Da er det kvelden❤️

har hatt en nydelig dag jeg❤️Og vet dere, jeg fikk akkurat nok penger til å kjøpe den lille PC n som jeg ønsket meg. Den kostet 2490, og da hadde jeg 200 kroner igjen!  Jeg gleder meg så mye til den kommer, jeg kan bruke så mye tid som mulig til å skrive. 

Jeg har fått pakket 5 poser med pene klær, luer, skjerf , pledd, som jeg skal levere i containeren i morgen. Om dere har noe dere ikke bruker, som er pent, og praktisk , så kan det godt leveres hos meg, så frakter jeg det til containeren, som igjen frakter det til India❤️

Jeg satt igang en innsamling på Facebook til hjelpeorganisasjonen for ALS. En fryktelig sykdom. Det er selvsagt frivillig å gi🙏🏻

Jeg skal bidra litt når det kommer inn litt på kontoen min. 

Dette er første året jeg bruker så mye penger på meg selv, som jeg gjorde på PC .

det stakk litt i hjertet mitt, men jeg VET at jeg kommer til å bruke den vær eneste dag! 

Jeg har hatt en nydelig bursdags-helg! Gleder meg til å feire den med deg også Ella ❤️ Det kommer nye skriblerier i morgen folkens! En rolig søndag er perfekt å sitte å skrive på! Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld ❤️

932 har besøkt min side! 1000 takk !

Gleder meg til å runde  tusen besøkende! Skal skaffe meg egen you tube kanal også, så jeg får intervjuet mennesker,  og  få litt action!!

En glad AnnaCath på sin 53 års dag😀

53 år i dag !

Takk min kjære !

26 mai 2018 og annaCath blir 53 år :) hvordan føles det :???

Love❤️❤️❤️

hei alle sammen :)

ja i dag skriver jeg med store bokstaver,fordi jeg har bursdag,og kan egentlig gjøre hva jeg vil,som ikke koster masse penger, og en av de tingene er å skrive med store bokstaver ..hahahaha :O) skikkelig gæærn ikke sant ??

jeg har noe som er så utrolig mye mer verdifullt enn penger ! jeg har de snilleste beste menneskene rundt meg,og det kunne man ikke kjøpt for alle pengene i hele verden !

jeg kommer til å skrive mere etterpå,for denne varme gode dagen skal jeg nyte !

jeg nyter å skrive også,og når jeg ser at det blir fler og fler som leser siden min.min blogg,da blir jeg så glad så jeg kan hyyyyle av glede !

så tusen takk alle sammen ..

jeg skal litt etter litt gjøre denne bloggen til noe helt for seg selv,jeg har så mange planer !

ha en kjempefin dag !

og det føles helt nydelig å bli 53 år !

jeg håper det blir et år med mye gleder også !

Hvis du ser dette mor-Åse, så vit at du betyr hele verden for meg❤️