På Cafe med min sønn i dag! Vi har kost oss masse😊

Av og til får man «ånden over seg»

Rydde og vaske litt🌏 blir mer spennende i morgen!

Snart tid for avreise❤️

Siste dag i Risør

Det er ikke lagt inn noen video

Det er ikke lagt inn noen video

Det er ikke lagt inn noen video

Dagens morgen inlegg🌏

Etter et morgen-bad🙏🏻

Gjør istand til grillings😊

Familie❤️

det å være noen dager i Risør med denne delen av familien jeg ikke har hatt så mye kontakt med på lenge, føles helt utrolig! 

VI koser oss så mye! LIvet her er virkelig paradis. Svaberg , saltvann, nydelig mat, koslige, og morsomme samtaler !Mamma, og 4 Nørbecher er vidunderlig! Jeg syntes det å sitte på svaberget i dag, mot sjøen, å meditere gav meg energi, og glede! Sitte på cafe i Risør, med en bok og til glass rødvin, føltes nydelig. I morgen kommer jeg til å prate på en video istedet. Jeg gleder meg massevis til å se barna igjen! Ha en fin kveld alle sammen! 

Griller å koser oss!

Godnatt❤️🌏

AnnaCAth🌏

Nydelig paradis ❤️

Nydelige Risør

nå sitter jeg med ansiktsmaske, ved sjøen i Risør, vannet gir en beroligende effekt , utsikten, og hytta er helt nydelig, og vi koser oss ubeskrivelig mye. Vi bader, spiser god mat, båt-tur til fotball-pub, jeg elsker å sitte her å skrive, i boken min. Dette går framover!  Å være her, er balsam for sjelen❤️ Det er et av de vakreste steder jeg har vært

og få være sammen med min mor, min bror, Line, og Kevin. Vi ses jo nesten aldri.

så det å nyte noen dager sammen med disse herlige menneskene i familien min, er så verdifullt. Jeg ønsker dere alle en god kveld🌏jeg prøver å få skrevet mer til dere i morgen!

Voksen ferie til fredag ! Skriver mere siden ❤️

Ha en fin kveld !

mitt ærlige innlegg.reisefeber,og ferdig ryddet !

ja da har jeg fått gjordt en del da :) vil ikke komme hjem til rotete leilighet.uvant for meg å bli borte noen dager,uten barna.folk påstår til og med,at det er sundt :) ja for oss alle.vi får jo nye impulser,opplever ting,og kan glede oss til å møtes igjen.

jeg tenkte jeg skulle bli kjent med det nye kameraet som jeg har fått av Vera.jeg har aldri hatt et så flott kamera,og det var så utrolig snillt å gi det til meg.selv om jeg ikke kjenner deg ,Vera,så må vi virkelig møtes en dag ! jeg må iallefall få spandere en cafe-tur.og ta med oss begge Lindaene :=))

tro det eller ei,jeg har faktisk reise-feber :) :)

men jeg ser virkelig fram til dette! tenkte at jeg ikke skulle ta med meg sigaretter.så mye er forandret,for jeg vil ha denne nye livsstilen,og man må kjempe for det man vil ha,så hvorfor ikke slutte å røyke samtidig.blir bare værre å slutte med en og en ting.like greit å ta alt på en gang.

jeg gjør dette fordi jeg har lyst,for min egen del.jeg skal ikke bli noen fanatiker.jeg er altfor livsnyter til det.jeg har så mye betennelser i kroppen,og jeg tror faktisk,det kan hjelpe på dette,med nye vaner i livet.

jeg vil starte dagen med et glass vann.et egg eller en frukt.det er vanskelig å vite om maten vi spiser er sunn eller ikke.jeg tenker på ,om frukten er sprøytet ,om dyrene jeg spiser,som kjøtt,eller fisk som laks,har de blitt foret med antibiotika? vekstfremmede midler?

jeg kan nok ikke være helt sikker,men må jo spise,så jeg velger det jeg er rimelig sikker på at er sunt.kommer jeg aldri til å ta et glass cola mer,eller kaker og godis? det gjør jeg helt sikkert,en gang i uken,kan jeg unne meg litt usunt,selv om jeg i skrivende stund ikke har lyst til det heller.

men et glass vin,en varm sommerkveld,kommer jeg ikke til å slutte med :)

så gjenstår det å se om jeg klarer dette.føler at det med sukker blir det vanskeligste.jeg tar 2teskjeer sukker i morgen kaffen.da blir det ikke mere daglig.bare av naturlige sukkerkilder som frukltsukker,som er i frukt.jeg skal IKKE,gå på noe som helst av slankepulver.grøss..det skremmer meg ! syntetisk pulver,blir man vel ikke sunn og frisk av.

det er nemlig det jeg vil.bli friskere.ikke nødvendigvis tynn.men noen kilo mister jeg nok,og det gjør absolutt ingenting.

jeg gikk på vekta hos mor-Åse,da bivirkningene av prednisolon var på topp.

jeg hadde ikke det ansiktet jeg pleier å ha.jeg måtte veie meg. 

jeg er 1,67 høy...og vekten viste 90,2 kilo.jeg gidder ikke å være noe annet enn ærlig i min egen blogg.jeg forsto da hvorfor mitt ansikt ikke så ut som det pleide,det så bare så oppblåst ut.jeg ble litt satt ut.jeg har vært sunn noen få dager bare ,men en kilo er iallefall borte.

og det holder med 5 kilo til å begynne med.så ser vi etter det.sannsynligvis tar vi 5 kilo til etter det.så er det ok for meg.

jeg nekter å stresse for å slanke meg.jeg vil ikke være tynn mere.jeg har vært tynn over halve livet mitt,og trives som litt rund.men ikke over 90 kilo.

nå har jeg skrevet mye om meg selv,men det er vel lov når man blogger.

jeg er ikke tynn eller perfekt(ingen er perfekt,men..). jeg har dårlig råd,men ekstremt mye kjærlighet til familen,og de til meg,så egentlig er jeg rik.

men litt mer inntekt hadde gjordt seg.uføretrygden har ikke økt,men matpriser og andre utgifter har økt,så man må være nøye med det som blir igjen etter at regningene er betalt.

og det er jeg nå.

aldri mer kreditt-kort.jeg gikk nemlig i den fella også en gang.og aldri mer.Det virket så lettvint,men det er

ikke så lettvint,når man skal betale tilbake med høye renter.og selvsagt var det dumt.og selvsagt var det jeg som frivillig gjorde det.

men rekk opp hånden den som aldri har gjordt noe dumt..

nå har jeg startet en ny epoke i livet.og jeg er så glad for det.

jeg ønsker dere en nydelig kveld !

Mine 3 morgen rensing av ansikt. Jeg masserer først cocos olje i ansiktet og på hals, det løser opp urenheter, så vasker jeg ansiktet med La Roche Posay Effaclar, masserer opp et skum i hendene, masserer godt inn i ansiktet, det fjerner oljen, men mykheten sitter igjen. Jeg avslutter med dagkremen goji berry facial cream. Huden min er ren , glatt og fin. Dette er mitt morgen-rituale, eller kvelds-rituale, men alltid enten morgen eller kveld. ❤️

Nyt dagen!❤️

Søndag, litt å gjøre😊

i dag må jeg pakke litt. Så lite som mulig . Jeg skal til et vakkert sted ved sjøen , i godt selskap😊🙏🏻Jeg bør ta med en kosedress av noe slag, som for meg ofte betyr slitne myke Levis jeans, og nå over-size genser. Badetøy, sommerkjole, laptop, saltvannet kan være min hår-styling🙏🏻 Jeg er i en forandring-prosess. Og jeg kjenner at jeg er sjelven. Og litt stolt. Jeg klarer bra å ikke drikke cola. Jeg har drukket mye vann og te. Jeg unner meg 2 te-skjeer sukker til morgenkaffen.ellers ikke sukker, helst ikke hvitt mel heller, så grove knekkebrød, og litt bær, vann og kaffe er en helt ok frokost. Jeg har gått ned 2 kg. Det er en bra start. Jeg er overvektig, men som sagt, jeg vil ned 5 kilo ,så ser jeg etter det. Jeg er over 50, så l ikke være så tynn heller. Jeg vil være der jeg føler meg vel i livet . Både når det gjelder kilo og andre ting. I dag må gutta pakke også. De skal til sin pappa i noen dager. Må ordne med Shadow og Rambo i dag, henge opp tøy, ut med søppel, vaske tøy, heldigvis blir dyra sett etter vær dag😊 jeg må meditere litt, så starter dagen! Love❤️

Man må kunne være litt leken😂så i går tok jeg et glass rødvin, samtidig som jeg trente på trim-sykkelen 😃

En utrolig hyggelig fredags -kveld , på mor-Åses plads i går!

Det er så frodig og vakkert ute nå❤️

tanker,boken min,tålmodighets-lære,balansen i livet,familie,og livet!

i følge overskriften her,bør dette innlegget være være usedvanlig bra.ang tanker..jeg hørte på radioen et  konsept  jeg likte godt  på å ha et bra liv,og jeg tror ikke det er så innmari "gæli" det de fortalte.

om man har mange bekymringer,tillat deg å tenke på disse bekymringene 15 minutter vær dag.det hjelper ikke å tenke på de hele dagen.og så har jeg hørt at 70 % av våre bekymringer blir det ikke noe av. vær sosial. dette kan jo rett og slett være jobb,eller være sammen med venner eller familie.tren litt vær dag.man kan også tenke at det gidder jeg ikke,men det gir så mye ,med litt trening! det kan være alt mulig det,og ubevisst trening er det jo masse av i hverdagen(dette er annacaths teorier:) opp og ned trapper flere ganger om dagen,tunge løft(løft riktig).men bevisst trening er så utrolig godt.som jeg feks sykler på mor åses trimsykkel,går til og fra,setter på en trenings-video på you tube som passer for meg,med vonde dritt-ledd(sorry). når svetten renner,vet jeg at jeg har trent bra.

ikke se på tv eller mobil rett før man skal sove. Jeg har ofte sett på filmer å sovnet til de,eller holdt på med mobilen til jeg sovner,eller ikke får sove i det hele tatt.

når det gjelder meg,sover jeg mye bedre,om jeg har tv av noen timer på kvelden..

ang å lære å være tålmodig,og klare det,er viktig for meg.jeg skrev et langt og greit logg-inlegg i dag(og nei ,jeg vet ikke hvorfor skriften ble annerledes nå haha :) og hele blogg-inlegget bare forsvant.jeg ble så satt ut,for det var jo bra ting jeg tok opp.og tanken på å skrive et nytt blogg-inlegg virket totalt meningsløst .jeg var så sliten av å skrive.Men så pustet jeg rolig og satte igang igjen.jeg må jo skrive vær dag,og jeg liker det,og jeg ser at endel andre også liker at jeg skriver,så da er det bare å gjøre det.

en annen ting som satt min tålmodighet på prøve,var boken min,jeg så litt for sent,at boken burde ha tatt en annen vendig,for å være nøyaktig: for 2000 ord siden.jeg forstod at det var noe jeg måtte gjøre.

så da slettet jeg de 2000 siste ordene,siden jeg hadde "skrevet meg bort",og måtte tilbake til helheten igjen.

ang balansen i livet,er det jo ikke en oppskrift som gjelder for mange.vi må nok skape en balanse selv,som vi kjenner at passer til oss.enkelt-individet.

jeg annacath,føler jeg er i balanse,når jeg har vært sosial,vært ute,fått skrevet masse,meditert,en liten innsats i heimen,og det viktigste:være med ungdommene_barna mine.og kjære mor-Åse.

jeg gjør ikke alt likt vær dag,men litt rutine syntes jeg er greit faktisk.

jeg hever meg over drama,dumme uttalelser(vanskelig,men blir lettere og lettere) jeg gjør det jeg vet er riktig for meg og mine,om noen er uenige i det,så er jo det ok.jeg er ikke født for å gjøre ALLE til lags :) :).

livet og familie,er for meg en og samme sak.livet er familien min,og familien min er det beste i livet.barna-ungdommen er så mye for meg,at det er for vanskelig å forklare.livet er også opp og ned-turer.sykdom,mestringsfølelse, å kunne gjøre feil,å kunne le av seg selv,å ta ting på alvor,livet er akkurat NÅ.

livet er håp også,håp for at dine kjære slipper sykdom,og for store problemer,håp om at dine kjære vil prate med meg om noe er galt,eller om noe er helt fantastisk.

for meg er HÅP, og betydningen av det,det viktigste ord jeg vet.

jeg ønsker dere alle en fin helg ! 

Mor-Åses Plads, hvor samtalene kan dreie seg om alt ❤️

Min skrive-plass kan være ENORMT rotete, vann, blåbær, og popcorn 😂

Min tur😊

Dere fikk virkelig til portman frisyren jeg ville ha! Den er så Stilig! Man kan gre det rett med sideskill og rufse det til. Natalie Portman frisyren klarte dere med glans😊

Akkurat som jeg ønsket! Nå kan sommeren begynne!

Strømmen storsenter. Cutters🌹billig og utrolig dyktige frisører!

Cutters på strømmen storsenter 🙏🏻

Jeg har vært hos Cutters i dag, og fått den frisyren jeg liker! Jeg var veldig fint klipt fra før, jeg måtte stusse det litt, med saks brukt som kniv. Hårett skjæres, uten å ta den «rette klippen» jeg fikk den Natalie Portman frisyren  jeg ville ha(når hun hadde kort hår) dere er utrolig dyktige, og servicen er fantastisk ! Konseptet er fantastisk ! Betal først 299,- for klipp. Verken mer eller mindre. En sum. Thats it. Sett deg og vent, du får tilogmed beskjed på SMS ca hvor lang tid du må vente! 

Dere er fantastiske, dere er dyktige, og dere tar så godt imot kundene😊takk for dagens klipp! Vi ses igjen!  AnneCath

 

 

Summer-holidays ...

God morgen ! Og i Dag starter ferien🙏🏻

god morgen😃 Sitter å venter på at telefontiden skal åpne på Stallbakken legesenter. Leon må få sjekket halsen sin.Min ene ungdom er på skolen til kl 11, så starter sommerferien😊deilig for oss alle! Så håper jeg varmen kommer tilbake! Jeg klager ikke altså! Og det var VIRKELIG en varm periode vi hadde! Jaja, den dukker nok opp igjen. Vi har alltids noe å prate om i Norge, nemlig været😃om vi ikke helt vet hva vi skal si, så er VÆRET et trygt tema😀 « ja nå er det varmt!! Deilig , men litt for varmt, man skal jo ikke klage, men...» eller « nei uff nå har det regnet lenge! Fysjameg for et møkkavær» eller «brrr nei nå er det kaldt, vi får håpe det blir varmere snart»😀 det er litt sånn. Samtidig så får vi bare ta det været som er. Jeg skal bort i fire dager , og starter ferien med min mor, og min bror! Så blir det å være med barna! Husker ikke sist jeg var med mamma og broren min sammen noen dager ! Det ser jeg fram til💚

har fått i meg en kopp kaffe, og en kopp pukka tea «cleanse» a radiant blend of organic nettle fennel og peppermint!  Godt og Sundt. Uten sukker! Hjelper ikke med sunne rensende te kopper, om jeg skal pøse på med sukker ! Har tatt en mini-yoghurt, og runder av med en ginger-shot!  Må inn på et sunnere kosthold! Jeg kjenner jo i kroppen hvor godt det gjør.og jeg skal klare det. Samtidig som jeg skal klare boken min, og bloggen min.Det er greit med mål.noe man vet gir resultater om man jobber med det! Så håper jeg dere alle får en fin dag! Så «prates» vi om ikke alt for lenge! Love!

Tusen takk for at dere leser bloggen min❤️

Tusen takk for at nettopp DU leser bloggen min🌹

jeg ser det er flere og flere som leser bloggen min! Tusen takk! Jeg blir så lykkelig! Det nærmer seg 1800 mennesker som er innom😊jeg er så utrolig takknemlig! Da er det GØY å skrive ! Lurer masse på hvem dere er 😀😀💚 uansett er det så fint å ta morgen-kaffen sammen med dere, og dele tankene mine! Og koslig å sitte i pysjen om natta og komme med noen natta-tanker sammen med dere! Dere gjør meg glad!

positivitet og styrke ligger i dette bildet :)

torsdag,og litt å gjøre,men leddsmertene har kommet så hardt tilbake

torsdag.litt som skal gjøres i dag også.føler meg sånn passe egentlig.må huske å stryke skjorten til Leon i dag.vi skal jo ha avslutning i ettermiddag.ten-åringen min har fortsatt feber og hoste,så etter avslutningen,er det på legevakten å sjekke halsen.

vanilje-kaffen er intatt,av meg og de unge,og kokos-yoghurt. god start på dagen det.jeg har måtte ta smertestillende,for smertene i leddene er på full fart på vei tilbake.

jeg hadde håpet på at virkningen av kuren min ville hjelpe meg iallefall en måned til.Ikke at det skulle begynne å gnage og verke så sinnsykt allerede.

det var dagens klagings.

for det er det man føler at man gjør.klager.

og det vil man helst unngå. 

jeg må hvile en time,så får jeg starte dagen da. så blir neste inlegg mer positivt vil jeg tro.

annaCath.

 

Totalt usminket som jeg stort sett er. Har renset huden, og klippet luggen helt helt kort! Syntes det ble fint !

🙏🏻

True story 💚

sliten,en sånn dag som ikke er tipptopp ! de hører også med i livet !

sitter å føler meg sliten.selv om jeg ikke har gjordt så utrolig mye,vasket litt gulv,og klærne vasker seg jo  selv.men man kan jo ikke være lykkelig hele tiden :) Det begynner å verke i leddene mine igjen,og det er altfor tidlig,etter den harde prednisolon-kuren,det er faktisk så mye bivirkninger jeg får,så hvis det bare har holdt seg greit til nå,så har jeg ikke lyst å bruke den mere.disse bivirkningene går jo bort,men sitter i ganske lenge,på meg iallefall.

flekkete hud,utrolig med vekt-økning,og hår på haken faktisk,jeg telte hele 10 stykker,men de er heldigvis borte nå.

jeg skulle gå opp til mamma å trene på treningsykkelen,og det har jeg ikke fått gjordt ! jeg er litt for streng mot meg selv,så da føltes det som et nederlag, men det er jo egentlig ikke det.det er en ny dag i morgen,og jeg pleier da å være endel i aktivitet.

så jeg bør tenke at jeg er bra nok.

i dag har jeg ikke skrevet i boken min heller,og det er ingen krise.jeg begynner på igjen i morgen,og skriver vær dag,etter at gutta har gått på skolen.så det går igrunnen ganske raskt,det er å se over hva jeg har skrevet som tar litt tid.jeg er nøye der.

av alle ting tenkte jeg nå på humoren min :O). jeg bruker mye sarkasme,og noen av vennene mine forstår min form for sarkasme.men mange forstår den ikke.og det er utrolig kleint,når jeg sier noe sarkastisk,så ser jeg  bare et ansikt som ser forferdet på meg :))) og det nytter ikke å forklare det heller.

så jeg må nok tenke på at min sarkastiske humor ikke kan brukes til alle :))) for de tror faktisk ordrett på hvordan jeg sier ting.og det kan ble pinsamt!

kl 11 i morgen skal min ene ungdom på aamodt(ungdomshuset) på grillings og kos,uten foreldre,men voksne er jo der.

og senere i morgen skal min andre ungdom ,og de andre fra 10-trinn få utdelt vitnemål,og ha litt underholdning i kultursalen. 

etter  den kvelden er sommerferien kun en dag unna.jeg gleder meg så mye til å kjøpe teltet mitt.så vi bare kan dra både til et vakkert sted ved vannet,eller besøke venner,og campe i hagen deres :) kan godt hende at jeg er så "freidig" at jeg spør noen av dere,og siden jeg spør mine venner,så er det jo egentlig ikke freidig heller.

hva slags planer har dere i sommer folkens ? noen drar vel til utlandet,noen ferierer i Norge,reiser litt rundt,og noen er rett og slett hjemme.:)

lyst å fortelle meg hva dere skal? har et kommentar-felt,og det hadde jo vært gøy om noen skrev noe :O))

jeg kommer ikke vekk fra ideen om å bytte leilighet med noen andre etpar uker.langt fra her vi bor nå,for å få ferie-følelsen. gratis er et greit ord når man har uføretrygd.og det hadde sikkert vært gøy for noen å være i min leilighet etpar uker.bare for å oppleve noe annerledes,vi har jo fotball-baner,strand volleyball,og masse sports-muligheter på Marikollen.ypperlig å gå tur i skogen der er det også,noen koslige badeplasser er det også,en liten busstur unna er myrdammen.ordet er jo grusomt,men det er et utrolig vakkert sted,et stort område med både fiske,og bademuligheter.det er laget badeplass for de små også,med sandbunn,og et gjerde der det begynner å bli dypt.

der ungdommen og de voksne bader,er det stupebrett,tror det er strandvolleyball der også.et nydelig sted i skogen,så det er masse steder å gå der,så man har mulighet til å være litt for seg selv,eller holde til med andre rundt seg.toaletter er der,og ute griller,om det ikke er forbud mot det.store utegriller,så man tar bare med seg kull,og mat til å grille :)

her flyr tiden fra meg folkens ! må ned i vaskekjellern å hente tøy,og sette på en ny maskin.

ha en koslig kveld vidre alle sammen !

annaCath.

 

Deilig fotbad på kvelden🌎

For hud og hår 🌎 velvære!

Godnatt ❤️

Ha en så god dag du kan ha 💚

God morgen 🌎💚

ny morgen! Sovnet sent, men har sovet godtmin ene ungdom skal til tannlegen, den andre på grilling hos lærern sin! Jeg har kost meg med frokost kokos-yoghurt :) og vaniljekaffe. Sikkert for mye sukker i begge deler. Etter en ganske lang periode gikk jeg fra litt rund, til veldig stor.jeg må ned 5 kilo. Setter meg ikke større mål enn det. Jeg ser at ansiktet mitt er rundere, jeg liker det ikke. Jeg begynnte så fint å gå opp til mamma og bruke trim-sykkelen der! Planen er å gjøre det vær dag. Det var så koslig skoleavslutning for Ella i går, nå når ferien begynner, har jeg ingen barn på barneskolen mer. De begynner virkelig å bli store! Og jeg håper mine 2 som skal begynne på ny skole kommer til å trives ! Og mitt 3 dje barn kommer til å fortsette å trives på ungdom skolen 2 år til 💚og at det går framover med boken min, bloggen min, og med treningen min. 🌎det er det jeg som bestemmer, alt kommer an på hvor mye jeg jobber med disse tingene. Både bok, og blogg-skriving er stillesittende jobbing. Men likevel , må jo bruke hodet 😃

trening må jeg bare gjennomføre! Hvordan er det med dere i dag? Ønsker dere en fin dag! Love!

annaCath,AnneCath,AnneCathrine, meg !

jeg blogger fortsatt som nybegynner,jeg vil tro det tar litt tid før jeg finner min måte å få bloggen tilfredstillende på, jeg blogger jo ofte,om morgenen min,om dagen min, men tror ikke jeg har blogget så mye om meg selv.AnneCath 53 år ung,5 barn,to voksne barn en gutt og en jente, så har jeg to ten-årings-sønner,og en datter som blir ten-åringtil høsten.

naturlig nok har mye av livet mitt handlet om barna,siden jeg er så heldig å ha hele fem stykker.de er og vil alltid være en veldig stor del av livet mitt.

som barn likte jeg å lese,tegne ,spille instrumenter,og jeg hadde et voldsomt temperament.så elsket jeg hester.og gikk på rideskole.når ungdoms-tiden kom syntes jeg noen av de andre jentene ble så fjollete ,så opptatt av seg selv,make-up,gutter,henge rundt.jeg ville helst være i stallen,skrive en novelle,eller lese en bok :)

 

jeg har alltid vært ekstremt opptatt av å oppleve andre land og kulturer.heldigvis var pappaen min sånn også.vi reiste mye med hele familien , mamma og min bror var også mye ute å reiste med pappa og meg,

så begynnte jeg og pappa å reise litt sammen,det var litt opp til meg hva jeg ville oppleve,pappa var raus sånn.vi dro på ørken-safari i afrika,på kameler.det var en så god følelse,så fant vi noen vegger uten tak ut i ørknen der,jeg husker jeg ble syk,veldig høy feber,det var så varmt der om dagen,og så kaldt der om natten.vi la oss innenfor de veggene,jeg hørte rasling på bakken,lyder av dyr(sannsynligvis). jeg var  veldig varm,og pappa fikk tak i vann(det bodde folk der ,om ikke rett ved siden av oss,nomade-familier.g husker at alt bare var varmt,selv om det var kaldt,den natten jeg var syk.jeg husker papppa kastet kaldt vann på murveggene,og det ble til en vidunderlig kjølig bris.det hjalp så mye.jeg fikk et varmt teppe over meg,og kom meg bra gjennom natten.vi red mer på kamelene om dagen,med skjerf rundt hodet for å skånes av den brennhete solen.når vi stoppet igjen for neste natt,tuslet vi litt rundt i mørket,det var helt svart,det eneste jeg visste var at vi ikke skulle snu på steinene,fordi det sannsynligvis var skorpioner under de.når vi tuslet rundt i natten,så hørte vi trommer .og langt borte så vi noen innfødte hoppe opp og ned,rope,og det var et bål der.jeg gjemte meg bak pappa,og tenkte kanskje det var et rituale vi så der borte,og ble litt redd.og pappa sa " se der,kom så går vi bort å kikker !! min far var aldri redd,jeg nektet å bli med å kikke på dette jeg ikke visste hva var.jeg ville at vi skulle legge oss,så da ble det sånn !

så fantastiske gode minnervi dro til Paris en gang,jeg ville så inderlig se MonaLisa maleriet på ordentlig,og graven til Edith piaf. gå i de gamle brobelagte kunstnerstrøkene, for en fantastisk tur det var.vi var på molin Rouge,også,med sparkepiker,og hester til pynt,og jeg ble behandlet som en prinsesse.jeg har mange turer jeg har i meg som gode minner,flere kan jeg skrive om senere.og telt-turene på stavern var like morsomme som de i utlandet.

jeg er så heldig som har disse minnene.de har gjordt mye med hvordan jeg tenker også,selvsagt. barndommen bærer vi med oss.

og hjemme igjen begynnte vennene mine å skulle gjøre meg fin:) de krøllet håret mitt,og sminket  meg,og jeg så meg i speilet,og syntes jeg så fin og annerledes ut.da kom tiden med interesse for gutter,og smugrøyking i søppleskuret :) det var jo en morsom tid det også,bortsett fra for mamma og pappa.jeg skjønte det når jeg ble voksen,at dere prøvde å passe på meg,det var nok ganske krevende.men jeg ble fort ferdig med festing osv,siden jeg begynnte da jeg var ganske ung.du verden så mye rart jeg fant på.jeg humrer å ler når jeg tenker på det.men nå er det natta for meg,og dere har fått lest litt om meg.så håper jeg dere får sove godt alle sammen !

Da er jeg i gang med syklingen😃

Deilig å begynne ❤️

Shadow

Min vakre katt ❤️

MANDAG,syntes ukene bare flyr avgårde :) håper deres uke blir fin !

Mandag 18 Juni

god morgen ! så godt å stå opp med de gode tankene fra helgen,og 3 herligheter sammen ! 

sitter her med kaffen min,og vannet mitt.det var i dag jeg skulle starte å trene,og begynne på et sunnere liv,som jeg så eplekjekt sa i går ?

stemmer det,og jeg er kjempemotivert ! ( ikke sarkastisk faktisk!) planen er å gå opp til mamma etterpå,for hun har en trimsykkel jeg kan bruke,sunnere kosthold,blir det når lønnen kommer,selv om det blir lite igjen.

sikker på at jeg klarer det er jeg iallefall ! overskyet og litt kaldt her på Fjerdingby i dag,så det var jo en kort og grei værmelding.

hva slags planer har dere i dag ? nå nærmer det seg sommerferie,og ingen skoledag er lik.endel innleveringer av skolematerielll,vasking,og litt koslige ting også,som i dag feks,skal 10 trinn på revy, laget av 9 trinn :)

jeg skal få til å treffe linda og Nora i dag også,så en sosial aktiv dag skal jeg få.litt "lunken" form,men det er alle her nå.hoster,vondt i hodet,og uggen,men på skolen er de selvsagt.

er det noe som går ? flere her som er plaget med forkjølelse,hodepine,muskelsmerter og kvalme ? vet mange har det rundt her.

jeg håper dere får en god og fin dag,sammen med noen dere er  glade i :)

venner ,kolleger,familie etc.

love fra  annaCath <>

Da begynner en ny livs-stil i morgen 😀😃gleder meg !

da er det søndag, og det har vært en herlig helg med de tre yngste! Vi har kost oss hele tiden. Så utrolig godt å se de sammen! Nå er rundstykkene i ovnen, vi er alle søndagslate, og det er deilig! Ser ut som det kommer litt regn snart, Og det høres forfriskende ut😊får ordne litt kaffe, og gi dyra mat 😂😂høres ut som jeg driver en bondegård, det er jo bare Shadow, og Rambo da💚nå skal vi opp og kose oss hos mor-Åse med deilig sjokoladekake❤️Har hatt så mange gode samtaler med Ella, og jeg som skulle slanke meg litt 😀jaja, jeg får starte i morgen da! Og jeg gjør det! Ikke mye, ca 5 kilo  skal bort , jeg liker meg selv som litt stor , men nå SER jeg at 5 kilo må bort liksom😊 så da blir det trening vær dag , ikke sukker, og litt nøye med at jeg spiser litt mindre mengder. Jeg har heldigvis ikke vekt , jeg gikk voldsomt opp av prednisolon kuren, nå skal jeg opp til mamma og veie meg, og spise sjokoladekake etterpå! Er spent på hva jeg veier! Men vet det er mye! Så i morgen starter treningen😀 

AnnaCath

Da skal rundstykkene i ovnen💚


Sove godt 😊

Ha en riktig god natt 😀😀

Et glass i sola❤️

Nyklippet, og en varm kobber farge! Likte det😀

Nå kan jeg sette meg ned litt å lese andres blogger🌏

det er nyttig å lese andres blogger, og interessant! Man får litt innblikk i andres verden,jeg liker det! @ErlendElias er min yndlingsblogger, jeg må innrømme det. Han gir så mye av seg selv ! Og han har en personlighet som inneholder flere farger enn all verdens fargekart! Jeg tror han er så befriende seg selv, og vakrere mann skal man lete lenge etter. Det er så mye godhet i han, det lyser godhet og faenskap av hele han :) min nr 1 blogger. 

Jeg liker også@SophieElise, hun er en smart jente. Det som provoserer meg så mye , er disse fordommene mot henne. Hun er litt herlig unorsk , hun må få lov å fixe på utseende , og sminke seg , og ha lekre klær. Jeg syntes hun virker litt sjenert, klok varm og snill! Jeg tror det er litt fordommer mot både henne og ErlendElias, og jeg håper de hever seg over hva andre syntes. De fleste liker de nok, men misunnelse er en folkesykdom i dette landet. Misunnelse er så utrolig trist! Husk vær deg selv! Vær en varm person! Love! 

lørdag morgen <3

lørdags-morgen

kl er over 09,men det er likevel lørdags morgen for meg ! på lørdager er det lov å sove til man våkner i mitt hus,og det virker som barna fortsatt sover.helt stille foreløpig :) veranda-døren er oppe,og kjenner at det er frisk og god luft ute.vaniljekaffen er intatt,og sitter her med kun et glass iskaldt vann.har en app som minner meg på  ting,den sa nettopp drink water save money..så nå sitter jeg her og sparer penger da :) :) 

spurte Ella i går om hun syntes jeg var finest med blondt eller litt rødbrunt hår.hun svarte momentant rødbrunt,siden det var den fargen jeg hadde i hus,som snille kjærsten min har kjøpt til meg,så farget jeg det .var deilig,å få gjordt,alle barna liker meg best med brunrødt hår,da er jeg liksom sånn jeg skal være,som men av mine sønner sa engang.Jeg fant så mange fine bøker på biblioteket,når jeg var der med min eldste datter,og mitt barnebarn :) jeg mener 5 kr stk for de flotteste romanene.drømme-situasjon som en bok-elsker som meg !

sitter å tenker på planer med bloggen min,jeg må snart finne på noe,som beviser at min blogg er i en klasse for seg selv.jeg mener selvsagt ikke den beste bloggen :O) men en annerledes blogg,for det litt mer voksne publikum, selvsagt er unge mennesker hjertlig velkommen til å lese.det er dere alle sammen.,men på tide med et "stunt" snart.finne noe eller noen jeg kan fortelle om,eller la de være gjesteblogger,å skrive noen ord selv på bloggen min.det har jeg jo skrevet at jeg skulle,så man må jo holde ord.en gjesteblogger behøver ikke være en kjendis,men en person med mye "innhold :) som er interresant å lese om for andre.som mener mye,og som får folk til å ville lese mer.så fra uken skal jeg ha en gjesteblogger en gang i uken. det er jo egentlig bare å bestemme seg,og gjøre det.

lett egentlig. det er egentlig mye som kan være lett,men folk har bestemt seg for at en ting er vanskelig eller bortimot umulig,så de lar være å prøve,og jeg vil ikke være en sånn person.

brr..det er 21 grader her inne,før ville det væer behagelig,men når man er vant til at det er rundt 25-30,så virker det plutselig iskaldt.men mye lettere å sove om natten når det er litt kjøligere ! og lettere å puste. jeg håper likevel at tropevarmen kommer tilbake. hva denne dagen bringer,og hva man bestemmer seg for å gjøre,det gjenstår å se,håper dere får en koslig  dag,og takk for praten !

 

natta,men kos å sitte oppe litt lenge på en fredag :)

hei :) sitter med føttene i fotbad og har en kobber-mahogny farge i håret. føler meg så hel i dag ! tre herlige barn hjemme.beste følelsen.og alle har storkost seg på by-festen. jeg har vært hos Liens hjerterom,og fått klipt meg.det var superdeilig   ,frisyren var " ute av kontroll" nå.Og AnneCharlotte er en superflink frisør.jeg ble så fornøyd.om du leser dette,så tusen takk! så er det så gøy å skravle med deg ! ;)

god mat fikk jeg også,en helt nydelig Fredag ! og jeg var hjemme for å ta imot barna når de kom hjem,til grillmat (grillet i ovnen inne) men de spiste så godt :) ønsker dere alle en god natt,skriver mere til morgen kaffen i morgen :)

må lese litt før jeg sovner ;) forsvinne inn i bøkenes verden <3

Fin fredag til dere !

AnnaCath

Fredag og helg💚

hei ! Ikke i toppform i dag, men gleder meg veldig til å få besøk av min kjære datter! Driver å små rydder litt her, må innrømme at det trengtes😊katten Shadow sover trygt ved min side! I dag skal min ene tenåring i bursdag, og den andre er selvsagt på byfesten! Ønsker dere alle en god fredag! Så skriver jeg mer etterpå🌏

🐑🐑kom igjen å hopp da sauer ! 🌎

Selv om det er sent, så følte jeg for en ansiktsmaske🌏😊 er sliten, men det ser dere vel😀godnatt alle!

skriblerier...

ja,nå sitter jeg i sofaen min,og kjenner hvor god frisk luft det er,så deilig med litt nedbør,vind og LUFT !  Naturen trengte dette nå.trær gress og blomster trenger vann,som vi andre.Vann er vel det viktigste vi har !

min ene ten-åring har vært flink til å jobbe hardt i disse tre dagene han skulle hjelpe til hjemme. Bad og kjøkken har han vasket,kastet plasten jeg grudde meg for å kaste( hater å kaste plast) men det var heldigvis ikke så mye.noe av det kan jeg bruke til ting.han har kastet all pappen,og det var mye! han har støvsugd hos bestemor,og i dag har han polert bilen til bestefar,så han er støl i armene!

han har vært fantastisk mye til hjelp !

min andre ungdom kom opp i muntlig norsk.det blir jo ny-norsk også da.de fikk vite det i dag,og skal opp i muntlig examen i morgen.så da kan han få spørsmål om alt han har vært igjennom av dette faget  fra 8-10 klasse.tror ikke han gleder seg,men å gjøre sitt beste ,og kanskje enda litt til,så går det nok ikke så værst.må være positivt instillt,men forstår dette er vanskelig.

jeg har vært en tur innom Normal i dag som dere ser :)

hadde ikke mye å handle for,men gleder meg til ansiktsmaske i kveld,og fotbad.det var utrolig billig der.

det var en stor suksess å være på gratis konsert på by-festen,min ene ungdom fikk komme bak scenen ,det er jo kjempegøy !

mye gratis utekonserter,og det liker vi.

så man kan få utbytte av by-festen,uten å ha masse penger.skulle jo ønske at lønnen kom før by-festen da,litt sånn tradisjon at jeg kjøper meg en poncho,eller et eller annet indiansk.det er såååå mye fint i bodene :)

men får holde av litt til neste år da..snøft !

vi har vært på byfesten i så mange år på rad,jeg måtte leie barna de første årene,da de alle ville se på forskjellige ting,og jeg hadde tre barn og to armer :) men det har alltid vært koslig der ! jeg har alltid gledet meg til å tusle rundt der,se på boder,spise eksotisk mat,og titte på folkelivet ! men i år har jeg altså ikke penger nok.snille bestefar til barna gav de en liten sum,så iallefall de kan ta seg en tur,kanskje kjøpe noe god mat,eller en morsom ting fra bodene.kanskje jeg tar en tur bare for å ta noen bilder ! kanskje jeg finner loddet jeg vant 25 kroner på,bytter det ut med et nytt,og vinner penger til å dra på by-festen? må aldri slutte å tro på magi,folkens !

jeg skriver en bok,jeg har nemlig alltid ønsket å stå i noens bokhylle,den deilige drømmen om at boken blir så bra ,at mange kjøper den,så økonomien blir bedre.derfor MÅ den være bra.så jeg skriver og skriver,og ser på det etterpå,vurderer vær setning nøye,og ser om det kunne vært skrevet bedre,omformulert på en annen måte.

det er faktisk ganske mye arbeid.men det er et arbeid jeg liker.

jeg tror jeg skal klare å utgi denne boken.men ikke enda.fristen min er 26 mai 2019,men håper jo jeg får det til før.men kan ikke stress-skrive.det blir bare tull.

jeg håper dere får en fortsatt fin dag,og husk i morgen begynner helgen,deilig for familien min iallefall ! sen frokost på lørdag,og tusle litt rundt i pysjen,før vi ofte gjør forskjellige ting,og samles på ettermiddagen igjen.vet at de har planer :) og det er helt ok.

Utenfor butikken står denne karen 😀Normal 😇

Butikken Normal på strømmen storsenter😊

Butikken Normal på strømmen storsenter😃

var innom Normal i dag . Noen fnyser av «billig-butikker « men de er jammen gode å ha. Og så utrolig stort utvalg spesiellt med kremer, masker , shampoo , kurer, rensing til huden, make-up, kule skrivebøker , hår-artikler, og mye mye mye mer! Jeg anbefaler dere å ta en titt😃på andre siden av Gant-butikken! Og hyggelig betjening!

Fikk kjøpt ansiktsmaske , bomullspad, og fotbad-såpe, på Normal i dag !

Torsdag (gjesp..)

god morgen ! Har. Sovet litt dårlig i natt, og våknet kl 06, Noe som ikke er så uvanlig på en hverdag! 

Men i dag kunne jeg sove til kl 07, så jeg gjorde den «bommerten» at jeg la meg igjen. Når jeg slo opp øynene var kl nesten 08. Ingen i huset våknet før ca 08.

fryktelig følelse når alt blir stress på morningen! Men takket være god hjelp, så rakk alle det vi skulle! Tusen takk Roger! 

Dager som begynner sånn full av stress, har lett for å fortsette sånn. Så nå tar jeg en god kopp vanilje-kaffe, og prøver å få roen tilbake i kroppen! Blåser, og er litt kjøligere i dag, blir vel litt regn utover dagen ! Ha en fin torsdags morgen alle sammen!

Torsdag, og sent ute!

Da åpner byfesten, og ungdommen er klar for gratis konsert med Nico og Vinz😊

Kvelds-filmen, der jeg ble så fasinert av ideen om å bytte hjem med noen for en periode 😀😀

Ny-stelte føtter ❤️😊utrolig deilig !!

Det var mange litt «mørke» bøker der også, for de barn og unge som er litt Tim Burton fan ❤️

Elsker steder med masse bøker! Jeg elsker tilogmed lukten av bøker 😀😀

Rælingen bibliotek 😊

kjære bok-elskere! Utenfor biblioteket på rådhuset står det noen kasser med masse kjempefine romaner , barnebøker, og DVD filmer,om noen bruker det☀️Jeg kjøpte en bok med en svart katt som lignet på Shadow til lille Nora, og tre bøker til meg selv. Det koster 5 kr PR bok. Veldig mye bra bøker ! Så er det så koslig der, et ypperlig sted å sitte å skrive på boken min. Noe jeg absolutt skal begynne med !

Bøker tilsalgs på biblioteket i kommunen vår ❤️

Disse tre fantastiske bøkene kom på 15 kroner 😊

ha en riktig god morgen !

Barn og beroligende musikk og toner💤🙏🏻

mitt barnebarn på over et år  tar nå en dupp i sengen min i stua . Hun sovnet til aquarium deep relax på you tube. Nydelige rolige søvndyssende toner, og fisker som svømmer på havets bunn. Det er mye inntrykk i hverdagen, av ting å se på, og mange lyder. Så jeg VET at å sette på dette på you tube har en utrolig beroligende effekt for barn. Sitte på fanget å se, og høre på dette , gjør øyelokkene tunge, samtidig som jeg vugger henne rolig fram og tilbake, hun sovner alltid av dette når hun er i AnneCaths lille hule😊hun er så utrolig aktiv og gøyal , så denne lille duppen er bra. «Hun ligger til lading» tenker jeg💤😃 da kommer det noen regndråper ute hører jeg, ypperlig for tørste blomster ! 

onsdag :) ha en fin dag !

god morgen til dere alle ! jeg sitter i "god-stolen,og min eldste datter,og mitt barnebarn sitter i sengen min å ser på Karsten og Petra.de har jo overnattet.

veldig koslig ! min ene ungdom er på skolen,og den andre skal snart begynne å jobbe,for meg faktisk.i dag er det badet som skal vaskes,og det ene rommet han selv har ,skal være kjemperent og ryddig etter en innsats fra han :) dette er gjennom skolen da.

koser meg med kaffekoppen,og håret til alle kanter ! jeg burde virkelig klippet meg litt snart ! totalt ute av fasong.

er det bare meg,eller vokser håret mer om sommern?  ikke vet jeg, men det føles sånn.

får vel bare ta vann i det,og bare la det være,til jeg har mulighet til å komme meg til frisøren.

våknet av at det var litt kjølig i dag,huskaldt,og alle vifter var på,så det var på med ullsokker,og kose seg med varm kaffe. Nora vil gjerne at mommo skal leke litt,så da skriver jeg mere etterpå jeg :) love :)

 

Så varmt å gå ute, at jeg har med en 1,5 liter vann til å helle over håret , når det blir for varmt, om det ser rart ut, det bryr jeg meg ikke noe om egentlig 😀😀

fargene om sommern gir glede :)

god tirsdag !

sol som vanlig faktisk :) hvor ofte kan man si det i dette kalde land ?det er så sjelden at det er gøy å si :) jaja folkens,sol som vanlig :O)

jeg har gjordt det så og si klart på verandaen til å sove der,men mangler myggnettingen. skulle jo hatt etpar meter lang,og ganske bred.jeg finner det sikkert på nett.

tenk så lett det er å finne ut av ting på nett.

jeg tenker på da jeg var barn (som gamle mennesker pleier å si :) da var det ikke noe nett rundt oss.kun handlenett :) så husker jeg det å finne telefonnr, den enorme telefon-katalogen,hvor alle i Norges land sto oppført.den boken var så tjukk at den mest sannsynlig kunne brukes som en skudd-vest også .:) 

Ikke var det noen sentere å handle på heller,selv om det er praktisk å handle alt under et tak,så var det utrolig koslig å gå rundt i disse små butikkene også.

så hadde vi frøken ur da :) det er jo ikke fryktelig lenge siden hun dødehun var et menneske,og ikke en robot som vår Siri .. da kunne man ringe (var det 170 tro ?) så kunne hun fortelle deg hvor mye klokken var.man kunne bestille vekking også,tror de voksne den gang sa at det var ganske dyrt !

tenk om vi visste da,alt som kom til å bli retro,og som koster skjorta i dag.

Adidas joggedressene,eller tracksuit som det heter nå,altså både overdel og underdel,med nøyaktig samme deisgn,som koster masse i dag,de brukte vi i gym-timene.

jeg husker også Tjorven dukkene,de får du kjøpt for ca 1000 kr i dag.jeg hadde mange sånne.

det er så gøy at plutselig kommer"alt" tilbake.

ting var sikkert dyrt før også,lønningene og alt lå jo på et helt annet nivå.

men likevel,ting er kommet en smule ut av kontroll prismessig.

ønsker dere en fin tirsdag ! 

annaCath

God natt alle sammen🌏

håper dere alle får en god natts søvn. Da våkner man så mye mer uthvilt, setter kursen mot kaffen, kaldt vann i ansiktet, og følger med på at barna står opp tidsnok. Det er frisk og god luft nå 🙏🏻 Det var så deilig i går, når vi la oss, og hørte regnet trommet på taket. Noe av det mest beroligende jeg vet🌹godnatt 💤💤

Mandag-morgen,rett og slett.verken mer eller mindre :)

start dagen din med gode tanker❤️Ble et åpent avsnitt her, men har skrevet masse mere under 😀😀 så bare scroll nedover🌏

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hei :) småtrøtt med kaffekoppen ved min side ! gutta er på skolen,går mot sommerferie,og det merker  kroppene våre ! selvsagt opptatt av at gutta skal gjøre det bra til siste skoledag,det er viktig,men vi merker det alle på den måten at vi gleder oss masse til å ha sommerferie ! og at skolen fungerer litt anderledes enn før, hmmm..kaffen smakte ikke så godt uten kaffemate,men det er da kaffe.

spennende for 10 klassingene nå,de spres for alle vinder,nye mennesker å bli kjent med,nye linjer, og enormt mye mer jobbing,for ikke å snakke om fravær.holder ikke med litt feber og uggen form,for å holde senga da.

de er blitt store.de er blitt 16.bare tre år igjen å være ten-åringer. mener ikke å si at de er voksne,men de er på vei med store skritt mot voksen-verden.

alt man har lært de,ser man fruktene av da.

det blir selvsagt spennende for de som begynner på ungdomskolen også. man kommer sikkert i klasse med noien man kjenner fra før,men der blir det også nye mennesker å forholde seg til.så til høsten begynner et nytt skole-liv for veldig mange ! og for 1 klassingene,de små som kommer rett fra barnehagen,det er nok mange små som gru-gleder seg til det.så har vi de bitte-små,som mitt barnebarn,som skal begynne i barnehagen.plutselig er de ikke hjemme med mamma lenger,det er masse andre voksne og barn,man lærer mye da.og ettervært får de aller fleste bestevenner :)

det er ganske tøft den tiden der,å venne barnet sitt til å være med andre.det kan være veldig overveldende.jeg husker det som det var i går. men det går bra ! plutselig så vil de i barnehagen,de løper inn,og har nesten ikke tid til å vinke til mamma eller pappa :) stort sett så blir det sånn.

så det blir store forandringer fra de minste,til de største.

jeg håper at alle får venner,og at ingen blir mobbet,og om de blir det,så håper jeg at det blir tatt tak i med EN GANG. for det er desverre sånn også,at noen blir hakket på for den minste ting.la oss starte med gode holdninger hjemme,ikke snakke nedsettende om andre,selv om de kanskje lever på en annen måte enn oss, ser anderledes ut,har andre klær enn de det står kule navn på .som feks: calvin Klein,levis,nike ,adidas osv osv. for det sier jo ingenting om en person,enten de har navn eller ikke på klærne sine :) helt ok å ha sånne klær også,og like ok å ikke ha det.

personen under alle klærne,personens måte å være på..god snill gøyal,eller en usikker sjel. eller en som brøler og skriker,som også er en form for usikkerhet,

en måte å skape avstand på,selv om de egentlig vil ha venner..

veldig viktig å prate med barna om at vi alle er forskjellig,og at de ikke må dømme utfra de utvendige tingene,som..ja f.eks om de har navn på klærne.jeg kunne sagt merkeklær,men man hører hvor spesiellt det høres ut ,når jeg nevner at de som har navn på klærne eller ikke,det setter det mer i perspektiv.

lære å stå opp for seg selv.det er endel av de dominerende barn ungdom og voksne der ute også.og det er vondt å vanskelig å ikke klare å si : nei,det vil jeg ikke ! ikke la de overtale deg,du kjenner i magen hva som er riktig.

men det er lettere sagt enn gjordt.

veldig lurt å øve seg iallefall :) 

da ønsker jeg alle en fin mandag !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag og frisk luft ute :)

Som dere ser, så ER det lys i tunnelen 😀

☀️☀️🌏

Barbent vær dag! Da er det sommer ❤️

ha en nydelig søndag alle sammen :)

søndag:)

:) nydelig psykolog-frosk 👑😀

God natt ettervært 😀😀

En super koslig road-trip til Hamar i dag !

så er kvelden her🌏 ungdommene mine har tatt en kveldstur i det fine været, og de er strax på returen! De har vært helt utrolig flinke til å holde reglene vi har, for tiden! De er glade, og utrolig hjelpsomme i huset. Deilig ! 

satt oppe i natt.. satt ikke å bekymret meg for noe, jeg ville jo sove, men fikk ikke til.så tenkte jeg at jeg skulle slenge meg med mor-Åse på en bil-tur, og det var utrolig koslig! Så koslig å sitte i bilen å prate om alt mulig ! Mor-Åse er ikke bare min mor, hun er en av mine beste venner også. 

Av og til sitter vi på hennes veranda en sommerkveld( der er det litt kjøligere ) og tar fotbad, omgitt av stearinlys , og gøyale ting ! Den utsikten hos mor-Åse er helt fantastisk! 

Så har hun så mye kreativt og gøy der! Må ta en tur opp i morgen!  Føttene mine trenger virkelig et fotbad! Hjæælp..de er møkkete ! Sånn er det når jeg nekter å gå med sko om sommern! Går stort sett barbent med lange svalende kjoler . Det er mest behagelig , og ganske fint syntes jeg🌏

filmen jeg så på Netflix «sandstorm» var en veldig bra film. Om kvinner i et land med totalt andre skikker.

men det var definitivt sterke kvinneroller ! Med meninger , som var litt usømmelige i landsbyen de bodde i. Men ikke lett, i noe land å gå mot strømmen, det være seg kvinner eller menn! Ofte kan man gå litt utenfor det «vanlige» og enda litt lenger om du er»kunstnerisk anlagt» se litt fargerik ut, og mene endel, som er litt anderledes enn «de vanlige». Er egentlig noen vanlige? Om man går på jobben i dress og slips , litt sånn anonymt utseende, hører jeg ofte folke si» åhh så kjedelig A4 liv han eller henne må ha!! Men det er jo ikke sikkert at det er sånn! Neida 😀når de slenger av seg dressen etter arbeidstid, kan de være morsomme , kreative , interessante personer ! Man vet ikke. Må slutte med å dømme folk, ikke sant ? 

Ha en koslig kveld , sove godt folkens , og det håper jeg inderlig jeg får til også❤️🌏

En nydelig bil-tur til Hamar i dag☕️

Ha en fin lørdag !

Ut på en bil-tur i dag 🌷

En liten Road-trip i dag! Lørdag.

vært en natt med totalt fravær av søvn. Vondt i halsen, drikke mye vann, tisse, repeat..! Litt sånn tafatt, nå. Fryser litt også! Det er hva det er. Ut å kjøre bil i dag med kaffe på kanna og matpakke. Det er koslig da. Skulle egentlig vært på så mye i dag! Var det ikke i dag det var festival i Grorud dalen? Matkurs fra 5 land ? Og mye morsomt. Tror det, hadde elsket å vært med på det, men med 20 kr på konto blir det vanskelig! 

Så det blir en Road-trip i stedet. Jeg kan lage kaffen, så kanskje du tar med etpar brødskiver mor-Åse ? Hihihi.. hun baker verdens og jeg mener VERDENS beste brød ! Sitter å tenker på Oslo-tur snart. Om vi tok en påmelding-tur i sommer, kommer tilbake til det, men tanken er at alle tar med seg litt mat  og drikke til seg selv, så finner vi en grønn park ,legger utover maten vi har med på et picnick teppe, så vi alle kan forsyne oss av alt. Tenk så koslig det hadde vært! Ta med familien, og en basketball eller noe til ungdommen ! ( ikke ta med en alle sammen da 😀😀😀) alt dette koster kun togbillett for oss som ikke bor i Oslo. 

Er det noe interesse for noe slikt? 

Mail meg på: annecathrinenor@gmail.com, eller svar på siden min.  Hjelp meg å spre bloggen min, så vi kan finne på noe i sommer! Noen av oss! 

Nå tar jeg meg en flaske isvann, en halstablett, og en Paracet ?  Og resten av husstanden har det fint, om noen lurer😀🌹

Litt sånn sliten etter en varm og våken natt

😂😂

annaCath

Fine Shadow☀️💚

Fredag kveld, og begge gutta hjemme❤️

endelig fredag , og begge gutta vil være hjemme i kveld❤️ De koser seg ofte hjemme på kveldene nå, det setter jeg stor pris på!  Hjelpsomme og gode er de også!  Filmen «mumien « står på. En orntlig herlig eventyr -film! Morsom er den også. Vi har kost oss med middag, og har rundstykker til kveldskos🌷jeg ønsker dere alle en superkoslig fredags-kveld💚

Da viser det Seg at stipend er løsningen !

da Har jeg undersøkt, og fått tips av venner, om at man kan få støtte til skolepc, og muligens støtte til annet skolemateriell! 

Nå ble jeg lettet❤️

Allerede før skolestart til videregående , blir klasse-skille merkbart !

Stipend er løsningen!

ang skole-PC til videregående skole! Nå har jeg forstått at dette kan man søke om stipend til. Veldig glad for det !

Fredag morgen ❤️

fredag 8 juni :) og endelig helg !

god morgen til dere alle fredag morgen ! er litt treg i dag,men så puslet jeg jo litt i huset til 23.30 tiden.verandaen er mye renere,og stuegulv,og kjøkkengulv ble vasket.så etter noen skriblerier her,får jeg henge opp litt tøy.ikke noe hel husvask her i helgen. :)

hva  skal dere finne på ? reise bort eller være hjemme ? jeg skal iallefall være så mye ute som mulig !

vi sovner så sent pga varmen her,så vi er alle så trøtte når morningen kommer,men vi kommer oss da opp !

leter fremdeles etter sykkelen noen stjal fra sykkel-stativet bak huset vårt.greit at den bare kostet 300 kroner på aktivum,men det gjør ikke situasjonen noe bedre.rakk ikke å kjøpe sykkellås til den før den ble borte.det har vi nå,men å kjøpe en sykkel nå,har jeg ikke råd til,selv ikke på aktivum.

 

men nytter ikke å deppe over slikt.men håper å finne den da.vi gir oss ikke så lett.

 

da har jeg stgøvsugd  litt til,og tilsatt litt candy floss i håret.,så tar jeg å "farer over med litt grønnsåpevann" så det er sånn passe ok her :)

blir rotete i løpet av helgen uansett.

Herman er på skolen med feber,og bare litt stemme,de får sende han hjem om de mener det.han hadde bare litt feber,og Engelsk -tentamen er viktig å få med seg.så jeg ikke virker direkte ond,så hadde han med seg lapp om at han kunne gå hjem om han ble værre !

fra stue-vinduet mitt sitter jeg å ser på barnehage-barna leker ute ! de er så flinke i den barnehagen,og barna er ute i all slags vær. det er sundt.

jeg skjønner ikke de som sier til barna" oyy det begynner snart å regne,vi må gå inn"? hvorfor det ? barna elsker vann,og vi er jo ganske vanntette om vi ikke gaper så mye :) :) :).jeg tror også at de barna som er vant til å være ute i all slags vær,de som får lage sølekake,hoppe i vannpytter,rulle seg i sanden for den sags skyld,de får mer motstandskraft,de har et mer kreativt liv,som de vil dra med seg senere i livet.

 

her blir det både de "fastboende" ,og de store barna mine kommer vel også en tur,og mitt barnebarn,det er så koslig !

så håper jeg jo å få tatt en tur til min kjære mor-Åse <>

min datter på Jessheim skulle være der i helgen ,så ønsker deg en god og koslig helg Ella min <>

startet dagen med en brødskive,iskaldt vann,og er nå på min andre kopp kaffe. så hjalp det litt med en halstablett(sugetablett) 

i går satt jeg og så på telt,og har bestemt meg for hvilket jeg skal kjøpe.jeg hørte litt med Karianne,mine barns bonusmor,som er kreativ og flink med priser og kvalitet.

jeg så for meg flere tusen kr for et telt,men hun kunne fortelle meg om steder det er MYE rimeligere,så setter stor pris på de rådene !

og teltene var super fine. MYE telt for pengene ! 

Jeg vil nemlig ha den muligheten at vi plutselig kan finne på noe,uten planlegging til den store gullmedalje.Nå drar vi på telt-tur !

kommer til å ha en sekk,som barna kan pakke badetøy,varm joggedress,håndkle,og en sovepose,så står det klart,om det blir noen spontan-turer :O)

så håper mine skattepenger kommer i Juni.det blir nok til telt og det vi trenger,pluss et par regninger jeg har måttet utsette.

det var et år skattepengene mine kom i OKTOBER. det var skikkelig nedtur !

ellers har de alltid kommet i juni. DA kan vi kjøpe teltene :) et stort ( 6 personer) og et lite (3 personer). og det til helt overkommerlig pris.

nei,da er kaffekoppen inntatt,og jeg får ordne det som ordnes må,slik at jeg får skrevet på boken min. god weekend til dere alle <>

 

har dere noen råd om gjenbruk ? noen morsomme kreative råd,om hva vi kan lage av ting vi egentlig ville kastet?

jeg setter veldig stor pris på om dere kommenterer på siden min,og kommer med forslag !

jeg har fått litt dilla,og har ikke lyst til å kjøpe mat med plast rundt,noe får man kjøpt,men du store min tid,så mye som er pakket inn i mye plast ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

weekend,sol,gleder meg til å skrive på boken min,ute et eller annet sted,og kos med barn og barnebarn <3

frasene vi alle kommer med ,overtro,venner,og om alt og ingenting :)

sitter å tenker på alle frasene vi mennesker daglig kommer med,jeg tenker man møter noen man ikke kjenner så veldig godt,på butikken foreksempel..så..hvordan går det med deg? spør gjern de eller vi..og nesten uten unntak opplever vi at svaret blir noe sånt som : kjempefint,det går kjempefint med meg,og med deg ? jo takk,går veldig bra.

og sånn skal det vel være? eller hva ?

om man feks ikke har det bra,passer det jo ikke så bra å stå i butikken  å fortelle om ting man evnt sliter veldig med,enten det er sykdom,økonomi,eller vanskelige utfordringer i livet.

det skjer jo også innimellom at  man støter på personer man faktisk ikke liker,og da er disse frasene faktisk veldig gode å ha.man spør,og svarer,men er kanskje ikke egentlig så veldig interessert?

noe annet er å ha de gode vennene,og familie man kan snakke med om det meste,på en kopp kaffe,da er det godt å få ut hva man ønsker å dele <>

om løst og fast.

man føler seg så mye bedre med venner rundt seg !

jeg har nok tatt opp dette med gode venner mye i det siste,for når barna var yngre,var jeg stort sett bare med de.og jeg elsket det ! vi gjorde så mye gøy sammen !

plutselig er barna mere selvstendig,og jeg opplever at jeg faktisk har litt fritid :O)

nesten så jeg hadde glemt det ! så det var en fin følelse å ha funnet gode venner å være med <>

men vært sekund med barna har vært verdt det.fra de var født til nå.og selvsagt framover.

jeg husker den tiden jeg bodde med mamma,broren min,og pappa,

nå i juni skal vi være sammen igjen noen dager.jeg ,broren min,og mamma.

har det noen gang bare vært oss sammen siden vi var barn/ungdom å bodde hjemme? jeg tror ikke det.

så det ser jeg utrolig mye fram til ! det blir helt utrolig koslig ! (bank i bordet) 

det er skikkelig teit,men hvis jeg sier høyt at jeg gleder meg til noe,så føler jeg at det ikke blir noe av.rart ikke sant ? men jeg kan si " jeg ser fram til..."

vi har alle noen spesielle "ting" som vi føler er litt rart tror jeg.litt sånne tvangstanker..jeg vet flere som hadde den følelsen som barn.hvis de feks ikke rakk fram til en lyktestolpe før bilen som kom hadde kjørt forbi,så kom det til å skje noe fælt !

slik er d heldigvis ikke lenger,kvitt alt sånt.men litt overtroisk er jeg enda,men ikke på en vanskelig måte.bare litt sånn som at man ikke skal slå opp en paraply inne,fordi det er et dårlig tegn.andre kan ha den følelsen av at man ikke skal tråkke på kumlokk,måle føtter eller hender..det finnes et hav å ta av ang slike overtroiske ting.

ja nå har jeg fått redd opp sengen/sofaen,gutta har ordnet seg taco rester fra i går,som tydeligvis smakte like godt i dag :)

og jeg sitter her å har kaffeselskap med meg og dere som leser dette :O)

og jeg har ingen rød trå, bare skriver om dagligdagse ting,og hopper fra det ene samtale-evne til det andre.

har fyllt opp kjøleskapet med ca 10 liter vann i brusflasker,da blir det så ekstremt kaldt og godt.gjør det vær morgen når det er så varmt.og brødposer med litt vann i, i frysern,slik at jeg kan hamre på det når det har blitt til is,da blir isbitene store,og noen litt sånn slush-aktig :O)

har fått ned feberen med en paracet,og masse kaldt vann.

så er litt bedre,selv om jeg svelger piggtrå,føles det som.

kos dere vidre i dag <3  er="" her="" jeg,om="" dere="" vil="" prate="" om="" noe="">

 

Kos dere, ikke ta ALLE bekymringer på forskudd, det kommer det ikke noe godt ut av ❤️

bildene av blomster-menneskene er hentet fra en barnebok :)

annaCath

Juni 2018

Hei ☕️ Jeg har laget en ny side på bloggen vær dag. Det blir litt mye med 365 sider i året, så fra i dag lager jeg PR måned. Altså juni 2018, kommer alle innleggene i juni til å ligge under☕️Se hvordan det fungerer!

Jeg har vært oppe tidlig i dag, men føler meg elendig i dag, med feber og vondt i halsen , og så sliten at jeg føler at klokka er 3 på natten. Må lage noe sitron drikke, og ta en Paracet , og håpe at jeg blir bedre snart! Jeg får prøve å skrive mer etterpå, ville bare ønske dere en fin dag☀️

Da ble det å ta en helt rolig dag!