Musikken med lyder det er forsket på, er de mest beroligende lyder i verden . Lukk øynene og føl deg vektløs og rolig❤️

Godnatt til dere alle sammen❤️🌏

skal prøve å sove litt i varmen☀️🌏 min ene sønn sitter fortsatt med innleveringer til skolen. Jeg har tro på barna. Alle sammen !  Tror det blir godt med sommerferie for de fleste nå!  Og ikke minst få vite hvilken skole min ene ungdom kommer inn på.

barna mine vil til syden, men det har vi ikke  midler til i år. Hvis vi alle er flinke til å spare i en felles «sparegris» et år , så får vi  knuse den i mai 2019, å se hva vi har klart å spare. Og hvor langt vi kommer 😊 vi skal uansett  finne på ting i ferien, og nyte den til fulle🌷man kan ha en fin ferie i Norge også, og jeg har noen ideer , men  må prøve å se om jeg får det til først. Hjemme-ferier kan være morsomme også. Det blir hva man gjør det til selv. Bruke kreativiteten sin, og gjøre  det beste ut av situasjonen.

og tenk om boken min blir utgitt? Mye kan forandre seg på et år. Både på godt og vondt. 

Det er sånn livet er..dyrebart, til tider utfordrende, og spennende, og mye annet. Det som er sikkert , er at livet er akkurat her og nå . Godnatt 🌏

True story 🌷

😄😄😄

ekte venner drar hverandre opp :)

vennskap..en av livets største gleder og gaver <3

en fin helg !

hei igjen :) i dag blir en skrive-dag,må ha unnagjordt noen tusen ord på boken min,behøver ikke tenke så mye,alt kommer klart og rett ut.

helgen har vært veldig fin ! det å se Herman,Ella,og Leon sitte sammen i dag,var så godt å se ! viktig med søsken-kontakt !

ellers har jeg ikke vært på Fjerdingby-festivalen som planlagt.Jeg hadde Nora mitt barnebarn på overnatting fra lørdag til søndag.Det var kjempekoslig !

og helgen er ikke over enda.Herman dro som vanlig til myrdammen med venner,han har fått skikkeligg med muskler etter all den syklingen,og svømmingen.Noe han syntes er svært så bra :)

Leon hadde jeg hjemme i hele går kveld,kjempekoslig ! og Ella og jeg har selvsagt kost oss med serien vår på Netflix,pratet sammen,hun har vært på den nye Starbucks på storsenteret,og hun har sovet hos trivelige Ada,som har en så hyggelig mamma.

godt med telefonkontakt med en voksen,om barna skal sove borte.ikke bare godt, men veldig viktig !

så jeg er sikker på at alle er fornøyd med helgen !

ny uke i morgen <3 den="" 5="" juni="" skal="" min="" ene="" sønn="" på="" myrdammen="" med="" skolen="" !="" deilig="" at="" de="" finner="" på="" litt="" morsomme="" ting="" før="" ferien.="" de="" skal="" padle="" med="" kano="">

myggnettingen min holder hva den lovet,og ingen mygg har sluppet gjennom :)   " YOU SHALL NOT PASS !! hehe..

myggnetting til veranda-dør var utsolgt..noen som vet hvor de har det ?

det er mye utsolgt nå av vifter, og myggnettinger ! man får passe på å kjøpe vifter om vinteren, da er de sikkert billigere også .

men man har lett for å glemme hvor varmt det kan bli om sommeren,når det er vinter da. og denne tiden med varme over lang tid,ja det ville vel ingen trodd.

vi er ikke bortskjemte med lange sommere i dette fagre land !

må få unna litt klesvask,på verandaen nå viser det....36 grader,så det tørker på null komma niks.det er i sola ,jeg har sola fra tidlig morgen til sene kvelden,og det er jeg utrolig glad for !

blir bare litt "prat" om de dagligdagse tingene i dag ! annaCath er sååå trøtt,takket være Shadows bøllete oppførsel i natt ! nå ligger han og sover så "uskyldig" i skyggen.Rambo ligger rett ut han også.

passer på så begge får friskt vann etpar ganger daglig ! og mye grønnsaker til Rambo.

Shadow får tørrfor om dagene nå.Da drikker han mye mer.har funnet en type han syntes smaker helt fortreffelig :)

er så glad i dyra mine ! og ønsker meg et dyr eller to til ! så koslig å stelle med de :)

sitter med vifta foran meg,og en flaske med vann,nytter ikke å stresse nå ! 

jeg syntes jeg har blitt flink til å slutte å stresse.Det kommer det ingenting godt ut av.snarere tvert i mot.folk blir syke om de stresser for mye ! 

syntes jeg har kommet til de målene,jeg hadde satt meg i livet,for hvordan jeg skal ha det godt med meg selv.

jeg er trygg på meg selv,null problem i å si hva jeg mener,prøver å gjøre gode ting for andre,ikke dømme etter rykter( det har jeg heller aldri gjordt,med hånden på hjerte,bibel og Norske lover :O)

takler utfordringer på en rolig måte,så godt det er mulig.om andre prater nedsettende om meg,eller sprer tullete rykter,er jeg der at jeg ikke tar det innover meg.da slike ting ikke sier noe om meg,men om de som evnt finner på noe ondsinnet.

jeg håper de lærer seg å leve med et godt hjerte også ! for det må jo føles meningslløst å finne på ting,og håpe at andre tror på de. totalt meningsløst.

jeg er så glad i de vennene jeg har funnet,å valgt å omgås.som jeg vet er EKTE venner.det føles så utrolig godt ! 

nå får jeg hente tøyet i vaskekjelleren,og takk for "praten"

 

                                                                <3  annacath =""><>

 

 

vann-lilje :)

Kos dere ! ❤️❤️❤️

AnnaCath

Åhhh en skattekiste !🏝😍😍

Søndag❤️

hei ☀️ Ble ikke noe blogging i går kveld, dette blir bare et lite innlegg siden mitt barnebarn tar seg en dupp ☀️Atter en solfylt dag !  Jeg har vært våken siden kl 3, og sovnet igjen fra kl 5-7, så føles som jeg har sandpapir på øya😀

og det er ikke mitt barnebarn sin skyld ! Hun sov som en liten engel hele natten hun. Men den katten, drev å ertet disse fæle store fuglene på verandaen , og det bråkte aldeles forferdelig! Jeg opp og jagde Shadow inn, så var d på igjen! Og raptuser inne! 

Helt klart sjalu fordi det var en annen som lå ved min side ! Den katten er eie-syk, og han syntes helt klart at det skal være han og meg som bestevenner hele livet😂😂😂

merkelig katt, som jeg er veldig glad i. Men som i går fikk meg nesten til å sprekke av irritasjon 😳. Nå tenkte jeg å varme litt rundstykker å koke noen egg! 

Så skriver jeg et lenger innlegg senere i dag! 

Kos dere! No drama, husk Karma ❤️