Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Velkommen Juni 🏝☕️☀️😀

☕️☕️kaffe☕️☕️🌏

Vanilje-kaffen ❤️

lørdag morgen <3

god lørdag,alle sammen !

sitter å venter på at kaffen skal bli ferdig.kl er 09.45,men det er ganske stille i huset enda. Nordmenn begynner å legge til seg sydlige fakter,etter som varmen har holdt seg så stabilt.

syntes iallefall jeg ser litt mindre stress enn før :) hører litt mer musikk på verandaene om kveldene,unge og gamle stemmer ler mere,

folk har besøk i hagen,er lenger ute,

så deilig å se !

et stooort glass med vanilje-kaffe skal inntas med nyytelse !

jeg sitter å tenker på alt som har kommet på strømmen nå.senteret  altså. den fine Starbucks har åpnet,og jeg må innrømme at de har gjordt den unik,og utrolig koslig.selv om jeg ikke har sittet der enda.jeg må prate litt med de.

og hva med Joe & The Juice?  vil de merke stor forskjell tro?

håper det er marked for alle !  sistnevnte har også et orginalt konsept,men hjemmekoslige sittegrupper,tapeter med bøker på,et sted som er perfekt for meg å sitte å skrive på.blir spennende å se !

cafeer har samlet folk i uminnelige tider.

vi har en på Fjerdngby også. Anitas cafe.veldig koslig der,og den blir heldigvis flittig brukt. et herlig samlingsted.man behøver altså ikke dra til Lillestrøm eller Strømmen mer,for å ta seg en Cafe-tur.

det bor mange i Rælingen nå,så et Cafe tilbud trengte vi.

Cafe ble betegnet som en sosial møteplass, et  sted mellom 

Restaurant og bar. de ble veldig populære i Europa i 1600-tallet.nettopp ved å introduksjon av kaffe.

kaffeplanten ble en av mange nytteplanter,som ble hjembragt til Europa etter oppdagelsen av Amerika i 1492,kan Wikipedia opplyse meg om.

det kan også leses på Wikipedia at det aller første kaffehus åpnes i Konstantinopel i 1555 faktisk !av to syrere. som igjen hadde gjordt bekjentskap med kaffe og kaffehus i Egypt.

kaffe ble på en måte et annet nytelsesmiddel enn alkohol,som virket på intelligensen.man ble mer våken og opplagt vil jeg tro de mente med det :)

og der kjenner vi oss litt igjen tror jeg.Når vekkerklokken ringer,og vi sløver rundt på morningen,målrettet mot kaffe-maskinen,pulverkaffen,eller trakterkaffen,og kjenner at vi kvikner til,og blir mer våkne.

Kaffe er utrolig sosialt også.

kommer du bort på en kaffe ? de fleste har kaffe,behøver ikke noe til, og er en ypperlig måte å treffes på,sitte å skravle,være i møter,på kurs..ja kaffe...hva skulle vi gjordt uten den ?

det ble morgen-blogging om kaffe i dag :)

nå er det vel på tide å lage litt frokost til barna.en av mine ungdom har syklet til strømmen med en venn,men det er fler her som sikkert vil ha mat strax :O)

ha en nydelig dag alle sammen !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

annaCath

kaffe,lurer på hvor mange kopper som drikkes daglig i Norge..