On The Road ❤️ Vakkert !

Ut på tur😊

Nyter solen, lader batteriene ☀️☀️

sommer og glede ...:)

Litt feil på siden min! Skal forsøke å rette opp i kveld! Beklager🙏🏻

siden er under konstruksjon. Beklager rotet☀️

Litt om mye akkurat nå ❤️

Søndag, og ønsker meg PC 💚

Søndag og frokost

hei ❤️Ja det er søndag, en rolig varm morgen! Kaffekopp, frokost, og mobilen min! Det er ikke superlett å blogge på en mobil, selv om mobilen min har stor skjerm og er superfancy! Så en liten PC , er mitt ønske for sommeren. Såpass at den får plass i veska. Eller kan bæres som en lett , og IKKE stor veske, med lang batteri-tid. Mitt formål med den PC jeg ønsker meg er bokskriving , blogg-skriving, bilde-deling, og et lett redigeringsprogram (eller ikke) vet noen om et rimelig og godt alternativ, vil jeg gjerne vite det😊helgen har vært sosial og fin! Sønner, mor-Åse, barnebarn, datter, og nabo-damene hos mor-Åse❤️Har savnet en datter noe veldig, men hun har vært opptatt på annet hold, med pappan sin og fam der, og vet hun har hatt det superdupergøy! Og det gleder jeg meg veldig over🌹

livet...

det forandrer seg så fort! Når mine eldste var små, var det helt vanlig at vi mammaene satt ute med barna, haddd med mat og drikke på plenen, satt på teppet å skravlet, gav barna penger til is innimellom.. herregud jeg savner den Løvenstad og Blystadlia perioden ☀️Mye rykter om Blystadlia, men har så gode minner derfra med mine eldste! Deres venner, og mammaer, og ungdommene i blystadlia var fantastiske! Og hjalp til om våre yngre barn hadde slått seg , falt osv . Alle steder i Norges land , tror jeg man kan finne dårlige miljøer. I blystadlia også. Men de som setter seg på sin høye hest, og rakker ned på steder, som om det BARE er elendighet der, så anbefaler jeg dere å se dere om i deres eget miljø. Har dere ungdom? Barn ? De som har det, vet at de må passes på, uansett hvor du bor. 

2018...

samfunnet har blitt kaldt, barn fra 8-18 (sikkert oppover også) skyter, robber, mobber, klespress , kropps-press, best på skolen, etc det er mer enn fælt!!

men innimellom... kan dere se alt det gode ungdom og barn gjør også? De som støtter hverandre , de som diskuterer med sin mor og far,  og etter etpar dager , kommer å sier: du har rett, jeg skal konsentrere meg om skole, og ikke velge feil vei. 

når man er syk , og prøver å skjule det, så kommer nabogutten på 13 med blomster, mine barn kommer med kaldt vann, og henter klesvasken. Husk mine venner: TA ALLTID EN UNGDOM, ELLER ET BARN PÅ FERSK GJERNING I Å GJØRE EN GOD GJERNING VÆR DAG !!

                                 💚

 

det er mye ungdom blir utsatt for. Kommer dette presset bare fra andre ungdom? Hva tror dere??

det gjør nok kke det! Verden har blitt så «Elite-fokusert» alt må være best! Det er så trist!

kjære foreldre! Vær tilstede i barnas liv! Alle vi foreldre kan også gjøre feil ! « Elite-foreldre» finnes ikke. Bare prøv å bruk det sunne « bonde-vettet», samarbeid,gi hverandre beskjed om du  vet hva som skjer ang noe viktig ! 

Det er vondt å bli utelukket som foreldre! 

vi må aldri gi opp barna våre. Er du usikker ang grenser? Gi heller mer grenser, enn mindre. 

Gi alltid MER kjærlighet, enn for lite! 

Kjemp for barnet ditt. Elsk barnet ditt, og tilslutt: glem ALDRI at du selv har vært ung😀

hvordan man får slutt på disse gjengene som skyter, robber etc?

la oss prate om det! Ikke lat som d ikke er der, vi gir ikke opp framtiden, gjør vi vel?

 

Livet er tøft, men vi er tøffere🌹

nei jeg er ikke naiv...men ivrig på framtiden !

god søndag!

 

Mye press på ungdom i 2018. Prat sammen !

Sun-day ☀️☀️☀️

Family- betyr alt!

Diverse bilder😀

Godnatt❤️

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.
Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.
Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.
Annacath

har vært på koslig besøk hos Liens hjerterom❤️Kaffe og kaker🌹og jammen fant jeg en murstein som jeg puttet i veska, den var så fin å ha te-lys på!

nå skal jeg, Leon , og Herman kose oss med sen middag ! Laks på menyen! Har blitt mange små innlegg i det siste, skal skjerpe meg, og sette meg ned i morgen tidlig, så dere får litt mer å lese på 😊tusen takk til dere som leser bloggen min mens den blir til❤️

Hørt utrykket murstein i veska ? Hadde det ute❤️Ville ha den med inn å ha te-lys på🌷

De koslige Glimmerfruene🌹

når jeg kom opp til mor-Åse , satt de blide og gode Glimmerfruene ute , og jeg fikk både kake og kaffe, og masse artig og hyggelig prat🌹mor-Åse er som dere sikkert har skjønt min nydelige og hjelpsomme mor, de bor på et aldeles nydelig sted, og har mange gode naboer som møtes til kaffe, og tar litt vare på hverandre om det trengs☀️Dette er flotte voksne damer, som har masse humor, og fine tanker ! Det var en superkoslig stund! Skravlende i sola rundt ute-bordet, så godt å sitte sånn sammen , skravle og le🌷dere har virkelig en fantastisk atmosfære rundt dere!

AnnaCath🌷

Ble møtt av de vidunderlige Glimmerfruene🌹

Sommeren eksploderte!☀️🙏🏻

nydelig tur opp til mor-Åse🙏🏻For et vær!☀️

Er i farta mor-Åse 🌷

Simsalabim!! Ryddig nok☀️☀️☀️

Innholdet i annacaths lille hule🌏

Her bor vi 😀

her bor jeg og barna, og vi har ofte besøk av mine store barn også, og mitt barnebarn , og barnas venner. 

jeg har alltid hatt et hjem der andre barn har vært mye, kakao, en mat-bit, overnattinger, og film-kvelder . 

Klart jeg innimellom har vært oppgitt over rotet, men menneskene her, har blitt prioritert framfor rydding, og siden jeg er en del syk, så blir det litt sånn periode-rydding

 

klesvask og oppvask og matlaging er jo noe jeg gjør en del av i løpet av dagen. Ting man MÅ. 

Men pleier å ha d ganske ryddig, så planen er å støvsuge, rydde litt nå, før jeg går opp til mor-Åse ❤️ Og da blir det så fint så❤️

 

Nyt sommer-dagen😃

Akkurat nå ! In blogg-life😂

Akkurat nå😂😂in real life 😀

Annacath. Gøy med frukt😀

Annacath

Fri i noen dager❤️

Fri til å nyte soldager😊

Ja nå blir det noen  fridager, de skal vi nyte sammen. Vi skal definitivt ikke stå opp kl 06, men sove til vi våkner av oss selv❤️Senke skuldrene og ha det godt og gøy sammen🌏

finne på ting som ikke koster noe. Så billig som mulig❤️Og det er masse muligheter ! Dra til et vann med picknick-kurv. Jeg skal kjøpe et telt i sommer, så vi kan ta noen overnattinger her og der. Kveldene kan brukes til headbanz spill, en koslig film, eller en grusom grøsser. Eller å prate om alt og ingenting. Vi kan besøke venner, kanskje noen av de har et telt, så vi kan overnatte i Hagen ?  Det hadde vært koslig det!  Leser noen dette som vil finne på noe i disse fridagene? Ta  kontakt ! I kveld skal vi bare være late og få lov å ta det helt med ro alle sammen

                         🙏🏻😄

 

ha en nydelig sommerkveld vidre!

Så DEILIG at sola er her i dag også ☀️☀️☀️

Middag på sjappa i dag! Ble supermette ! 130 kr for 3 personer, med drikke, er ingen dårlig pris☀️Sjappa er god å ha !

Etter en dag med mye å gjøre, og mye å føle

Fotpleie på verandaen 🌷

dagen min i dag, begynnte ganske tidlig, jeg har vært hos legen, og blir sendt vidre til undersøkelse i neste uke, og etter det blir det smertemedisinsk institutt igjen, for mer utredning av armen min som plutselig «sovner» det bare prikker i den, og holder jeg noe da, så mister jeg det. 

Så har jeg vært på et møte som betyr mye for meg, det har ballet på seg etpar ekstra bekymringer også, så jeg håper snart det snur litt nå. 

at det kan komme litt ekstra lykke, og positive vibber min vei. Snille kjæresten min har kjørt meg både til møte og lege i dag🙏🏻

 

Jeg har tatt på meg sommer tøy og har stelt mine føtter,med fotfil, fotbad, neglelakk, og smurt mine føtter inn med kokos-olje, og det var deilig! 

 

Når man har hatt en tøff dag, og man vet det kommer flere , er det så viktig om man orker innimellom, og ha seg selv i fokus en liten stund

                                  ❤️

 

 

godnatt! Drøm fine drømmer, kanskje noen av de blir virkelighet ? 

Bilder

Handling er viktig, ikke bare ord.

Trøtt, sliten, men full av pågangsmot 😊

En kopp kaffe i sofa-kroken litt tidligere i dag😊

i dag har jeg skrevet en liste, med ting jeg må gjøre, så jeg kan stryke ut for vær ting jeg har gjordt! Nr 1 er å komme meg i form, komme meg ut å gå en lang tur vær dag( men for Guds skyld ikke i naturen) jeg har en stor fobi. Og det er huggorm! Nå ser kanskje ikke folk flest spesielt mange av de, men det gjør jeg! Sikkert fordi jeg leter etter de med livredde øyne , eller så tiltrekker jeg meg huggorm😂om jeg ser en , får jeg helt panikk, og hyler skriker og ler! Helt usannsynlig panikk! Gå på asfalt funker helt fint for meg. Jeg kan selvsagt gjøre både både nr 1,2 og 3 på lista vær dag, jeg har mange punkter! Jeg har også utrolig mye jeg skal gjøre, noe av det får jeg skrive om en dag snart😊dette ble et gørr kjedelig innlegg, men skal tidlig på farten i morgen ! Sove godt alle sammen ! 

Når sengetid nærmer seg, sitter Shadow på veranda -kanten, og følger med på gata vår😊

ønsker DEG en inspirerende dag❤️

Ser ut til å bli en solfylt dag ❤️

Hvem mangler på bildet med stolene?☀️

Sol, strand, vann, stoler til gode samtaler❤️

Dette  bilde mangler oss😄 tenk å sitte der drikke kaffe, og te, diskutere, le, prate om alt, og løpe ned til stranden å  bade.

Lage sand-engler, ( ja jeg kan være barnslig heldigvis)og ha en bekymringsløs helg!  Hvilke mennesker ville du hatt med? Hvis du kunne valgt av alle som finnes?

Goodnight 🌒

Natt-skriblerier

Tikker. Mot natt🌏

da Sitter jeg i sengen, i pysj, med briller på, og tenker på en film jeg så, for ikke altfor lenge siden. Det var 2 mennesker som byttet liv, iallefall leilighet i en periode. Det som fascinerte  meg, var at de forlot sitt eget hjem med alt i det. Maten de hadde i kjøleskapet var der,klærne var i skapet, te og kaffe på kjøkkenet.

så tok de vær sin koffert , fikk hverandres nøkler, og flyttet inn i hverandres hjem. 

 

Det hadde vært en morsom måte å feire litt av sommerferien på 😀 jeg savner jo Grunerløkka litt, hva om jeg  ble kjent med en familie der, som ville ha marka og sportsmuligheter, og ta med barna til min leilighet, og jeg til deres, for en by-ferie? Eller en annen slags ferie😊 kanskje en stille og rolig person ville nyte stillheten her? Høres ikke det kjempegøy ut? De som tenker at « huff, man vet jo ikke hvem man får i hus» så kunne det jo gått mellom litt kjente😃 bytte  leilighet i 2 uker, ingen betaler annet enn den maten de spiser, og ha respekt for hverandres hjem❤️Og gjerne skrive om opplevelsen! Jeg har innekatt, og kanin , da kunne vi også byttet på å ta vare på hverandres dyr😀 nå håper jeg å sove litt, godnatt fra AnnaCath

Jeg er en overskrift

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Dugnad, og rydding, bæring av søplesekker☀️

Vår-rydding i borettslaget ☀️☀️

i dag startet jeg litt før kl 09, med å ta et oppgjør  med mine boder😄 definitivt ikke noe sjakk-trekk for betennelsen min i skulder arm og nakke.jeg tok 2 smertestillende før jeg begynnte, og det var en god ide. Jeg hadde selvsagt bodene fulle av skrot i SORTE søppelsekker😱det er ikke helt innafor nå , så jeg tok for meg en og en søppelsekk, sorterte , og brukte gjennomsiktige søppelposer! Det tok lang tid, men jeg er over halvveis 😊 håper vi får en ny container i morgen tidlig, så jeg får sortert,og kastet resten. Kjennes ut som det henger to aggressive hunder på armen min, og prøver å gnage den av😄 onsdag er det legetid, og det føles veldig lurt å bli henvist strax. Spennende med ny lege, etter å ha brukt den samme legen i 19 år.

 

jeg har noen utfordringer i livet mitt nå, og har tenkt å HANDLE! Å være handlingslammet erbåde vondt og nyttesløst. 

Mine utfordringer nå er både, sykdom, økonomi, og tanken om å flytte litt på meg og familien min er absolutt tiistede. 

Min sønn vil gå ferdig ungdomsskolen her, og det skal han få lov til😊

i natt lå jeg litt å funderte..jeg har hørt mye, både positivt og negativt om det å bo i kollektiv. Sier ikke at jeg skal det, men mine tanker får lov å flagre litt😀studenter benytter seg av denne typen bo-form. Hvordan hadde det vært tro, og bo i kollektiv med foreldre og barn. Alle har et Privat rom , og felles stua, kjøkken, bad etc . Spennende å tenke på! Jeg har ungdom, om alle hadde barn fra ca 10-17 år, hjulpet hverandre , passet hverandres barn/ungdom Om man skulle bort ? Tenk om vi hadde funnet personligheter man virkelig trivdes med? Det med barn fra10–17 var bare et eksempel 🌷hage, grilling , kos, hus med fordeling av husleie, og oppgaver. Bare noen tanker fra i natt🌷har noen av dere levd slik? Hvordan fungerte det for dere? Hadde vært gøy å høre om😊

Jeg vil skrive EKTE!

Hmmm..tankefull 🌷

jeg Vil skrive ekte. Ikke bare at alt går greit. Jeg tror ikke det finnes mennesker som har det topp hele tiden. Ikke der det virker helt perfekt heller, kanskje ikke nettopp for de. For mange vil ikke vise sine ekte følelser , og det trenger de heller ikke, på netttet kan man igrunnen være den man vil være. Gi inntrykk av det. Jeg  vil i visse sammenhenger by på meg selv. De dagene kroppen er så dårlig at jeg gråter så ingen ser det, for de virkelige pliktene blir alltid gjordt, få barna tidsnok på skolen, følg de opp, ha dialoger og tonnevis med kjærlighet. Dager med pur glede, da jeg fungerer mye bedre, og får gjordt masse med boken min, i huset mitt, og humøret er på topp. Noe det ikke alltid er. Jeg tenker på så lenge jeg har bodd i Rælingen , det er en god kommune å bo i. Så har vi den beste ordføreren som finnes. Han bryr seg om vær enkelt av oss. Tro det eller ei. Men jeg har alikevel litt lyst til å flytte, titter litt på Finn, og andre steder .. vi får se med tiden 🌷

Utedag🌷

Damen som aldri bruker sokker😂☀️☀️

søndag, Ella, Mathias, Linda, Herman, Nora, Mor-Åse , min sjelevenn, Silje, Mimmi ..jeg har så mange rundt meg som kommer til meg, eller jeg kommer til de. Jeg er privilegert som er omringet av gode varme mennesker! I dag har jeg gått barbent i sanden☀️Og det kunne selvsagt vært i et eksotisk land , men følelsen var like deilig i barnehagen i nærheten her jeg bor😀jeg har vært heldig å fått være med min far til mange eksotiske og nydelige land i mine yngre år.

jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gitt mine barn like mange reiser. Opplevelser, og duftene fra andre verdens-deler. Jeg tror ikke det er umulig ! Jeg vil gjøre ALT for å skrive boken min så bra, at jeg vil få økonomi til å reise med familien min!  Ingen skal få ta fra meg Det håpet ❤️

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Sommerens flipp flopper er på, og taes av igjen til høsten 😂😂

Velkommen sommer 2018 ☀️☀️

Shadow har sin egen hylle 😀

Lørdag og sommern❤️

Meg og Ella på vei til Rælingen❤️

jeg Har senebetennelse og får ikke skrevet noe langt innlegg i dag. Jeg får  ikke brukt min høyre hånd til noe .vi har kjørt Herman til Jessheim i dag, og jammen fikk jeg ikke med meg Ella hjem❤️Vi storkoser oss! Så bytter vi barn igjen på søndag 😀vi har heldige barn, som har to hjem. Jeg ser slik på det. Ha en strålende lørdag 🌷

Plukk og Mix lørdagsgodt på Coop Jessheim😊

Kose-kroken min❤️

Dette tar jeg i nesten tørt hår. På dragens hule får man kjøpt ALLE farger 💚man bør lysne håret litt før man påfører crazy color, det vil ikke syntes på mørkt håt❤️Men herlige farger ikke sant ?

Elsker å blande forskjellige farger i kort hår til sommeren☀️☀️

Fargerikt hår 😃

Kom da sommer☀️

Jeg fant en vidunderlig blomstrete hippie kjole på H&M til 99,- og jeg ELSKER den! Jeg fant «sun-kiss» til 59,- så da kan sommern komme. Masse crazy color har jeg hjemme i en eske fra dragens hule, så det ble blandet grønt med en rød/aktig nyanse. Slang litt av hvert i håret, og ble sååå fornøyd. Støvsuger med venstre hånd , får jo ikke holdt på  noe særlig, men legetime snart, så håper på mindre smerter om ikke så lenge! Omfavn solen ☀️Den er på besøk her nå😀

God morgen💚

fredag 🌷kaffelukten  sprer seg rundt i leiligheten, katten sover, ungdommen min dusjer, og jeg får vel slå på nyhetene. Jeg tror ikke det har blitt fred i Midtøsten enda , eller andre steder, men må jo holde meg litt oppdatert  . Tenk dere hva religion og penger gjør med samfunnet! Med oss, og med andre! De som har for mye penger , sier at penger ikke betyr noe. Og selvsagt gjør det ikke det for DE som har masse penger! Om jeg er misunnelig? Helt klart IKKE. Mange av de som har en meget god lønn har jobbet hardt for den lønnen. Den utdannelsen  var mange år, og selvsagt skal de få lønn for strevet. 

Så er det de som ikke har noe særlig . Som ikke helt får endene til å møtes. Det må alltid ligge igjen noen regninger, for man MÅ ha mat. Noen kan ikke jobbe pga sykdom . For DE betyr penger noe.de kunne gått til tannlegen , fyllt opp fryseren de skulle ønske at de hadde. De jobber også hardt! For å ha mat på bordet vær dag. Så er det noen som ikke ViL jobbe, joda de finnes de også, de vil ikke på kurs, jobb, de vil ingenting, men er friske, og de vil ha penger ! Jeg skjønner ikke den gruppen! Og jeg tilhører den gruppen som skulle ønske jeg hadde råd til å gå til tannlegen! 

så tenker jeg på religion . Det er så mange religioner , og så mange sinte mennesker , som mener at du MÅ tro på den Guden de tror på. Hvis ikke er du et dårlig menneske! Ja , noen mener tilogmed at du har ikke har livets rett, om du ikke tror og lever som de. Det er vel den mest arrogante og farligste typen mennesker som finnes! Jeg tror de fleste religioner er fredlige. Men det er denne «fan-klubben « som mener de siterer sin hellige  bok, når de kommer med grusomheter. Det tror jeg ikke noe på at deres Gud har sagt , tenker jeg. Hva jeg tror på er helt privat, men ingen hemlighet om du spør . Men jeg ser ingen grunn til at noen spør : FORDI hvordan jeg oppfører meg, hvordan jeg behandler andre mennesker , det er det som betyr noe.at jeg har respekt . at jeg gjør så godt jeg kan for at de rundt meg skal ha det godt. Det betyr noe. At jeg vil gjøre noe godt. Å være et godt menneske er jo ikke så vanskelig! Noen morgen tanker 🌹 Riktig god helg ❤️

Shadow❤️

Min trøtte og søte katt😃

katten Min Shadow, gjør som han vil . Sover, spiser, leker og koser! Et sånt katte-liv høres høyst behagelig ut😀

Med blanke ark, og fargestifter til😊

Morgendagen, og framtiden❤️

Nok en dag hvor jeg har måtte holde sengen☀️

Vær alltid tilstede i øyeblikket❤️

dagen i dag begynnte med at jeg sto opp med barna, jeg har gått en liten tur til butikken med Linda og Nora( datter og barnebarn) så kom det alt på en gang, ( Alt av sykdommer kom jo ikke på en gang men smertene)  smertene i skulderen, betennelse, cyste, 8 mm forkalkning på den senen.nakken, knærne, følelsesløse armer, i dag følte jeg avmakt. Jeg klarte ikke å lage middag , så min snille gode mor-Åse kom med sjokoladekake og italiensk gryte til oss❤️Jeg blir varm at takknemlighet! Jeg har veldig mye jeg skulle gjordt! Men på slike dager er det bare å slenge inn håndkle og bli liggende på sofaen, som også er sengen min🌷etter vært kommer dager hvor jeg orker mye, jeg er glad dere følger meg på veien. Jeg hadde vel ingen planer om å blogge i dag, men jeg kommer til å blogge vær eneste dag, uansett form. Å føle seg så hjelpesløs når man må bli liggende er vondt.Men jeg må tenke at de gode dagene sikkert er rett rundt hjørnet, og jeg har planer om at denne bloggen vil handle om de morsomme , merkelige, og orginale ideer, satt ut i praksis, og jeg vil dele det med dere! Jeg ønsker dere en god torsdag🌹det er snart spådd sommer temperaturer folkens☀️☀️Gleder meg! 

Som jeg ser fram til sommern ❤️

Kroppen sier NEI i dag !

Hei, og vi har kommet til onsdag allerede ! Jeg har vært tidlig oppe ,for å se gutta vel avgårde til skolen, det ble bare Leon som gikk på skolen i dag . Herman våknet uten stemme, og veldig vondt i halsen. Vi fikk heldigvis time til lege kl 10.40 i dag. Og han var rød og hoven i halsen, så han skulle hvile, drikke mye, og ta Paracet .sa legen. Han har fått i seg  et speilegg, og drikker sitronvann💚så vi er noe reduserte i dag Herman og jeg. Knærne svikter , og verker, armene sovner bort, og nakke og rygg gir meg også sterke bølger av smerter . Så jeg må bare hvile meg etpar timer. Noen dager er sånn🌹og jeg føler meg  litt trist og hjelpesløs.Men morgendagen blir forhåpentligvis mye bedre! Noen dager må jeg bare ta høyde for at sånn er det innimellom ❤️

I dag virker jeg ikke helt!

En kald forfriskende dusj, og mine 3 sminke-produkter, føler jeg meg bedre😀

En god mascara frisker opp 🌹

Mine 3 «må ha produkter» når jeg sminker meg 😃

Lyst pudder, nude leppestift, og jeg elsker Haid mascaraen, som er på vei ut, fortalte de meg på Vita. Jeg føler at som en dame på over 50, vil jeg ikke se ut som om et maleskrin har blitt kastet mot meg😀😀. Nei foruten en god ansiktskrem , er disse tre de produktene jeg trenger for å føle meg vel 😘

1

Girlsa på tusenfryd i dag😃

1 mai, nattbading og tusenfryd☔️

På vei til tusenfryd med 3 glade jenter😊

hei, og ha en fin 1 mai☂️ I går dro gutta mine på natt/bading med ungdomsklubben. Bussen gikk kl 20.00 fra klubben, så de har badet i hele natt på Askim-badet. De var hjemme kl 02.30 i natt, og fikk laget seg nattmat. I dag har jeg og Roger(kjærsten min) kjørt Ella med venninner til tusenfryd, og skal hente de kl 17.jeg er så trøtt at det er helt latterlig, sitter å drikker kaffekopp nr 3, før jeg skal hoppe i dusjen i kaldt vann, som jeg har lovet både dere og meg  selv. Dusje i kaldt vann i 20 dager...føles som en tåpelig ide akkurat nå  😂 været var forferdelig når vi sto opp i dag, men Ella tok på stillongs, tok med skifte-sokker, og fikk lov å låne den kule Nike jakken av storebror Leon(vannavstøtende), som han fikk av sin far for en stund siden . Masse brødskiver i sekken, og drikke.hun og venninnene hennes gledet seg vilt 🌷gutta har spist , og ligger utslått og sover. Det er helt ok på en fri-dag.og for jentenes del , så har det faktisk stoppet å regne😊

Natt-skriving 🌔

godnatt alle sammen, tidlig opp i morgen, få barna avgårde på skolen, litt frokost og kaffe, så ut å gå en lang tur, for å møte min datter, og mitt barnebarn🙏🏻Og hodet mitt jobber, for å finne en løsning på en utfordring jeg har i livet mitt.som jeg kommer tilbake til en dag🌹men nå er det natta, og lar gode tanker fylle meg, før jeg  sovner🌹

Kvelds-tur i måneskinn😀

I morgen er det hverdag , vekkeklokke er satt på 06.30

søndag, solskinn og tanker ☀️☕️💬

Det koseligste stedet jeg vet om❤️

en vidunderlig helg, og den er ikke over enda🙏🏻

3 av oss❤️

hei alle! Har hatt en så topp helg, på lørdag  startet vi dagen med baguetter, og grønnsaker ved spisebordet .pratet om alt mulig og koste oss UTEN  noen skjermer på. Det har jo blitt så aktuelt med skjermavhengihet. Nyere forskning sier det vi nok egentlig alle vet, at å sitte ved en skjerm nesten hele tiden er skadelig. Jeg mener TV , spill, mobil, data.. det er en viktig del av hverdagen vår, og det har nok kommet for å bli. Det er mye nyttig ved teknologi ! Det er et fantastisk framskritt, men innimellom, ikke glem ur-menneske i deg, legg  det vekk, slå av TV, og bli kjent med familien din😀😀 sikkert hyggelige mennesker ! Jeg og Ella så en episode av Riverdale etter frokost  på lørdag ( ja vi så på TV , jeg mener alt med måte)superbra serie på Netflix , for ungdom MEN du verden så spennende jeg syntes det var også😃

 

så var jeg så grei, at jeg  serverte frokost på sengen til min sønn.min datter Ella besøkte en venninne , og jeg tok med min kjære, opp til mor-Åse, hvor  vi koste oss med kaffe og kjeks☕️

Det er så koslig hos mor -Åse, der kan man skravle, le, leve, være seg selv, kaffe, et sted man bare MÅ trives. 

Som i en film , som blomster av stål. Familiekos og herlige samtaler. Mitt lille krypinn er på samme måte. Det er viktig for meg å ha et åpent  hus, om det kan være litt rotete🌷det er ikke så viktig ❤️

min datter om Isabelle Eriksen 😊

Blomst til Jorun, for å gi meg min første tilbake-melding på bloggen😊

min datter Ella liker veldig godt å følge med på bloggen til Isabelle Eriksen. Hun kan ikke få fullrost denne bloggeren, som jeg har forstått at jeg også bør lese om😊Ella liker at Isabelle har en så ærlig blogg, hun forteller om bilde-redigering av seg selv, hun tar seg selv ikke så alvorlig. Ella er 12 år, og syntes Isabelles blogg er så bra! Så du fenger virkelig de yngre også #isabelleEriksen! Jeg er en nybegynner blogger, og i dag klarte jeg å lese en kommentar på bloggen  min, men usikker på hvordan jeg svarer. D kommer ettervært. Så jeg får takke Jorun fenris Hubert for kjempekoselig kommentar❤️Jeg ble kjempeglad !

Boheme-stil, ALA Hollywood stjerner på ferie stil 😃😃egendefinert stil-sjanger😊

Johnny Depp i klesstilen jeg elsker

Jeg, Annacath er også veldig interessert i klær. Boheme-stilen , eller skjønner dere hva jeg  mener når jeg mener at « Hollywood -stjerner på ferie» har en herlig look? 😀

litt sånn med ripped jeans, jeans-shorts, masse smykker, barbent i uggs, eller flipp flopper, tunika, solbriller , no make up, rufse-hår, summertime, jeg elsker denne stilen. 

 

Jeg syntes det kan være  gøy med sminke også ❤️Om sommeren  blir det gjerne så enkelt , som litt pudder, masse mascara, og nude leppestift☀️

 

Jeg prøver aldri å se yngre ut enn jeg  er, jeg liker bare å kle meg som jeg vil, og de fleste syntes syntes det kler meg, det tar jeg som et kompliment☀️😊

 

Bohem-stilen ❤️

Goji berry facial cream❤️Gir daglig myk hud! Kjøpt fra Wish faktisk😊

Har du problem med uren hud? Denne ansikts-vasken er utrolig effektiv, og kjøpes på apoteket❤️

Våren er her😀😀 crazy color fra dragens hule☀️


God fredag !

AnnaCath

Ha en fin fredag ☕️Du er bra nok😀

Kaffe, stearinlys, og tanker i dag tidlig🌷

Hei dere ! Skal bli godt med helg med familien ❤️Hva skal dere i helgen? Jeg er suuuper-treg i dag, jeg stod opp tidlig da, for å se gutta mine vel avgårde på skolen ! Så måtte jeg legge meg litt med varmepute på ryggen. Det er polyarthrose , slitasjer og betennelser så mange steder , og det har jeg vel nevnt før..så da skal dere få slippe å lese om sykdommer iallefall😃jeg er ikke såå gammel, at jeg liker å prate om  sykdommer, jeg tenkte å komme meg i klærne, og være litt kreativ til barna kommer hjem fra skolen☀️Gutta gleder seg veldig i dag , for søster kommer til oss i helgen! Hun bor hos sin far, med hans koslige kone , og deres andre datter, og 2 herlige hunder! Noe som irriterer meg, ang noen mennesker,når de spør hvor min datter er, er måten de spør på: hvorfor bor hun der? Så ser de rart på meg ? Hvorfor det? Å bo daglig hos sin far, når barn ønsker det, er vel bare koslig? Noe veldig gammeldags tankegang henger igjen hos veldig mange. Hun har bodd lenge hos meg, og valgte selv å bo hos sin far, med hans familie. Og jeg er STOLT over å ha en datter, som tør å ta egne valg! Men dere? Nå må jeg starte dagen,så hører dere fra meg etterpå❤️

Navn*
E-postadresse*
Telefonnummer
Emne*
Melding*

torsdag

Dagen i dag😊

Hei! En ny dag er snart over! Jeg kjenner godt i kroppen etter  søppelryddingen min. Så det ble foreløpig med den ene dagen. Det å være kronisk smertepasient er en stor hindring for mye i hverdagen min. Det er ofte betennelser i kroppen min, det hindrer meg endel. Jeg kan vaske gulv, støvsuge, henge opp tøy, og ordne med mat og oppvask-maskinen . Men krabbe rund å vaske lister og gjøre rent i kriker og kroker har blitt bortimot umulig. De dagene alt verker, fingre, knær, rygg, nakke etc, da får  jeg ikke gjordt stort. Så later jeg ofte som jeg er friskere enn jeg er. Fordi jeg er sta, og fordi jeg vil alltid starte dagen positivt. Alltid. I dag har vi vært 4 generasjoner hos min kjære mor. Vi har spist verdens beste hjemmelagede brød som mor-Åse lager! Vi har prøvd klær, vi har ledd, hatt det skikkelig gøy ! Så har jeg fått støvsugd og vasket gulvene mine, 😊 gutta mine er ute med venner, og gleder seg til helgen! Deilig å sove lenge, kanskje ha overnattingsbesøk, eller overnatte hos venner🌹vi har et åpent hus , og her er det kaffe, te, og rundstykker til de som kommer! Jeg er heldig som har et levende hus❤️Heldig som har en varm familie, og heldig med at barna mine har masse venner! Så mye å være takknemlig for! Økonomien er bånn i bøtta, men vi har mat, et sted å bo, så må jeg være flink å skrive vidre på boken min! Irriterende å ha en PC med en stripe på midten! Jeg ønsker meg så utrolig mye en liten bærbar PC , som jeg kan ha med meg overalt,så jeg kan skrive uansett om jeg er på en benk i sola i byen vår, på besøk hos mamma, eller på fanget før jeg sovner. Men det har jeg ikke. Men å drømme er heldigvis gratis! Mye hyggelig er gratis faktisk. Iallefall bortimot gratis. Snart, når sola steker enda mer, blir det kaffe på termos, te på termos, og matpakke i sekken, ta bussen til byen vår, sette seg på brygga ved vannet og nyte livet. Kjenne solstrålene mot huden, deilig kaffe, se på båtene, og blogge litt😀 eller ta med en god bok. Jeg tror, iallefall av og til, at de som ikke har masse penger, ofte blir mer kreative. Vet dere hva? Jeg setter meg litt ned i sofaen, og hviler meg litt, jeg håper jeg får sove i natt. Mer enn  etpar timer. Så tar jeg et halvt glass rødvin, og håper at dere alle får en fin kveld❤️ Hører mer fra meg i morgen! 

Moro hos mor-Åse😀

Mange morsomme filtre på snap😂blir aldri for gammel😀😀

Snart er den her, folkens! Sommeren!

Moro med prøving av klær hos mor-Åse😀


Overskrift

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Når fargen må bort, er denne god å ha🌹

Fjerner hårfargen min pga allergi😕

jeg Var så fornøyd med hårfargen min nå , men når d blir for mørkt, kommer allergien snikende.det kommer over tid. Noen dager etter farging begynner det å klø, og svi, og små blemmer  kommer bak ørene, i nakken, og ettervært i hodebunnen, og d er slett ikke ufarlig. Jeg har nå kommet dit at det klør og svir etter at jeg farget håret FOR  mørkt. Derfor bruker jeg  colourless hair colour remover.den er mye bedre enn bleking . Den fjerner de siste hårfargene du har brukt, på en helt annen måte enn bleking.dette produktet kjøpte jeg på vita på strømmen, hvor den koster 149,- hvordan resultatet blir aner jeg ikke, men gleder meg til å bli kvitt kløen i hodebunnen.så ønsker jeg dere alle en koslig kveld❤️Hvordan hårfarger bruker dere?  Og hvordan erfaring har dere med de forskjellige produktene? Mulig henna kan være noe  for meg? Men veldig mørkt tør jeg ikke bruke igjen.🌹

Dette var faktisk litt komisk😂man må jo ha litt humor oppi denne elendigheten

Frosken er reddet og hoppet lykkelig av gårde😂😂

Søppel rett og slett søppel👿

Bare litt av så uendelig mye!

Ute å plukker søppel

en blogg skal man jobbe hardt med, finne seg en nisje, forberede seg, og mange andre tips. Jeg tar det litt på sparket, i skrivende stund sitter jeg på en stol i hagen, og tar en pause med søppel-plukking. Det er så uendelig mye å ta av !! Trenden sier rens opp  ved vannet, og det er en ideel plan. Vi vil ikke ha ting som plast flytende rundt, fiskene  og  dyr  dør av dette! Jeg holder meg til Fjerdingby foreløpig 🌷føles  godt, så får stå på i dag og i morgen😊

Blogg i forhold til Facebook 🌷

Jeg oppfordret alle som ville komme til meg å plukke søppel( ute altså , ikke rydde stua mi 😂😂) kommer det etpar stk, bortsett fra de som er mine venner, er det jo ok, men mente å formidle at de som vil gjøre en liten innsats i dag eller i morgen, gjør det der du bor🌷men om noen kommer hit for å plukke søppel med meg, så bare kom😀jeg drømte i natt at det kom 150 mennesker hit for å få vekk søppel😀da ble jeg litt små-svett! 

Ny som blogger😂

Får jo skrevet det jeg vil, men er i start-fasen, og må få tak på visse ting, men det kommer ettervært 🌹😂

Et varmt hjerte❤️❤️ Ha en vidunderlig dag😊


Navn*
E-postadresse*
Telefonnummer
Melding*
Navn*
E-postadresse*
Melding*

Søppel..

la oss gi litt av tiden vår til å ta det  vekk

Tirsdag, gåtur, og godene ved en kald dusj😊

i dag våknet jeg kl 04, syntes det var i tidligste laget, så klarte å drøye til kl 06,før jeg sto opp. Iskaldt vann i ansiktet, så føler jeg meg ordentlig våken, og kaffe selvsagt☕️☕️

Apropos kald vann: i gamle dager, når man ikke hadde råd til å dusje i varmt vann, men dusjet i kaldt vann en til to ganger i uka, så gjorde de noe bra for helsa si også. Folk fikk bedre helse, det er rett og slett et sjønnhets-tips også! 

I følge det Amerikanske nettstedet «womans health» oppgis det mange gode grunner til å bytte ut varmt vann, med litt kaldere vann. Du blir i bedre humør , opplyses det😊 da Hydro-terapi med kaldt vann har anti-depressive effekter, skal vi tro psykiater Sheenie Ambadar!

det kalde vannet hjelper også mot ømme muskler, gir finere hud, motvirker stress, og gir blankere hår. 

Så jeg har bestemt meg for å prøve ut disse påstandene, å dusje i kaldt vann i 20 dager. Fra 24 april til søndag 13 mai, så skal jeg se om jeg føler meg bedre😀 skader ikke å prøve 💦💧

Min nye blogg😊

Jeg er AnnaCath, jeg er over 50, og jeg vil blogge😊jeg har 5 barn, jeg liker å lage hjemmelagede velvære-produkter, jeg er i ferd med bok-skriving, har en noe fargerik personlighet😊og dere vil bli kjent med meg ettervært som jeg blogger . Jeg vil blogge om ting som jeg syntes er viktig, og om ting som personlig stil, følelser, meninger, farger, opplevelser, måten vi tenker på, viktige ting som forsøpling av planeten vår, kan vi faktisk begynne å rense opp litt? Det bør vi! Da skriver jeg mer i morgen! Da er iallefall bloggen igang! Ha en fin mandag vidre🌷❤️

I dag har jeg vært hos cutters på strømmen storsenter😊

Om korte hårfrisyrer, og om mitt første besøk hos Cutters

i dag besøkte jeg den noe omdiskuterte frisør-kjeden «cutters» jeg hadde begynnt å spare til lenger hår, men det ble for kjedelig og vanskelig , så jeg valgte å klippe det helt kort😊 håret mitt er så tykt, at det fort blir «tungt» når d blir lenger. Jeg har hørt endel negativt om cutters , men ble utrolig positivt overrasket 😊blide, og utrolig dyktige frisører.jeg kom med et bilde, og fortalte at jeg ville ha det ca sånn. Frisøren var nøye under prosessen, og rådførte seg med meg , mens hun klippet, man betaler først med kort 299,- skriver sitt navn inn på skjermen, og setter seg til man blir ropt opp. Vil du vaske håret før klippen, må du gjøre det hjemme. Men det er jo enkelt😊de bruker ca 15 minutter PR kunde, hun brukte noe lenger tid på meg, og gav på ingen måte følelsen av å forte seg. Hun var rolig og dyktig , og veldig opptatt av at jeg skulle bli fornøyd! Så Cutters på strømmen storsenter.absolutt å anbefale🌹

Slitne føtter😊

Mange flotte korte frisyrer til damer i 2018😊absolutt en av mine favoritter!

Korte hårfrisyrer 2018.

Fant disse bildene når jeg googlet korte freshe frisyrer😊