Godnatt ❤️

jeg undres over alt dette som er grått ! nå blir jeg sannsynligvis upopulær :O)

hva er det med at alle hus skal være grå ? før var disse 4-mannsboligene røde gule grønne og glade.når de skulle male de,kunne vær 4-mannsbolig velge mellom 4 grå nyanser..jeg syntes det er så trist ! men det er meg da ! jeg har også sett de nydelige røde låvene,blir malt grå.håper farger blir hipt igjen..da blir male-butikkene rike :O)  bare et lite utbrudd,så lei grått !

glede !

blir kvelden snart jo.min ene ungdom gjør som vanlig lekser,den andre har feber i varmen,og røde varme kinn.kjenner det stikker i halsen selv,sikkert litt sånn følelse av å ha en maurfamilie masjerende i halsen. :)

alikevel er livet veldig godt.har det som plommen i egget med familien min <>

i går satt vi å snakket om ånder til vi skulle legge oss.de ville ha noen spennende historier,og det fikk de :O)

vi manglet bare leir-bålet for å si det sånn.

altså det høres vel ut som det alltid er harmoni i familien :O) det er selvsagt ikke det.heldigvis krangler her også,sundt innimellom det,renser opp som torden på en varm dag.Men stort sett er det vidunderlig herlig atmosfære her.jeg er den voksne her,så jeg bestemmer,og her inne skal det være godt å være. trygt og godt,ingen skal gå på nåler i mitt hus.og kjærligheten til hverandre er bærebjelken. jeg har endelig fått det sånn jeg vil ha det.jeg har et godt liv.

ja jeg er syk,og masse smerter og litt uviss diagnose på kroppen,men jeg mener i sjelen,i hjerte,med de menneskene jeg har rundt meg.

kloke oppegående mennesker,man kan diskutere,fundere,finne løsninger med,le med,lære av,lære bort til,mennesker av mitt slag.som jeg er 100 prosent meg selv med. tross min alder på 53,som jeg er veldig fornøyd med,har jeg aldri hatt så mange planer i livet som nå.planer jeg vet kan gjennomføres,og jeg bare gleder meg til resten av livet.

roen jeg endelig har i kroppen,får meg til å handle på en måte jeg finner riktig,og nei..jeg lar meg ikke vippe av pinnen.

livet mitt som yngre,syntes jeg var mer masete,tankene mer usikre, Føler meg virkelig i den delen av livet jeg har likt best.(hvis man ser bortsett fra økonomi,at jeg skulle vært hos tannlegen,og en del andre økonomiske bekymringer) så er jeg i mitt indre på mitt beste.

det er jeg takknemlig for.

ha en fin kveld da !

 

Når sola bryter igjennom, de store flotte trærne ❤️ Love IT !!

Det er ikke lagt inn noen video

Fjerdingby kirke 🙏🏻😇

På Kirkegården ❤️

tirsdag,vært tidlig på løvenstad,kirkegården prøvd stemmen min på you tube ,og nå skriblerier :)

hei alle sammen.i dag tok jeg  bussen til Løvenstad for å være litt ute med barnebarnet mitt.vi husket og kost oss ca en times tid,kjempekoslig å være ute å leke litt på morningen :)

jeg filmen også på you tube for å høre hvordan det var å gå,handle,filme og prate samtidig :O)

det var ikke så lett,men det jeg lærte av den video-snutten var at jeg ikke må puste og pese så fælt når jeg går og prater. eneste måten å finne ut hva jeg gjør feil på ,er jo faktisk å øve meg,og høre hva som ble feil,slik at jeg kan gjøre det bedre neste gang.

øve- videoen min er på you tube under anneCathrine Nørbech. som sagt den høylytte pustingen og pesingen skal absolutt ikke være med neste gang !

ja i dag er min ene ten-åring på myrdammen å padler i kano sammen med klassen sin.

godt de får et avbrekk i en periode med ekstremt mye  skolearbeid .og en kano-tur med venner i vakre omgivelser på Myrdammen må jo være toppers :)

Den andre ten-åringen min ligger med feber,og har mistet stemmen.men han kommer seg nok fort.

ja i morgen er det Onsdag, hvis du ikke skal noe spesiellt nevte jeg jo i går at det er åpent her fra ca kl 10.til ca kl 13.

er noen av vennene mine hjemme,og har lyst på en prat og en kopp kaffe eller te,så vær så snill,og ta en tur da :) så jeg håper at det ringer på døren min i morgen,så vi får skravlet litt :)

nå får jeg henge opp tøy,slenge på en maskin til,og fortsette på boken min.

de dypere tankene får jeg heller komme med senere i dag !