Beste stedet å senke skuldrene 🌹

Nyter en sval sommerkveld 🌹

Sommerkos på mor-Åses plads❤️

GRATIS til en av mine lesere!☀️❤️

Fargen PLUM 🌏

jeg er så glad dere leser bloggen min! Tusen takk🙏🏻

Jeg ønsker å gi bort denne hårfargen til den første som vil ha den🌹må jo ikke farge hele håret, freshe det opp med en stripe eller to ? 

Litt forandring til ferien? Ta kontakt på denne Mail adressen om du vil ha den❤️ Send meg navn og adresse, så kanskje den blir din!

annecathrinenor@gmail.com. ☀️☕️

Jeg ble kjempefornøyd med fargen Coral Red. Brukte bare en liten «dert»😀

Sommerferie snart🙏🏻☀️

☀️ 

"Snart sommer og ferietid. Nå delest det rundt at en skal synes synd på alle som ikke har råd til å reise på ferie med ungene sine. Er det ikke bedre å dele rundt at det er helt greit å ikke reise på ferie, men heller ha kvalitetstid sammen hjemme? 

Alle må ikke reise rundt og stå i kø med trøtte unger og irriterte foreldre i en eller annen opplevingspark med flere 1000 andre av samme sort. Bli hjemme eller besøk familie og venner. Gå på stranda. Plukk bær. Spill spill. Hva som helst som man ikke har mulighet til elles. Slå opp telt i stua, på verandaen, i hagen eller bare ligg under åpen himmel på plattingen, verandaen eller på stranda med den dyna eller soveposen som man har!! 

En er nemlig ikke fattig selv om en ikke reiser på ferie! Del rundt!! Det var dagens utblåsing.." 

(Har kopiert denne, og er så enig)

 

Det har lite med penger å gjøre om man er "rik" eller "fattig", fyll feriene med gode og morsomme opplevelser, en tur i nærmiljøet med "fantasibrillene" på, fiske krabber, piknik i hagen, eller naboens hage, hjemmespa, kortspill, fargelegging  +++ Kun fantasien som setter grenser :D

 

Husk at det ofte er vi voksne som setter forventningene til hva som er en "bra" ferie og det en familie syns er en helt SUPER ferie, kan være utenkelig for en annen ;) 

 

Nyt sommeren, fridagene og været sånn som DU/DERE ønsker om det er i telt under spisebordet, i hagen, hytte ved sjøen, campingvogn, bilferie, syden, hos familie og venner eller noe annet som passer dere. <>

Coral red er i håret nå❤️Kjøpt på dragens hule! Hvis man har blondt hår, kan man bruke alle fargene der, og de er ute av håret igjen etter 3-4 hårvasker😃

Fra mitt kjøkken vindu i dag tidlig😍 vakkert her☀️☀️☀️

Mandag 4 juni <3

Fra mitt kjøkkenvindu i dag morges❤️Solen ble nesten som en engel fra denne vinkelen

god morgen !

da er en ny uke igang ! tiden bare raser av gårde syntes jeg.Gutta er avgårde på skolen,etter en kopp vaniljekaffe.

de glemte å ta med seg søpla..noen daglige plikter bør man jo ha. vi bor jo her alle sammen,og søpla er guttas ansvar.pluss å hjelpe uten protester når jeg ber de hjelpe meg med noe. og det gjør de heldigvis. stort sett. og hente tøy i vaskekjellern.

og jeg vil ikke bli møtt av en vask full av hår,tannkrem,og ekkelt spytt.æsj..de må skylde vasken etter seg,ikke slenge håndklær på gulvet etc.men dette er jo ikke plikter da,bare noe faktisk alle må gjøre :)

den tiden mamma løp etter å ryddet for vær minste ting er en saga blott :))

sitter å tenker på en bok/eller er det serie?) som heter Tirsdags-damene.jeg har ikke lest boken engang,men fikk meg til å finne en dag hvor jeg har åpent hus for vennene mine som vil komme å drikke kaffe,eller te,og prate litt,og le masse,eller bare være sammen :)

kjøpe like bandana til oss,og være skravlegjengen,med positiv innstilling.

jeg vet jeg avogtil drar den litt langt, det hadde jo holdt med en kopp kaffe,men med like bandana hadde vært hysterisk :)

så jeg skal finne en dag..(dere kan komme andre dager også da,men kult å holde av en dag )

siden det nærmer seg ferie,så blir det til høsten,og før skoleslutt ! onsdag kaffe hos annaCath fra kl  10-12.30.   bare å komme på onsdag,mine venner ! da blir det ingen bandana :) hahaha..men jeg skal altså kjøpe det til oss !

kaffe,vaniljekaffe,iskaffe,rett og slett kaffe ! et avbrekk fra hverdagen.

jeg håper dagen er god mot dere alle,vær bestemt,vær deg selv,og husk du er verdifull .AKKURAT sånn du er !

og  jeg mener det.

 

Ypperlig forslag til en kaffe-gjeng eller burde den vært kaffe-farget ? Hahahaha😂😂😂