Kvelden 27 mai..

jeg fyller på siden utover dagen, så alt jeg skriver, legger ut, kommer øverst på samme dato, dagen og kvelden gjennom ❤️ 21.15 var ungdommen hjemme fra bade-tur, og de har stor-kost seg i helgen🌹blir etpar overnattingsbesøk i natt også, kjempekoselig ! 

Da er de ekstra flinke til å stå opp om morgnen !  Da har jeg levert tøyet, og jeg håper noen får stor glede av de! 

Gutta ordner sekker , spiser, og vet de skal opp senest kl 07 i morgen. Det hender de kan drøye til 7.30, om de ikke skal dusje. Silje har vært i stallen , og vasker håret, en slags krim-serie går på TV.

når alle har gått på skolen i morgen, får jeg ta morgen-rotet, henge opp tøy, og prøve å få noe kreativt ut av dagen! Jeg har et par temaer, jeg jobber med, ang intervju av mennesker som kan endel av aktuelle ting , som jeg gjerne vil dele med dere.

det krever litt for-arbeide!  Ha en knakandes god uke !

Kjærlighet er like mye verdt ❤️Det vakreste på jord !

Lue formet som skjerf , laget i tynt stoff☀️

Skjerf på hodet er både lekkert og praktisk i varmen❤️Jeg og min eldste datter☀️

annaCath

Glede!! ☀️☀️🙏🏻

søndag 18 mai 2018

god søndag folkens :)

sitter med kaffekoppen,men tidlig ble det ikke.hehehe..er så fornuftig om kvelden,og sier: ja i morgen-timene,skal jeg sitte tidlig oppe med hanen,og blogge,men så sovnet jeg igjen da :O)

lov det i helgen !

"man skal være grei og snill,og forøvrig kan man gjøre som man vil" som Thorbjørn Egner sang ,og det er jeg heelt enig i !

helger er så innmari godt sammen med barna mine!

og i natt satt jeg oppe en lang stund å laget meg en egen you tube kanal :O) hihi..aldri hatt før,men man må jo henge med i tiden,og forsøke så godt man kan,jeg trenger den til blogging,må være aktiv der også vet dere !

så beklager om det blir litt rare ting på den kanalen,jeg må jo lære meg det først,og jeg tar dere med på prosessen det tar:O)

om dere ler godt,så er det en ære :O) hahaha..å vise at man er menneskelig ,gjøre feil,prøve igjen..opp til flere ganger,det kan jo innimellom få både latterlige og kleine resultater.men jeg tar meg selv ikke så høytidelig på sånne ting :O)

nå skal jeg og min kjære på kirkegården,vi har noen graver vi skal besøke,vanne etc.og hold dere fast,jeg tar med meg kaffe,så jeg kan sette meg ned å kose meg i sola på kirkegården.

må da være den vakreste kirkegården i Norges land :)

ble litt sent her i går kveld/natt.

ungdommer med overnattingsbesøk er noe av det kosligste jeg vet !

særlig når jeg hadde masse godt etter bursdagen min å by på.

ute å badet var de også !

det er ikke bare grusomt og farlig å være ungdom i dag,glem aldri å se hvordan de koser seg i vårt selskap,med venner også.

nå skal jeg ut en tur :) 

you tube kanalen min heter:www.annacath.com søk på :AnneCathrine Nørbech😊

ops ops har ikke lagt ut noe der ennå :O)

 

 

ha en fin søndag !

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.