig at jeg syntes en tann var litt løs.bekymret meg ikke,tiden gikk,og etter en måned var flere tenner løse,jeg gikk til tannlege,og de visste ikke hvorfor dette skjedde.det var helt friske tenner som løsnet.ettervært kom sjokket når de falt ut,en etter en.legen fant ut at det var en mulighet for en tannsykdom,som gjorde at dette sjedde,

jeg dro til tannlege vær dag ,en lang periode,for å trekke ut resten av tennene,og sette inn nye falske tenner.

det gjør jo filmstjerner frivillig,og jeg ble kjempeglad når det var gjordt,tennene i overkjeven ble hvite og kjempefine.

jeg var først til en elendig tannlege som gjorde vondt værre,og han fikk det rett og slett ikke til.det har vært traumatisk senere.jeg ble sendt til en fantastisk tannlege i oslo,som fikk dette perfekt til.jeg ble så glad og fornøyd.dette ble dekket av velferdsNorge(?). det var ille i underkjeven også,men der fixet de på de 6 tennene som syntes,så de ble kjempefine også.

på sidene der man tygger,var det jo ingen tenner.jeg tenkte i et blaff,at hva skal jeg tygge med? det måtte jo bli med tannkjøttet nede rett og slett.alle tennene oppe var fixet,men ikke nede.

jeg ble vant til å ha vondt så noen år tenkte jeg ikke så mye på det.ettervært ble det værre,og nå kan det nesten ikke bli værre,og jeg tenker,hvem kan hjelpe meg nå ?

lege eller tannlege? det har jo blitt en legesak nå,pga at jeg har i alle disse årene tygget tannkjøttet helt ned til kjeve-benet.,og som følge av det,har jo tennene oppe blitt dyttet helt opp til under nesebenet.(det falske tannkjøttet )

det følels helt forferdelig,og jeg har sånn tannlege-skrekk,av en annen verden,og økonomien tillater ikke at noen tannlege fixer dette.

jeg bestiller en legetime til uken,og hører om de kan hjelpe meg.de klarer så mye i disse dager,sier man.

og om dette hadde blitt gjordt noe med,ville jeg blitt fra meg av glede.her må det nok opperasjon til.

ellers koser jeg meg i ferien.det gjør barna mine også :)

men nå må jeg ta tak i dette med tennene,det syntes jo ikke utenpå,men når jeg begynner å bli redd,da kan jeg ikke vente lenger.

dette var jo ikke et koslig blogg-inlegg.men livet er ikke alltid koslig,når man har plager med noe.

jeg skal stålsette meg,og ikke gi meg på dette.envær lege,eller tannlege vil forstå,når de ser dette.

jeg satser på at de klarer å fixe dette.tror dere ikke?

nei nå må vi finne på noe koslig her,sol sommer,mett og god,på tide å komme seg ut !

love !

 

jeg skal få ordnet opp i dette,jeg håper ikke jeg må kjempe så hardt som den gangen for 17 år siden,for at de kunne hjelpe meg.tenner er en viktig del av kroppen,vi bruker de flere ganger om dagen,og de må fungere!

Godnatt ❤️

Sommerens blomster er så vakre❤️

Dagens første innlegg 😀

Ønsker dere en nydelig dag🌏

Fuglene kvitrer og synger🌹

fullt så ivrig er vel ikke jeg at jeg kvitrer😃skal lage litt lunch til meg og min yngste sønn! Min nest eldste sønn har sovet hos en kjempekoselig venninne☀️ Har sovet lenge, men våknet av et forferdelig mareritt kl 03, samme marerittet som forrige gang. Masse bråk, vannmangel , innbrudd, skummelt! Orker ikke skrive om alt jeg drømte, det blir for brutalt . 

Lenger innlegg kommer senere! Fortsatte likesågodt jeg 😃

satser på egge-omelett, med litt grønnsaker til lunch. Er så utrolig trøtt! Har tatt det med ro i 2 dager, så nå må det da hjelpe. 

Da sitter jeg på verandaen med kaffekoppen,og koser med Shadow . Det er varmt her, men ikke uutholdelig enda.Rambo må nok vente til i kveld med å sprette ute. Han får hoppe litt i sengen min litt😊 jeg får tørke litt over gulvene, henge opp tøy, så ser jeg an formen litt. Pleier av og til å ha skikkelig vondt i halsen om vinteren,men ikke om sommern. Føles litt rart, og kjedelig , for jeg vil egentlig ut å bade ! 

Gutta skal sikkert ut å bade i dag, de koser seg da. De pleier å dra til Myrdammen, og Leon av og til et sted i Lørenskog som jeg ikke husker hva heter, eller vakre Nordby-tjernet på Jessheim . Der var jeg så ofte når jeg bodde i Jessheim. Idyllisk. Veldig likt Myrdammen faktisk. Myrdammen har et grusomt navn, men det er så vakkert der. Eneste ulempe er huggormen. Men det er en grus-sti til litt lenger inn i myrdammen, der den trives best, så barna går ikke dit. Der de fleste bader, holder den seg unna. 

Vi får se hva denne dagen bringer! Utrolig kjedelig dette innlegget her, men sånn er det bare❤️Love!

Fra barnemunn😊

True story😂

Annacath

Håper jeg føler meg bedre i morgen❤️Ha en fin kveld !

jeg skulle skrevet så mye mer, men i dag har jeg bare vært i banken med Herman, ordnet mat til oss, hengt opp tøy og sovet. Så håper jeg at formen er bedre i morgen😊ansiktsmasken jeg tok i dag var deilig og avkjølende, men det som gjør best for huden min, er alikevel ting vi alle har på kjøkkenet. Om du ikke har cocos-olje, anbefaler jeg deg å kjøpe en krukke, i feks helsekost butikk. Hvis du masserer ansiktet inn med den oljen. Godt i hele ansiktet, så all smuss, og urenheter løser seg opp, og vask ansiktet godt med en ansiktsvask etterpå(såpe til ansiktet) det fjerner oljen, og huden blir myk, og føles så ren!! Skal du ha ansikts-peeling, er havregryn blandet med litt vann og ørlite olje, det beste. Bland det, og masser i sirkler i ansiktet, skyll godt, legg gjerne på en varm klut etterpå, eller ha ansiktet over damp, fra en kasserolle med varmt vann, og et håndkle over hodet. Da åpnes porene godt. Viktig å avslutte med kaldt vann slik at porene lukker seg igjen! 

Og den beste kropps-peelingen er om du trakter deg en kanne kaffe, og IKKE kast kaffegruten etterpå. Gå i dusjen , ta vann over hele deg, og bruk kaffegruten som kropps-skrubb. Bruk tid og gni det i sirkler rundt på kroppen. Skyll av, og du får en ren og nydelig hud, med en nydelig svak kaffe/duft. Bruk gjerne litt cocos-olje etterpå om du får fort tørr hud, spenol er også fint, det inneholder jo fuktighet , og ikke all den parfymen, og stoffene vi ikke helt vet hva vi bruker på kroppen, fra dyre parfymerier, eller butikker som selger velvære produkter. Det er best, billigst, og helt herlig ! Min anbefaling er at du prøver noe av dette! Ha en fin kveld! Gutta mine er hjemme i kveld, og det er sååå koslig ! Jeg får lage meg litt sitronvann for den vonde halsen min, og ta en Paracet til. Og håper at jeg kommer meg litt mer til i morgen❤️Love !

Kl er 11.45, jeg har sovet i hele natt, fortsatt vondt i halsen og kroppen, men unner meg en maske som gir huden fuktighet, skal ha den på i 15 minutter. Den har jeg kjøpt på normal, til 25 kr. Det er et godt og kjent merke, og jeg anbefaler dere å prøve denne 😊😊

Masken ser sånn ut. Fungerer, og 25 kr på normal. Her er det kun reklame for produkter jeg kun virkelig liker, og jeg tjener absolutt ingen ting på det, annet enn å gjøre andre oppmerksomme på at velvære produkter, kan man faktisk få til en billig penge 🌎😊

Skikkelig pjusk i dag, men håper på rask bedring! Love!

Natta🌎

jeg har klart å ligge nesten i hele dag! Jeg har tro på at det hjelper når formen er dårlig. Hengt opp tøy, og satt på oppvask-maskin, bestilt pizza, og pratet med barna er det jeg har gjordt. Hadde jeg stresset rundt ville jeg blitt værre. Stress har virkelig blitt en sykdom. Og det hjelper absolutt ingenting å stresse. Klart man kan gjøre ting i et raskt tempo om man har det travelt, men når du kjenner stresset kommer, i den grad at du fyker fram og tilbake, finner ikke ting, velter ting, alt går liksom galt når stresset er på høygir. Jeg føler at jeg i en stor grad har overvunnet dette. Jeg KAN også stresse, men nå vet jeg bedre, så om jeg kjenner stresset gripe tak i meg, da setter jeg meg ned litt.puster rolig, og nekter å fortsette maset til det har forlatt kroppen. Når jeg gjør ting i et rolig tempo, blir resultatet alltid bedre, og om jeg skal noe, prøver jeg å forberede i litt god tid, så ting er klart. Jeg tror fast bestemt at daglig stress,kan føre til fysiske plager. Og det maser opp alle rundt oss. Og det er unødvendig. Jeg husker jo når jeg var yngre, og alle barna skulle i barnehagen , og jeg hadde 3 barn i vogna. En lå, en satt på søskensete, og en sto, på et brett festet til vognen. Fra nederst i Fjerdingby til opp en vanvittig bratt bakke, det var snø og is, og vi gikk et skritt fram, og skled 2 skritt bakover. Da kom stresset , men det hjalp igrunnen ikke. Om man har flere små barn, eller et for den sags skyld, ingen av småbarna vil kle på seg, du må rekke jobb, eller annen avtale , så både husker jeg, og vet at da begynner stresset å rase. Jeg forstår det, men det hjelper egentlig ikke. Tror faktisk det er bedre å stå opp en time før, og forberede seg roligere.Det er lettere sagt enn gjordt, men øvelse gjør mester..så ønsker jeg dere en riktig god natt , ❤️

Sommer i Rælingen 😊

Tar en eye mask gold, som fikser poser under øynene🙏🏻

I går på mor-åses plads

vi var hos mor-Åse i går på spekemat.5 mennesker var vi, Min nest eldste datter også! Vi må jo sørge for at vi alle har kontakt. Deilig spekemat, og godt drikke til. Jeg orket litt sprite, ikke vin eller noe slags voksen drikke av noe slag . Er jo ikke alltid man har lyst på det. Jeg hadde litt problemer med å gå opp til henne, pga smerter i ankler og ben. Veldig rart. Jeg har vært så bra form i Risør. Jeg følte meg ettervært litt dårlig, så gikk hjem til min nest eldste sønn skulle komme hjem , og hadde det som alltid koslig med de to😊jeg og min datter så ferdig Riverdale, skulle ønske den serien kunne vare og vare, det MÅ komme en oppfølger! Jeg sovnet ved 01 tiden på natten, og våknet med enda større smerter i bena, feber og vondt i halsen, det kom så brått, men passer på å drikke mye! Ta Paracet. Nå venter vi på Leon som står i dusjen, så ser vi en skrekk-film, så skal nok barna ut etter det. Ansiktsmasker og kos med datteren har jeg hatt. Hun skal hjem i helgen , så da venter jeg med camping til hun kommer tilbake, eller om vi får råd til en liten Danmarks-tur 😊det har jeg faktisk lovet de i sommer, så en tur med danskebåten, før skolen begynner må vi få til. Mulig vi må ta barnas båt for å unngå fyll. Orker ikke ha med barna på en båt full av fulle mennesker. Det er det verste jeg vet! Har ikke tatt noen kaffekopp i dag, tror jammen jeg skal prøve å få i meg litt kaffe😊de 2 barna som er hjemme nå har fått rislunch, juice, oboy, og rundstykker 😊 selv om jeg ble i dårlig form, koser vi oss.jeg får ta et par rolige dager, så får man komme igang igjen, med litt lett trening, og spising av grønnsaker. Orker ikke tanken på brød. Holder meg til grønnsaker, og linfrø, og joghurt. Vanlig middag spiser jeg, men med mest grønnsaker😀barna får selvsagt det som er Sundt for de, og avogtil koser vi oss, uten tanke på om det er spesiellt Sundt eller ikke.

jeg har foresten løyet litt for dere. Jeg skulle ikke farge håret på 6 uker. Men tanken på et orange hår så lenge, gjorde at jeg valgte det grått. Lot det sitte i 5-6 minutter, og det ble litt grønn-grått. Helt greit. Bare ikke orange. Men nå skal jeg holde ord. Ingen farging eller noe annet skal gjøres med håret mitt , iallefall ikke før 1september. Så får vi se da.  Kos dere vidre! Jeg skal hvile meg å bli frisk! Etpar dager, så er jeg sikkert bedre. Love ! PS! Vi droppet skrekkfilmen, barna må jo ut i finværet.og siden jeg likevel må ta det med ro, prøver jeg å skrive mer på boken. En mye bedre ide😀

Sommerblomst hos mor Åse❤️

DU er bra nok ! La masken falle, og nyt sommeren❤️

Kos dere i dag ❤️

God morgen !

hei😊er kaffen din klar ? Så du kan sette deg litt? Min er drukket allerede, men tar nok en til😀jeg tenker på hvor varmt og godt vi har det i sommeren 2018! 

Men mange tør ikke å bade, fordi De syntes ikke  at de ser perfekte ut .Det har blitt laget en «mal» over hvordan kvinner og menn skal se ut. Det samme gjelder i ekstra stor grad for våre unge.

jeg som er voksen tenker at jeg er glad jeg er meg! Jeg kan godt gå i bikini. Men det føles ikke alltid bekvemt hvis det er masse perfekte mennesker i nærheten, men den følelsen skal jeg bli kvitt! Det er min kropp, og om jeg vil bade, selv om jeg har blitt overvektig, så må jeg då lov til det. Men jeg tenker på alle de unge, de er jo så vakre fra naturens side. At de kan klare å finne noe feil med seg selv, er for meg et mysterium. Det er mye tisking og visking. Dette med at de skal være perfekte, og strever med å bli enda mer perfekte, når de er perfekte? Jeg liker forøvrig ikke ordet perfekt. Et små-ekkelt utrykk.  Men at vi er forskjellige er så utrolig bra. Det er trist at det er så hardt å være ung. Vi foreldre må prøve å «myke opp» holdningene litt. Senk skuldrene, ta vekk sminken, ta på bikini, bad , le, kos dere! Dere er bra nok! 

Guttene har sitt å slite med også har jeg merket , sixpack, og muskler. Det jobber de mot. Og det er kjempefint å trene, men ikke føl dere dårlig om dere ikke har masse muskler. Kroppene deres er ikke ferdige enda. Verken på gutter eller jenter.ungdoms tiden er så kort! Bruk tiden til å kose dere, jobbe med skole, og nyt å ha gode venner! Og glem aldri at livet er akkurat nå! Og til oss alle, i alle aldersgrupper: vi er bra nok! Bruk hjernen til noe annet enn å kritiser dere selv. Jeg vet det ikke er lett, men gjør et forsøk?

Om man har en kropp, og en bikini , har man en bikinikropp! Så enkelt er det faktisk! Fortsatt god sommer😀

Ser nesten ut som et maleri, med vakre farger, no filter, og det er kjøkken-vinduet mitt😊

ting som er veldig farlige for oss,av all slags avhengighet.

jeg måtte skrive litt nå,jeg kom til å tenke hvor mye "rart" folk kan bli avhengige av.det de fleste vet er jo narkotika,vi har alkoholikere,pillemisbrukere,alt dette er farlig,det tror jeg alle vet.vi har jo også shoppoholikere,altså de må handle,tar opp dyre lån og shopper villt,de kan ikke la være.det sitter jo i hodet,som de fleste avhengighets-typer gjør.for all del,det kan selvsagt bli livsfarlig også,om man tenker på narkotika feks.og vi skal ikke dømme.vi skal aldri dømme.vi kan løfte opp,være gode mot,vi kan ta avstand fra handling,men ikke personen vi er glad i som lider under dette,

men jeg skal fram til en litt rar avhengighet som jeg har hatt lenge.hårfarging. ganske uskyldig om man ikke farger det for ofte,eller bleker det for ofte.

man vil jo forandre seg litt innimellom,og det tror jeg ikke er farlig.

men når det blir så ofte som jeg har gjordt kan det faktisk bli ganske farlig.og allergier blir ofte værre med årene.

jeg tror jeg har hatt omtrent alle hårfarger.og når det blir velykket og pent,og jeg får komplimenter for det,så går det en liten stund,så blir det for kjedelig,så jeg må farge det igjen.jeg tåler å ha blondt hår,orange hår,og rødt hår,

men jeg har blitt mer og mer syk når jeg har farget håret  mørkt. jeg tror jeg har farget håret hundre ganger i mitt liv.det er helt sant.

når vi var på sommerferie i Risør,ble håret mitt bleket av saltvannet,og ble litt sånn lyseorange og fargeløst.

så fant jeg en rødlig,ikke mørk hårfarge,jeg tenkte jeg trygt kunne bruke for å piffe opp litt.

jeg tror noen hadde byttet ut innholdet i butikken. Jeg har hørt at noen syntes det er gøy, for håret mitt ble mørkebrunt når jeg farget det i går,eller kvelden før.det var kledelig,men jeg tenkte nå begynner det snart,så jeg holdt ut til i dag,det har svidd og gitt meg en brennende følelse,det kom blemmer,så uansett hvor fint det var,måtte jeg ta en svak bleking i håret i 5 minutter,pluss to allergitabletter.jeg kan ikke ha bleking i for lenge,da jeg allerede hadde fått blemmer.

så nå er håret orange igjen.det er jo til å le av.

men nå vet jo fagfolk hva som skjer,om man farger håret så ofte som jeg har gjordt.

en form for avhengighet,en uvane.

det øde|egger kroppen om det gjøres for mye,nyere forskning viser at det gir hormonforstyrrelser.de fremstår som sunne og naturlige,men det er de ikke.nå MÅ jeg stoppe å farge håret så mye,det er orange,men da får det bare være det,i 6 uker,så kan jeg lysne det til jeg er fornøyd,og aldri farge det mere.jeg måtte skrive om det på bloggen min,for da klarer jeg å holde det.

jeg er jo i en sunnhetsfase,som vil forandre min helse,kosthold,og nå hårfarging. 6 uker til neste gang,så lar jeg det være

husk dette er ikke til dere som farger og bleker håret innimellom,men til meg selv,som hat gjordt det altfor mye.

nå er det filmkveld. love.

kl er nå 01.30, vi pleier virkelig ikke å være oppe så lenge, men nå tok serien til meg og min datter helt av ang spenning, så vi så lenge på Riverdale i kveld/natt. Men det er helt greit med en sånn natt. Siden det er så sjelden, og det er ferie. Det har blitt vår ting det. Den serien. Og prate om løst og fast. Herman har vært litt med oss også, og min nest eldste sønn sover hos en god venninne, som bor i nærheten.

jeg skal opp kl 8,så jeg får prøve og sove litt💚.jeg må rekke spise littegrann, og drikke mye vann, og en kopp kaffe! Og meditere og trene. Godt å ha gjordt dette mens de andre sover. Sove godt, fjern og nær!  Love!

Deilig å få satt opp lys-tette rullgardiner på barnas rom 😃

Barna er her! Åhh herlig !

Min nest eldste sønn kom hjem fra Sverige i dag! Og Ella kom på ferie i går. Herman er hjemme også! Det er så deilig. Herman og Ella har vært på strømmen storsenter i dag. De dro sammen, og kom hjem sammen. Så har jeg fått hjelp av Roger til å sette opp lystette rullegardiner på barnas 2 rom, var billig på Claes Ohlson. Det blir godt å sove når det ikke slipper så mye lys inn😊

de har fått litt penger å kose seg for, og det har de gjordt ! Jeg hadde gjordt om litt på rommet til min sønn , når han var å jobbet, og han ble så fornøyd! Så mye koseligere ut, og hyggelig at han ble så glad. Ingenting nytt er kjøpt inn, men har tatt 2 puffer, et rundt cafe -bord jeg hadde på verandaen, kommoden jeg hadde på kjøkkenet, og begge barne-rommene er vasket med grønnsåpe! Det som er nytt, er rullgardinene😊akkurat nå er vi små-slitne i varmen!

min ene sønn, er med venner i Lillestrøm. Fantastisk hyggelig by om sommern, med lang gågate, små utecafeer, jeg er skikkelig glad i byen min, spesiellt om sommern😊 strømmen har best storsenter, så og si alt under samme tak, men Lillestrøm er absolutt den koseligste byen å være i når man tusler rundt ute i gågata❤️Ønsker dere en fin kveld! Her er kun den eldste ute en tur. De to andre slapper av på rommet:) det blir vel Riverdale på Netflix for meg og min datter ettervært☀️ 

Love !

annaCath☀️☀️

AnnaCath

en ny morgen,og snart besøk ! og om meditasjon!

god morgen til dere ! har spist en  sunn og god frokost,og snart får jeg besøk! det blir så koslig ! så kommer min nest eldste sønn hjem i dag,han har jobbet en liten stund hos sin farmor,så det har nok vært lærerikt :)

har dere funnet fram kaffen? det syntes jeg dere skal gjøre,for uansett om du har sovet i natt eller ikke,vært syk,eller frisk,så ta dere noen minutter med kaffekoppen :)

når jeg er ferdig med litt morgen-skriblerier,så skal jeg meditere litt.jeg har fått det sånn inn i systemet,så jeg trenger ikke musikk til. kanskje alle mediterer forskjellig?

som jeg har sagt før,så mediterer jeg i farger.jeg lukker øynene,finner en stille krok,og puster langsomt og dypt inn med nesen,jeg puster rolig inn farger.grønn,som for meg står for friskhet og sunnhet,puster jeg rolig inn,så puster jeg ut ,helt ut,med munnen,og jeg puster ut alt grums i kroppen,som for meg er "farger" som grått,brunt,ekkelt,og i en syk ekkel konsisten,som for meg betyr,sykdom,alt det vonde,det som ikke er bra for meg.

5 minutter er mer enn nok for meg.det varierer noe.

jeg vet folk puster inn kjærlighet,sunnhet,godhet,mot,styrke,og sannsynligvis masse annet godt,gjennom nesen,og puster ut med munnen de negative ting.

det er det samme jeg gjør,men jeg gjør det med farger.det passer best for meg.

vi har vel alle forskjellige metoder.

og mange mediterer ikke i det hele tatt.helt greit det.

men hvis du ikke har et lukket sinn,så kan man jo prøve hvis man vil :) :) sitt komfortabelt,gjerne med rett rygg,avslappet i skuldre og kropp,gjerne håndflatene vendt utover,så får man det gode inn.

nå har jeg ofte min egen tolkning av ting,så andre behøver ikke være enig med meg.:)

kjenner jeg jobbet hardt i går ! jeg blir ikke yngre,men tror jeg kommer til å føle meg litt yngre med den nye levestilen min :)

har dere noen morgen-rutiner? noe dere gjør,bare for dere selv?

det er litt sundt. deres egen ting ? skriv gjerne om det på bloggen min:) ser dere hvor dere kan skrive til meg? 

det hadde vært så koslig å høre fra dere !

tusen takk for kaffe-pausen da folkens ! håper akkurat DIN dag vil gjøre deg godt.og for all del: ikke glem å ha det GØY :) love !

 

Godnatt❤️

Natt til 3 juni 💚

hei, kl er snart tolv, og jeg er så glad for at min datter er her❤️ Jeg kan danse av lykke! Og i morgen kommer min nest eldste sønn også hjem! Da er de 3 yngste sammen, og det betyr så utrolig mye for de, og selvsagt for meg også ! Jeg ser alltid så mye de koser seg sammen. Det er så verdifullt. Og i morgen tidlig kommer min eldste datter på besøk også! Og hun har med seg min herlige barnebarn! Snakk om å være omgitt av godhet ! 

nå har jeg sendt de tilsengs, de har begge vært med venner på myrdammen i dag og badet! De tar bussen, og det er et godt stykke å gå fra buss-stoppen til myrdammen, det er en bratt lang bakke! Sånt har de bare godt av, og aldri har de klaget heller☀️Det er et noe misvisende navn «myrdammen» det høres jo helt fryktelig ut, men det er en nydelig natur-perle.så har vi kost oss med pitabrød med kylling og salat i !  I morgen blir det vel bading igjen på barna, så skal vi besøke mor-Åse snart også . Det hadde min yngste datter så lyst til! Da er det leggetid for meg! Jeg må tidlig opp, meditere, ta en kaffe og sitronvann, og litt yoghurt med linfrø, og få trent litt. Håper dere får sove godt kjære venner! Love

Jeg valgte hennes trenings-opplegg! Lea Valencia .

Noen av disse øvelsene skal jeg gjøre vær morgen ! Jeg klarer mange av de !

1juli ❤️❤️

1 juli☀️☀️

hei :) da er vi i juli måned , og fram til nå har det vært en vidunderlig sommer! Gleder meg stort til å se de 2 andre barna også:) ny side på bloggen min, for vær måned! Det er et eller annet som går feil når jeg prøver å blogge fra min laptop, og jeg bruker en halvtime før jeg får det til å funke på tlf også. Jeg får be Herman hjelpe meg, han har lært masse nyttig av Mathias ang PC , og teknologi forøvrig! Har spist min daglige yoghurt med linfrø i, kaffen er intatt, og et stort glass vann med sitron i. Tiden flyr av sted, jeg må trene, fortsette å rydde litt, mulig jeg tar det i ettermiddag❤️ Jeg føler meg sterk og frisk enda etter Risør turen! Selve hyttas beliggenhet, den nydelige saltvannslukten, svaberg, båt, gode mennesker. Dette er det beste stedet i Norge jeg har vært på, og jeg har blitt så mye friskere, det stopper ikke å forundre meg! Og i går fikk jeg gjordt så mye hjemme! Blitt kvitt masse av alt tingene , og sortert litt her, så vi slipper å lete etter alt . Nå ligger de kategorisk. Lett å finne det vi trenger. Deilig følelse !  Litt gjenstår da, men ikke sånn kjempemye! 

I dag skinner solen som vanlig, så tøyet skal henges opp ute , så ut av nattkjolen og inn i sommertøy! 

Jeg var tidlig oppe , men har brukt mye tid på laptopen, og forøvrig tlf også . Men får orden på det etterpå☀️

Sitter dere med kaffekoppen ? Hva slags planer har dere i dag? 

Det viktigste er at dere koser dere, jeg ønsker dere atter en dag med godhet og glede! Husk: livet skal være gøy også! Er du syk, sender jeg varme tanker din vei❤️ Nå må jeg virkelig starte dagen ! Love! Nå trene🙏🏻

Frokost ❤️